Kingbet Robot icon
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad

01.03.20|10:30

Δημήτρης Φραγγάκης Δημήτρης Φραγγάκης

Ρεάλ - Μπαρτσελόνα: Τελευταίος άσος από εποχή… Κασίγιας!

ρεάλ-μπαρτσελόνα-τελευταίος-άσος-από-172885

Ένα «Classico» πάντα έχει ενδιαφέρον! Ακόμη και αν φέτος, Ρεάλ και Μπαρτσελόνα δεν πείθουν με την απόδοσή τους. Από τη μία στους Μαδριλένους δεν έχει βγει η μεταγραφή του Εντέν Αζαρ, ή κυρίως δεν έχει αναπληρωθεί το κενό του Κριστιάνο Ρονάλντο, ενώ οι «μπλαουγκράνα» δυσκολεύονται να καλύψουν την απουσία του Λούις Σουάρες.

Ακόμη και με τα προβλήματά τους όμως, αμφότερες οδηγούν την «κούρσα» για ακόμη μία χρονιά στην Πριμέρα Ντιβιζιόν. Στην κορυφή και στο +2 η Μπαρτσελόνα, με τον Μέσι να πετυχαίνει τέσσερα τέρματα κόντρα στην Εϊμπαρ (5-0). Η Ρεάλ μαζεύει τα κομμάτια της από την ήττα στην έδρα της Λεβάντε (1-0), που την έριξε από την πρώτη θέση.

Τι θα γίνει φέτος στο μεταξύ τους παιχνίδι την Κυριακή (1/3, 22:00); Θυμίζουμε πως στον πρώτο γύρο το ματς στη Βαρκελώνη έληξε δίχως τέρματα. Θα δούμε για πρώτη φορά να λήγουν και οι δύο αναμετρήσεις τους για το πρωτάθλημα 0-0;

Ας δούμε πως διαμορφώνεται η αγορά σύμφωνα με τις στοιχηματικές:

 

 

Οριακό φαβορί η Ρεάλ

Ακριβώς ένας χρόνος πέρασε (παρά μία ημέρα) από το τελευταίο πέρασμα της Μπαρτσελόνα από το «Σαντιάγκο Μπερναμπέου», με το γκολ του Ράκιτιτς στο 26’. Τότε το ημερολόγιο έδειχνε Σάββατο 2 Μαρτίου. Πέρυσι, όμως, οριακό φαβορί ήταν οι Καταλανοί. Φέτος οι ρόλοι έχουν αντιστραφεί.

Το προβάδισμα ανήκει στην ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν, με τον άσο να βρίσκεται λίγο πάνω από τις δύο μονάδες. Ομως πάει πολύς καιρός από όταν επιβεβαιώθηκε τελευταία φορά. Συγκεκριμένα… από τον Οκτώβρη του 2014! Περίπου 5μιση χρόνια. Οταν ακόμη έπαιζε ο Πέπε (ο οποίος είχε σκοράρει στο 3-1), ο Κασίγιας (στην τελευταία του χρονιά στη Μαδρίτη) και φυσικά ο Κριστιάνο Ρονάλντο (επίσης είχε βρει δίχτυα, από το σημείο του πέναλτι).

Το διπλό της Μπαρτσελόνα αγγίζει τον τριπλασιασμό, σημείο που έχει επιβεβαιωθεί και στις τέσσερις τελευταίες επισκέψεις της στην πρωτεύουσα της Ισπανίας. Πέρυσι ήταν ο Ράκιτιτς, όπως προαναφέραμε, πρόπερσι ο Μέσι (με γκολ και ασίστ στο 0-3), ενώ το 2017 ήταν και οι δύο πρωταγωνιστές για το τελικό 2-3.

Πέρα από το ματς του πρώτου γύρου, η αμέσως προηγούμενη φορά που η αναμέτρηση έληξε 0-0 ήταν τη σεζόν 2002-03. Τότε ήταν και πάλι στην Βαρκελώνη. Υστερα, το ματς της Μαδρίτης έληξε και πάλι ισοπαλία, με 1-1. Θα επαναληφθεί το σκηνικό και φέτος; Το «Χ» βρίσκεται κοντά στο 4.00.

 

Τα γκολ στο Ρεάλ – Μπαρτσελόνα

Εάν αφήσουμε εκτός το φετινό 0-0 στη Βαρκελώνη, αλλά και το περσινό 0-1 στη Μαδρίτη, τις προηγούμενες φορές βλέπαμε σπουδαίο θέαμα και αμέτρητα γκολ. Συγκεκριμένα, τα 14/15 από αυτά τα παιχνίδια έληξαν Over, με τα 13 εξ αυτών να επιβεβαιώνει το Goal/Goal, ανεξαρτήτως έδρας.

Για ακόμη μια χρονιά τόσο το Over όσο και το G/G συγκεντρώνουν πάρα πολλές πιθανότητες να εμφανιστούν, έχοντας ξεκάθαρο ρόλο φαβορί.

 

 

Τα ειδικά στοιχήματα στο ντέρμπι

Επίσης μπορείτε να κάνετε… παιχνίδι τόσο στις κάρτες όσο και στα κόρνερ, καθώς κυκλοφορούν πολλά ειδικά στοιχήματα σε αυτές τις δύο κατηγορίες, όπως Under/Over ομάδας, νικητής κόρνερ / κάρτες, διπλή ευκαιρία, χάντικαπ ακόμη και combo επιλογές.

Φυσικά, τα στοιχήματα δεν σταματούν εκεί. Υπάρχουν διάφορες επιλογές ειδικών στοιχημάτων από «Τρόπος επίτευξης 1ου γκολ» μέχρι «Πόσα πέναλτι θα σημειωθούν».

 

analysis ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ stoiximatikes ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ kouponi ΚΟΥΠΟΝΙ programma ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV
fav ΕΠΙΛΕΓΜ.
livescore betslip
  • Livescore
  • Betslip