Kingbet Robot icon
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad

21.01.20|07:00

Δημήτρης Φραγγάκης Δημήτρης Φραγγάκης

Τα κορυφαία στατιστικά της Πρέμιερ Λιγκ

τα-κορυφαία-στατιστικά-της-πρέμιερ-λι-157872

ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ – ΓΟΥΟΤΦΟΡΝΤ (21/1, 21:30)

* Η Γουότφορντ έχει κερδίσει και τις τρεις πιο πρόσφατες συναντήσεις της με την Αστον Βίλα, σκοράροντας μάλιστα σε όλες από 3 γκολ.

* Η Γουότφορντ σε περίπτωση που κερδίσει, θα κάνει δύο συνεχόμενα διπλά στο πρωτάθλημα για πρώτη φορά από το Σεπτέμβριο του 2017.

* Χωρίς ήττα στα 6 τελευταία της παιχνίδια για την Premier League είναι η Γουότφορντ (4-2-0). Μόνο μία είναι η φορά που έχει «τρέξει» καλύτερο αήττητο σερί (7 παιχνίδια) στην κορυφαία κατηγορία της χώρας. Τη σεζόν 1984-85.

* Ο νεοφερμένος τερματοφύλακας της Αστον Βίλα και πρώην της Λίβερπουλ, Πέπε Ρέινα, έχει κρατήσει περισσότερες φορές ανέπαφη την εστία του στο «Βίλα Παρκ», παρά σε οποιοδήποτε άλλο αγγλικό γήπεδο (εξαιρουμένου του «Ανφιλντ»).

 

ΜΠΟΡΝΜΟΥΘ – ΜΠΡΑΪΤΟΝ (21/1, 21:30)

* Η Μπράιτον έχει κερδίσει μόλις 1 από τα 8 παιχνίδια που έχει δώσει ημέρα Τρίτη για την Premier League στο παρελθόν (1-2-5).

* Η Μπόρνμουθ δεν έχει νίκη στα 5 πιο πρόσφατα εντός έδρας παιχνίδια της (0-1-4). Τελευταία φορά που δεν κέρδισε 6 διαδοχικά παιχνίδια στο γήπεδό της, το ημερολόγιο έδειχνε 2011 και η ομάδα αγωνιζόταν στην 3η κατηγορία.

* Η Μπράιτον έχει δεχθεί γκολ σε κάθε ένα από τα 8 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της.

* Μόλις 1 νίκη στα 12 τελευταία η Μπόρνμουθ. Επιπλέον, τα «κεράσια» δεν έχουν καταφέρει να σκοράρουν στα 7 από τα 9 πιο πρόσφατα παιχνίδια τους.

 

ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ – ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ (21/1, 21:30)

* Από το 2012 και έπειτα, η Σαουθάμπτον έχει κερδίσει την Κρίσταλ Πάλας περισσότερες φορές από ότι έχει κερδίσει οποιαδήποτε άλλη ομάδα της Premier League (8).

* Η Σαουθάμπτον ψάχνει τέταρτο συνεχόμενο διπλό στην Premier, για πρώτη φορά από τον Φεβρουάριο του 2015.

* Και τα 48 γκολ που έχει πετύχει στο φετινό πρωτάθλημα η Κρίσταλ Πάλας, προήλθαν μέσα από την μεγάλη ή την μικρή περιοχή. Είναι η μοναδική ομάδα που δεν έχει σκοράρει ακόμα με σουτ εκτός περιοχής.

 

ΕΒΕΡΤΟΝ – ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ (21/1, 21:30)

* Μόλις 1 από τα 15 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια με αντίπαλο τη Νιουκάστλ έχει χάσει η Εβερτον. Το Σεπτέμβριο του 2010.

* Οι δύο ομάδες έχουν σκοράρει τα περισσότερα γκολ με κεφαλιές στη φετινή Premier League.

* Ο προπονητής της Νιουκάστλ, Στιβ Μπρους, είναι υπεύθυνος για την πιο βαριά ήττα του Κάρλο Αντσελότι σε παιχνίδι πρωταθλήματος. Τον Νοέμβριο του 2010, όταν ο Ιταλός ήταν στον πάγκο της Τσέλσι, τον είχε κερδίσει με 3-0 ως τεχνικός της Σάντερλαντ.

 

 

ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ – ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ (21/1, 21:30)

* Η Σέφιλντ έχει κερδίσει μόλις 1 φορά στα 15 πιο πρόσφατα παιχνίδια της κόντρα σε εν ενεργεία πρωταθλήτριες (1-3-11)

* Μόνο 2 φορές έχει κρατήσει ανέπαφη την εστία της η Σίτι, στα 13 τελευταία της παιχνίδια για το πρωτάθλημα. Η μία από αυτές ήταν κόντρα στη Σέφιλντ.

* 33 γκολ έχει βάλει η Σίτι στις 11 αναμετρήσεις που έχει δώσει εκτός έδρας στο φετινό πρωτάθλημα (μ.ο. 3 ανά παιχνίδι).

 

 

ΤΣΕΛΣΙ – ΑΡΣΕΝΑΛ (21/1, 22:15)

* Από το 2011 έχει να πανηγυρίσει διπλό στο «Στάμφορντ Μπριτζ» για το πρωτάθλημα η Αρσεναλ, μετρώντας έκτοτε σε 7 παιχνίδια, 6 ήττες και 1 ισοπαλία.

* Η Τσέλσι έχει ήδη χάσει 6 φορές μέσα στην έδρα της φέτος, σε όλες τις διοργανώσεις. Τελευταία φορά που είχε περισσότερες εντός έδρας ήττες κατά τη διάρκεια μίας σεζόν, ήταν το 1994-95 (7).

* Μόλις 1 νίκη στα 10 τελευταία της παιχνίδια μακριά από την έδρα της έχει η Αρσεναλ (1-6-3).

* Φέτος, η Τσέλσι έχει χάσει περισσότερες φορές ως τώρα στο πρωτάθλημα (8) από όσες έχασε καθ’ όλη τη διάρκεια της περσινής σεζόν.

 

ΛΕΣΤΕΡ – ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ (22/1, 21:30)

* Μόλις 1 φορά έχει ηττηθεί η Λέστερ, στις 10 πιο πρόσφατες συναντήσεις της με τη Γουέστ Χαμ (5-4-1).

* Η Λέστερ προέρχεται από δύο διαδοχικές εντός έδρας ήττες. Είχε μόλις 1 στα 15 προηγούμενα παιχνίδια της μπροστά στο κοινό της για το πρωτάθλημα.

* Ο προπονητής της Λέστερ, Μπρένταν Ρότζερς, έχει να χάσει σε τρία συνεχόμενα παιχνίδια πρωταθλήματος από το 2014, όταν βρισκόταν στον πάγκο της Λίβερπουλ.

 

ΤΟΤΕΝΑΜ – ΝΟΡΙΤΣ (22/1, 21:30)

* Η Τότεναμ έχει κερδίσει και τα 9 τελευταία παιχνίδια που έδωσε για την Premier League, ημέρα Τετάρτη

* Η Νόριτς έχει σκοράρει τα λιγότερα εκτός έδρας γκολ (5) από κάθε άλλη ομάδα του φετινού πρωταθλήματος

* Μόνο η Τότεναμ και η Μπόρνμουθ δεν έχουν καταφέρει να σκοράρουν ακόμα σε παιχνίδι πρωταθλήματος στο 2020. Τελευταία φορά που έμειναν τα «σπιρούνια» χωρίς γκολ για 4 διαδοχικά παιχνίδια ήταν το 2006

* Από την Boxing Day και εκείνο το παιχνίδι κόντρα στην Μπράιτον, η Τότεναμ έχει βάλει γκολ μόνο από στημένες φάσεις

 

 

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ – ΜΠΕΡΝΛΙ (22/1, 22:15)

* Η Γιουνάιτεντ δεν έχει κερδίσει και τα δύο παιχνίδια της με την Μπέρνλι για το πρωτάθλημα (εντός και εκτός έδρας) από τη σεζόν 1975-76.

* Χωρίς νίκη στις 15 πιο πρόσφατες συναντήσεις της με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για το πρωτάθλημα η Μπέρνλι (0-7-8). Ωστόσο, έφυγε με τον βαθμό της ισοπαλίας από τις τρεις τελευταίες επισκέψεις της στο «Ολντ Τράφορντ»

* Οι ποδοσφαιριστές της Μπέρνλι δεν έχουν σκοράρει ούτε ένα γκολ στο πρώτο ημίχρονο των 11 τελευταίων τους παιχνιδιών για την Premier League.

 

ΓΟΥΛΒΣ – ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ (23/1, 22:00)

* Μόνο ήττες έχει η Γουλβς στα 6 τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος με αντίπαλο τη Λίβερπουλ. Τελευταία νίκη της το Δεκέμβριο του 2010 στο «Άνφιλντ».

* Η Λίβερπουλ έχει να χάσει στην έδρα της Γουλβς από το… πολύ μακρινό 1981. Σε 6 παιχνίδια από τότε, έχει 3 νίκες και 3 ισοπαλίες στο «Μολινό».

* Αν δεν χάσει ούτε στο παιχνίδι της Πέμπτης, η Λίβερπουλ θα γίνει μόλις η 5η ομάδα στην ιστορία του αγγλικού ποδοσφαίρου που φτιάχνει αήττητο σερί 40+ παιχνιδιών στην κορυφαία κατηγορία της χώρας.

* 7 συνεχόμενες νίκες χωρίς να δεχθεί γκολ έχει η Λίβερπουλ. Τελευταία φορά που ομάδα κατάφερε να φτιάξει μεγαλύτερο τέτοιο σερί, ήταν το 2009, όταν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έκανε 9 συνεχόμενες νίκες συνδυασμένες με «clean-sheet».

 

analysis ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ stoiximatikes ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ kouponi ΚΟΥΠΟΝΙ programma ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV
fav ΕΠΙΛΕΓΜ.
livescore betslip
  • Livescore
  • Betslip