Kingbet Robot icon
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad

03.12.20|09:27

Kingbet Kingbet

Παρατείνεται το λόκνταουν - Κλειστά τα πρακτορεία

παρατείνεται-το-λόκνταουν-κλειστά-τα-161509

Η χώρα βρίσκεται σε κατάσταση λόκνταουν από τις 7 Νοεμβρίου, σε μια προσπάθεια να περιοριστεί η κρίση του κορωνοϊού. Αρχικά το σχέδιο ήταν να ισχύσει η απαγόρευση κυκλοφορίας μέχρι το τέλος του μήνα, όμως η συνεχής αύξηση των κρουσμάτων έφερε παράταση στα μέτρα. Tο μεσημέρι της Τετάρτης ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, ανακοίνωσε πως το lockdown παρατείνεται τουλάχιστον μέχρι τη Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου. Αυτή η εξέλιξη, όπως είναι φυσικό, αφορά άμεσα και τα πρακτορεία ΟΠΑΠ & Opap Play, τα οποία θα παραμείνουν κλειστά το διάστημα αυτό.

 

 

Εκτός της απαγόρευσης κυκλοφορίας, που επενέφερε τα SMS στο 13033, τα νέα μέτρα περιλαμβάνουν και καθολικό κλείσιμο των μαγαζιών λιανικής, πλην των καταστημάτων ειδών πρώτης ανάγκης (φαρμακεία, σούπερ μάρκετ, είδη φαγητού κ.ά.) και συνεπώς τα πρακτορεία μένουν κλειστά. 

Ακόμα και μέσα σε αυτήν την κατάσταση, ο κόσμος μπορεί να παίζει Τζόκερ online, με τρεις κληρώσεις τη βδομάδα, μέσα από την ανανεωμένη διαδικτυακή πλατφόρμα. Στην κλήρωση της Τρίτης μάλιστα, ένας υπερτυχερός κέρδισε 2,4 εκατομμύρια ευρώ στο Τζόκερ.

analysis ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ stoiximatikes ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ kouponi ΚΟΥΠΟΝΙ programma ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV
fav ΕΠΙΛΕΓΜ.
livescore betslip
  • Livescore
  • Betslip