Kingbet Robot icon
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad

30.09.20|09:55

Άγγελος Αναστασόπουλος Άγγελος Αναστασόπουλος

Τσάμπιονς Λιγκ: Φαβορί για τη νίκη, αουτσάιντερ για την πρόκριση ο ΠΑΟΚ

τσάμπιονς-λιγκ-φαβορί-για-τη-νίκη-αουτ-165497

Κόντρα σε αποδόσεις, κόντρα στην παράδοση, κόντρα στο μπάτζετ και κόντρα στην ευρωπαϊκή ιστορία της κάθε ομάδας, ο ΠΑΟΚ μετά την Μπεσίκτας απέκλεισε και την Μπενφίκα και άρχισε ήδη να ονειρεύεται την παρθενική του παρουσία σε ομίλους Τσάμπιονς Λιγκ. Τελευταίο, σαφώς υπολογίσιμο, εμπόδιο είναι η Κράσνονταρ. Στο πρώτο ματς, στη Ρωσία, ο ΠΑΟΚ έδειξε καλό πρόσωπο, αλλά ηττήθηκε με 2-1. Είναι ένα σκορ που σίγουρα γυρίζει. Ωστόσο οι στοιχηματικές, όσο κι αν τον θεωρούν φαβορί για τη νίκη στην Τούμπα (30/09), τον δίνουν σε αποδόσεις αουτσάιντερ όσον αφορά στην πρόκριση στους ομίλους.

 

ΠΑΟΚ-Κράσνονταρ στοίχημα

Συγκεκριμένα, η απόδοση για τη νίκη του ΠΑΟΚ την ερχόμενη Τετάρτη κυμαίνεται γύρω στο 2.20, ενώ η επικράτηση των φιλοξενούμενων τιμάται στο 3.15. Αντίθετα, στο κομμάτι της πρόκρισης, οι Ρώσοι είναι μεγάλο φαβορί (1.55 έναντι 2.35 του ΠΑΟΚ). Μάλιστα, οι στοιχηματικές εκτιμούν ότι η ομάδα από την πόλη στις όχθες του ποταμού Κουμπάν θα τα καταφέρει χωρίς να χρειαστεί την παράταση, καθώς η πρόκριση στην κανονική διάρκεια είναι τιμολογημένη χαμηλά. Μια αλλαγή σε σχέση με το πρώτο ματς, είναι ότι πλέον οι στοιχηματικές περιμένουν πιο ανοιχτό ματς, αφού σε απόδοση φαβορί δίνεται το ενδεχόμενο να σκοράρουν και οι δύο ομάδες, ενώ μοιρασμένο είναι το σετ σε over και under.

ΠΑΟΚ – Κράσνονταρ παράδοση

Εχουν περάσει πέντε χρόνια από τη μοναδική φορά που Κράσνονταρ και ΠΑΟΚ βρέθηκαν αντιμέτωποι στο γήπεδο πριν από τη φετινή σεζόν. Ήταν στη φάση των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ σεζόν 2015-16. Τότε ο Δικέφαλος του Βορρά έφερε ισοπαλία χωρίς γκολ εντός έδρας και ηττήθηκε (όπως και φέτος) με 2-1 στο παλιό γήπεδο του ρωσικού συλλόγου. Ο ΠΑΟΚ δεν είχε ακόμα ξορκίσει τον ρώσικο δαίμονα, αφού μέχρι πέρσι μετρούσε τέσσερις ισοπαλίες και δύο ήττες σε έξι ματς με Ρώσους. Αυτό άλλαξε άρδην τον Αύγουστο του 2018. Ο ΠΑΟΚ βρέθηκε να χάνει 2-0 στην Τούμπα από τη Σπαρτάκ Μόσχας, μόλις στο 17ο λεπτό, όμως πήρε τη νίκη (3-2) και την πρόκριση στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ, μετά και την ισοπαλία (0-0) στη Μόσχα.

 

analysis ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ stoiximatikes ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ kouponi ΚΟΥΠΟΝΙ programma ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV
fav ΕΠΙΛΕΓΜ.
livescore betslip
  • Livescore
  • Betslip