Kingbet Robot icon
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad

19.11.19|08:00

Δημήτρης Φραγγάκης Δημήτρης Φραγγάκης

Επόμενος προπονητής Παναθηναϊκού: Από Πιτίνο μέχρι… Τόμιτς

επόμενος-προπονητής-παναθηναϊκού-απ-160436

Η τελευταία ήττα του Παναθηναϊκού από την Αλμπα Βερολίνου στο ΟΑΚΑ με 106-105, ήταν η σταγόνα που… ξεχείλισε το ποτήρι για τον Αργύρη Πεδουλάκη. Η γκρίνια και η αμφισβήτηση, όμως, είχε ξεκινήσει λίγες ημέρες νωρίτερα, μετά τον αποκλεισμό στο Κύπελλο Ελλάδας από τον Προμηθέα Πατρών.

Η αποχώρηση του «Αρτζι» από τον πάγκο του Παναθηναϊκού ήταν θέμα χρόνου και επιβεβαιώθηκε την Παρασκευή το βράδυ, με τις στοιχηματικές να κάνουν τις… προβλέψεις τους για πιθανούς αντικαταστάτες. Τα ονόματα δίνουν και παίρνουν, κάποια αναμενόμενα και κάποια άλλα όχι. 

Βόβορας, Πιτίνο

Ο προπονητής που αγαπήθηκε μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα όχι μόνο από τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού, αλλά και από τους περισσότερους Ελληνες φιλάθλους, είναι ένα από τα ονόματα που έπεσαν πρώτα στο τραπέζι. Ο λόγος για τον Ρικ Πιτίνο, ο οποίος πρόσφατα ανέλαβε την Εθνική Ελλάδας θέλοντας να την οδηγήσει στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου το 2020, μέσω του προ-ολυμπιακού τουρνουά.

Ηταν 26 Δεκεμβρίου όταν ο Πιτίνο ανέλαβε τα ηνία στον Παναθηναϊκό, μετά την αποχώρηση του Τσάβι Πασκουάλ. Από εκείνο το διάστημα μέχρι το τέλος της σεζόν, όχι μόνο κατέκτησε το νταμπλ στο εγχώριο πρωτάθλημα αλλά «μεταμόρφωσε» την ομάδα προς το καλύτερο. Υστερα, για οικογενειακούς λόγους, αποφάσισε να μην συνεχίσει στον πάγκο των «πρασίνων».

 

Αποδόσεις για επόμενο προπονητή του Παναθηναϊκού 

 

Αποδόσεις για Πιτίνο στον Παναθηναϊκό

 

Επόμενος προπονητής Παναθηναϊκού

Εκείνος όμως που προς το παρόν θα καθίσει στον πράσινο πάγκο είναι ο Γιώργος Βόβορας, ένας από τους πιο στενούς συνεργάτες του Παναθηναϊκού και βοηθός προπονητή στην μετά-Ομπράντοβιτς εποχή (2012 μέχρι σήμερα, με εξαίρεση τη διετία 2014-16).

Ακολουθεί το όνομα του Φραγκίσκου Αλβέρτη, πιστού «στρατιώτη» του Παναθηναϊκού από το 1990 μέχρι σήμερα. Είτε σαν παίκτης, είτε σαν προπονητής, ακόμη και τώρα ως γενικός διευθυντής, ο πρώην αρχηγός του τριφυλλιού ήταν πάντοτε στο πλάι της ομάδας.

Από ελληνικά ονόματα, πέρα από τους Βόβορα και Αλβέρτη, ακολουθούν αρκετά γνωστά. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας είναι ένας από αυτούς, ο οποίος δεν έχει βρει ομάδα από το τέλος της περσινής σεζόν, όταν αποχώρησε από τη Χίμκι. Υπάρχει επίσης ο Δημήτρης Πρίφτης, ο οποίος έχει συμβόλαιο με την Ούνιξ, ενώ ακολουθούν Γιαννάκης, Οικονόμου, Γιατράς, Καστρίτης και Κατσικάρης.

Τα ξένα ονόματα 

Δύο ιταλικά ονόματα βρίσκονται επίσης ψηλά στη λίστα των «πρασίνων». Σιμόνε Πιανιτζιάνι και Αντρέα Τρινκιέρι συγκεντρώνουν αρκετές πιθανότητες σύμφωνα με τις στοιχηματικές. Ακολουθούν ο Ομπράντοβιτς και ο Γιασικεβίτσιους, ενώ υπάρχουν ακόμα στη λίστα προπονητές όπως ο Σκοτ Σκάιλς, ο Ιγκορ Κοκόσκοφ, ο Πίνι Γκέρσον αλλά και ο πρώην αρχηγός του Ολυπιακού και μέχρι πρότινος κόουτς του Ερυθρού Αστέρα, Μίλαν Τόμιτς!

Να σημειωθεί ότι η αγορά για τον επόμενο προπονητή του Παναθηναϊκού αφορά εκείνον που θα καθίσει τουλάχιστον 10 αγώνες στον πάγκο του «τρυφυλλιού». 

 

21+ ετών /ΚΕΘΕΑ: 2109215776/Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC/ Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τους συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας

 

analysis ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ stoiximatikes ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ kouponi ΚΟΥΠΟΝΙ programma ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV
fav ΕΠΙΛΕΓΜ.
livescore betslip
  • Livescore
  • Betslip