Kingbet Robot icon
native-img-ad
native-img-ad

24.11.20|13:47

Άγγελος Αναστασόπουλος Άγγελος Αναστασόπουλος

Ο ΟΠΑΠ δίπλα στη Θεσσαλονίκη - Δωρεά νοσοκομειακού εξοπλισμού και υγειονομικού υλικού 

ο-οπαπ-δίπλα-στη-θεσσαλονίκη-δωρεά-νοσ-161994

Η Θεσσαλονίκη δοκιμάζεται από την κρίση του κορωνοϊού όσο καμία άλλη περιοχή στην Ελλάδα. Οι Μονάδες Εντατικής Θεραπείας βρίσκονται στα όριά τους και στο Ιπποκράτειο, τη μεγαλύτερη νοσοκομειακή δομή της πόλης, με δυναμικότητα 900 κλινών, υπάρχει άμεση ανάγκη νοσοκομειακού εξοπλισμού. Ο ΟΠΑΠ στέκεται δίπλα στην πόλη και δωρίζει υλικά  τόσο στο νοσοκομείο, όσο και μάσκες, γάντια και αντισηπτικό στον Δήμο και στην Αστυνομία της Θεσσαλονίκης.

 

 

Στο Ιπποκράτειο, νοσοκομείο αναφοράς για ασθενείς που έχουν προσβληθεί από τον ιό Covid-19, ο ΟΠΑΠ προσφέρει οκτώ συσκευές υψηλής ροής οξυγόνου, τρεις φορητούς αναπνευστήρες, φορητό ακτινολογικό μηχάνημα, δυο απινιδωτές και φορητό υπέρηχο, ώστε να χρησιμοποιηθούν στο θάλαμο νοσηλείας ασθενών με κορωνοϊό.

Ο Διοικητής του νοσοκομείου, Νικόλαος Αντωνάκης, ευχαρίστησε δημόσια τον ΟΠΑΠ και δήλωσε: «Σε αυτή τη δύσκολη περίοδο που το πολύ επιβαρυμένο επιδημιολογικό φορτίο του κορωνοϊού covid-19 δοκιμάζει τα όρια του Ιπποκράτειου Γενικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης, η χειρονομία αυτή αποτελεί απόδειξη της κοινωνικής ευαισθησίας του ΟΠΑΠ, ενώ μας δίνει τα απαραίτητα εφόδια και τη δύναμη που χρειαζόμαστε για να συνεχίσουμε να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας στους ασθενείς που έχουν ανάγκη».

Υγειονομικό υλικό σε Δήμο και Αστυνομία

Εκτός του μεγαλύτερου νοσοκομείου της πόλης, ο ΟΠΑΠ ανέλαβε να στηρίξει και τις ανάγκες του Δήμου και της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης. Πρόσφερε στην αστυνομία της πόλης μάσκες και γάντια μιας χρήσης και στον Δήμο 5.400 φιάλες αντισηπτικού υγρού.

Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνταντίνος Ζέρβας, επισήμανε: «Είμαι βέβαιος ότι οι  Θεσσαλονικείς γνωρίζουν ότι ο ΟΠΑΠ είναι μαζί μας σε ό,τι σημαντικό συμβαίνει στην πόλη».

 

analysis ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ stoiximatikes ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ kouponi ΚΟΥΠΟΝΙ programma ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV
fav ΕΠΙΛΕΓΜ.
livescore betslip
  • Livescore
  • Betslip