Kingbet Robot icon
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad

22.02.21|09:01

Άγγελος Αναστασόπουλος Άγγελος Αναστασόπουλος

Με το ένα πόδι στους «16» ο Ολυμπιακός (video) - Στο 1.28 η πρόκριση

με-το-ένα-πόδι-στους-16-ο-ολυμπιακός-video-σ-172038

Αγκαλιά με την πρόκριση στη φάση των «16» του Γιουρόπα Λιγκ είναι ο Ολυμπιακός. Οι Πρωταθλητές Ελλάδας, με όπλο την επιθετική τους λειτουργία και την αποτελεσματικότητά τους, νίκησαν 4-2 την Αϊντχόφεν στο «Γ. Καραϊσκάκης» και την ερχόμενη Πέμπτη (25 Φεβρουαρίου) ταξιδεύουν στη νότια Ολλανδία ως αφεντικό στην κούρσα για την πρόκριση, κάτι που αποτυπώνεται και στους πίνακες των αποδόσεων, αφού οι νόμιμες στοιχηματικές στην Ελλάδα παρουσιάζουν τον Ολυμπιακό ως το αδιαφιλονίκητο φαβορί.

 

 

Πριν το ματς του Φαλήρου, το σετ αποδόσεων για την πρόκριση ήταν μοιρασμένο, αφού και οι δύο αντίπαλοι πλήρωναν 1.90. Πλέον αυτό έχει αλλάξει ξεκάθαρα. Η παρουσία των Πειραιωτών στην κλήρωση της φάσης των «16» τιμολογείται κάτω του 1.30 την ώρα που η PSV ψάχνει μια υπέρβαση που πληρώνει 3.75.

Στην ουσία ο Ολυμπιακός παίζει όχι για ένα, όχι για δύο, αλλά για… δυόμισι αποτελέσματα, καθώς ακόμα και η ήττα με ένα γκολ διαφορά τον στέλνει στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ. Το +1,5 στο ασιατικό χάντικαπ του διπλού, το σκορ δηλαδή που βολεύει τον Ολυμπιακό για πρόκριση από την κανονική διάρκεια, πληρώνει 1.42.

 

Η νίκη της Αϊντχόφεν, με οποιοδήποτε σκορ (συμφέρον ή όχι για τους Ολλανδούς) είναι φαβορί, παίζοντας στο 2.00, ενώ η χρυσή για τον Ολυμπιακό ισοπαλία είναι στο 3.50. Στο 3.65 βρίσκουμε το διπλό.

Αϊντχόφεν – Ολυμπιακός στοίχημα στα γκολ

Το πρώτο παιχνίδι στο Φάληρο ήταν ένα φεστιβάλ από γκολ. Στη ρεβάνς ο Ολυμπιακός σίγουρα θέλει να επιβάλει ένα πιο αργό τέμπο, όμως η επιθετική φύση και των δύο ομάδων βάζει το under ξανά σε ρόλο αουτσάιντερ (2.10 αντί 1.74 του over). Αν πάντως οι «Ερυθρόλευκοι» πετύχουν έστω και ένα γκολ, τότε το έργο τους γίνεται πολύ πιο εύκολο. Η απόδοση για το over 0,5 των φιλοξενούμενων συναντάται ακόμα και κάτω του 1.40.

Ουσιαστικά οι στοιχηματικές περιμένουν και τις δύο ομάδες να βρουν δίχτυα. Στο 1.60 είναι συγκεκριμένα το Goal/Goal, κοντά στο 2.30 το No Goal.

 

 

Θυμηθείτε πώς ο Ολυμπιακός κέρδισε την PSV

 

 

 

 

 

 

 

Πληρώνει 41.00 η κατάκτηση

 

Η σχεδόν ισόβια νικήτρια του Γιουρόπα Λιγκ, η Σεβίλλη, απουσιάζει από τη φετινή διοργάνωση (αφού συνεχίζει στο Τσάμπιονς Λιγκ), έτσι η κατάκτηση του τροπαίου είναι ανοιχτή υπόθεση. Ο Ολυμπιακός συγκαταλέγεται στα αουτσάιντερ, πληρώνοντας όσους τον πιστέψουν σε απόδοση 41.00.

 

Τα φαβορί των στοιχηματικών για τον τίτλο είναι οι εκπρόσωποι της Αγγλίας. Τότεναμ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προηγούνται στις αποδόσεις (5.00), ενώ ακολουθούν Αρσεναλ και Μίλαν (11.00).

 

 

 

 

 

 

analysis ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ stoiximatikes ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ kouponi ΚΟΥΠΟΝΙ programma ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV
fav ΕΠΙΛΕΓΜ.
livescore betslip
  • Livescore
  • Betslip