Kingbet Robot icon
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad

22.04.20|08:00

Μάκης Μηνδρινός Μάκης Μηνδρινός

Ολυμπιακός: Αλλαγή δεδομένων για Σλούκα, 50-50 για Basket League

ολυμπιακός-αλλαγή-δεδομένων-για-σλού-171070

Εν μέσω κορωνοϊού και με όλα τα πρωταθλήματα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ (και όχι μόνο) να έχουν διακοπεί, δεν είναι λίγοι εκείνοι που κοιτάζουν ήδη την επόμενη σεζόν.

Δεν αποκλείεται εξάλλου να ακολουθήσουν κι άλλοι το παράδειγμα της μπασκετικής VTB League και να διακόψουν την τρέχουσα σεζόν οριστικά. Το ενδεχόμενο αυτό είναι πιθανό να γίνει και στην ελληνική Basket League, να μη συνεχιστεί δηλαδή το υπόλοιπο του πρωταθλήματος.

 

 

Basket League 2020-21: Με Ολυμπιακό;

Από τη φετινή Basket League έλαμψε δια της απουσίας του ο Ολυμπιακός, ο οποίος επέλεξε να κατέβει με την αναπτυξιακή ομάδα στη δεύτερη κατηγορία. Η φημολογία ότι από τη νέα σεζόν θα επιστρέψει στη μεγάλη κατηγορία του ελληνικού μπάσκετ είναι έντονη το τελευταίο διάστημα και οι στοιχηματικές πήραν θέση.

Συγκεκριμένα, σε σχετική αγορά , το ενδεχόμενο να επιστρέψουν άμεσα οι «ερυθρόλευκοι» στη Basket League έδινε μόλις 1.50, ενώ να παίξει και του χρόνου στη δεύτερη κατηγορία το βρίσκουμε σε απόδοση 2.50. Πλέον, οι αποδόσεις έχουν ισορροπήσει και τα δύο ενδεχόμενα δίνουν 1.87.

 

 

Με Σλούκα ή χωρίς;

Πέρα από το ελληνικό πρωτάθλημα, ο Ολυμπιακός είναι δεδομένο ότι θα αγωνιστεί και την επόμενη σεζόν στην Ευρωλίγκα, καθώς εκεί το συμβόλαιό του είναι κλειστό. Ηδη έχει αρχίσει να καταστρώνει τα πλάνα του, μεταγραφικά και μη, όπως άλλωστε παραδέχθηκε σε πρόσφατη συνέντευξή του και ο Γιώργος Μπαρτζώκας, ενώ θεωρείται δεδομένη η συμφωνία με τον σέντερ Μάρτιν.

Ένα από τα βασικά ερωτήματα για την ομάδα του Πειραιά, είναι αν θα επιστρέψει ο Κώστας Σλούκας, ο οποίος από το 2015 που άφησε τους «ερυθρόλευκους» αγωνίζεται στη Φενέρ. Με τα προβλήματα στην τουρκική ομάδα να είναι αρκετά μεγάλα τον τελευταίο χρόνο, υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο το καλοκαίρι οι Τούρκοι να προχωρήσουν σε πολλές αλλαγές. Δεν αποκλείεται, μάλιστα, να αποχωρήσει και ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς από τον πάγκο.

Τα δεδομένα αλλάζουν σχεδόν καθημερινά, καθώς μέχρι τις αρχές Απριλίου η απόδοση για να επιστρέψει ο Σλούκας στον Ολυμπιακό ήταν καθαρό φαβορί, όμως πλέον το να παραμείνει στη Φενέρ φαντάζει πιθανότερο ενδεχόμενο. Πλέον, το να μείνει στην τουρκική ομάδα δίνει 1,50 και να πάρει μεταγραφή στον Ολυμπιακό δίνει 2.80.

 

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

21+ ετών /ΚΕΘΕΑ: 2109215776/Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC/ Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τους συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας

ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΚΟΥΠΟΝΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV
ΕΠΙΛΕΓΜ.
livescore betslip
  • Livescore
  • Betslip