Kingbet Robot icon
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad

13.05.20|08:00

Δημήτρης Φραγγάκης Δημήτρης Φραγγάκης

Οι πιο καυτές αθλήτριες του κόσμου

οι-πιο-καυτές-αθλήτριες-του-κόσμου-170321

Παρακάτω θα δείτε κάποιες από τις πιο «καυτές» αθλήτριες παγκοσμίως. Η λίστα δεν τελειώνει ποτέ. Και ο καθένας μπορεί να προσθέσει τις δικές του επιλογές. Επιλέξαμε να ασχοληθούμε με πολλά αθλήματα, τα οποία τα ανακαλύψαμε κι εμείς τώρα, που λόγω κορωνοϊού ο ελεύθερος χρόνος μας είναι περισσότερος. Καλή απόλαυση.   

Μπλερ Ο’ Νιλ (Γκολφ)

Εκτός από επαγγελματίας στο γκολφ με πολλές διακρίσεις, είναι και μοντέλο. Φροντίζει να μας το θυμίζει συχνά μέσα από τις φωτογραφίες της, η οποία αν και στα 38 της, διατηρείται σε εξαιρετική κατάσταση.

Μπρίτνεϊ Πάλμερ (UFC)

Δεν είναι ακριβώς αθλήτρια της πάλης, ανήκει όμως στα λεγόμενα «κορίτσια του οκταγώνου (Octagon girls). Ενας χώρος που απαιτείται να είναι κάποια εμφανίσιμη και η συγκεκριμένη το έχει… και με το παραπάνω!

 

Αντζελα Ρίπιεν (αμερικανικό Football)

Κόρη του παλιού MVP στο Super Bowl, Μαρκ Ρίπιεν, η Αντζελα είναι ένας λόγος παραπάνω να ασχοληθούμε με το αμερικανικό football. Αγωνίζεται ως quarterback στην Legends Football League. Απολαύστε:

 

Ρίπιεν1

Ρίπιεν2

Ρίπιεν3

 

Αναστάσια Ασλεϊ (Σερφ)

Αθλήτρια του σερφ. Φοράει το μαγιό της και πηγαίνει στη δουλειά. Και εμείς απολαμβάνουμε:

 

 

Ανα Ιβάνοβιτς (Τένις)

Δεν ήταν απλώς μια τενίστρια, ήταν κάποτε και το No1 στον χώρο! Μπορεί να μην είναι προκλητική, όμως η παρουσία της είναι άκρως γοητευτική. Και είναι η σύζυγος του πρώην αρχηγού της Μπάγερν, Μπάστιαν Σβαϊντστάιγκερ.

 

Ιβάνα Νέσοβιτς (Βόλλεϊ)

Είχα τη χαρά να τη δούμε και στα μέρη μας, καθώς φόρεσε τη φανέλα του Ολυμπιακού. Από τις πιο σέξι αθλήτριες παγκοσμίως, για πολλούς είναι το Νο1.

Νέσοβιτς

Νέσοβιτς2

Νέσοβιτς3

Αννα Κορακάκη (Σκοποβολή)

Δεν γινόταν να μην υπάρχει και ελληνική εκπροσώπηση. Η Κορακάκη μας συστήθηκε με τον καλύτερο τρόπο στην Ολυμπιάδα του 2016, όταν κατέκτησε το χρυσό στη σκοποβολή. Δικαίως η παγκόσμια πρωταθλήτρια είναι πρώτη… και στις καρδιές μας!

 

Μπέκι Λιντς (WWE)

Και για όσους έχουν… άγριες διαθέσεις, υπάρχει και η Ρεμπέκα Κουίν (γνωστή ως Μπέκι Λιντς). Σε έναν χώρο κυρίως ανδροκρατούμενο, η 33χρονη θεωρείται από τις πιο «καυτές» παρουσίες. Οποιος τολμάει να τα βάλει μαζί της, δεν του βγαίνει σε καλό…

 

Αλεξ Μόργκαν (Ποδόσφαιρο)

Από τις καλύτερες γυναίκες ποδοσφαιριστές του κόσμου, τόσο με τις ικανότητές της με την μπάλα όσο και χωρίς αυτήν. Χρυσή ολυμπιονίκης το 2012, παγκόσμια πρωταθλήτρια το 2015 και το 2019, αποτελεί μία από τις πιο ξεχωριστές γυναίκες αθλήτριες.

 

Αναστασία Λούποβα (Μπιλιάρδο)

Η σέξι πρωταθλήτρια στο μπιλιάρδο προκαλεί αναστάτωση κάθε φορά που πιάνει τη στέκα. Οι πόζες της με αυτήν πάνω στο τραπέζι σίγουρα δεν περνούν απαρατήρητες. Διευρύνει τη φαντασία κάθε άντρα.

 

1

3

analysis ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ stoiximatikes ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ kouponi ΚΟΥΠΟΝΙ programma ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV
fav ΕΠΙΛΕΓΜ.
livescore betslip
  • Livescore
  • Betslip