Kingbet Robot icon
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad

30.01.21|09:00

Χρήστος Βαγενάς Χρήστος Βαγενάς

Βραβείο για την Kingbetmedia στα Infuencer Marketing Awards 2020!

βραβείο-για-την-kingbetmedia-στα-infuencer-marketing-awards-2020-156587

Η Kingbetmedia ξεχώρισε στα Influencer Marketing Awards 2020 και βραβεύτηκε με το Bronze Prize για τις «Οδηγίες Χρήσης» by Novibet με τον Αλέξανδρο Τσουβέλα, στην ενότητα «Influencer Marketing for Brand Awareness»!

Το αστείρευτο ταλέντο του Αλέξανδρου, συνδυάστηκε με τη δημιουργικότητα, την υψηλού επιπέδου παραγωγή και τις πρωτοποριακές πρακτικές marketing! Το αποτέλεσμα γνωστό: κάθε επεισόδιο από τις «Οδηγίες Χρήσης» έχει περισσότερα από 200.000 views, ενώ κάποια… χτυπάνε νούμερα πάνω από 500.000!

Κύριος στόχος της συνεργασίας της Kingbetmedia με τον Αλέξανδρο Τσουβέλα ήταν η άνοδος των Youtube subscribers, των views και φυσικά η πτώση της ηλικίας του κοινού, καθώς ήδη ήταν γνωστή η απήχηση του εν λόγω influencer σε νεότερα κοινά.

 

 

Οι αριθμοί «μιλούν» από μόνοι τους. Το κανάλι μας εκτοξεύθηκε από τους περίπου 2.000 συνδρομητές, στους 26.000+ μέσα σε έναν μόλις χρόνο! Μάλιστα, κάθε βίντεο που βγαίνει, μέσα σε λίγες ώρες, κατακτά τις υψηλότερες θέσεις στα Youtube Trends, με την αγάπη του κόσμου για το συγκεκριμένο project, να επιβεβαιώνεται συνεχώς, μέσα και από αυτό το σημαντικό γεγονός!

Τις εκπομπές πλαισιώνουν υποστηρικτικές ενέργειες σε όλα τα κοινωνικά δίκτυα. Προωθητικά FB posts (με στόχευση νεανικού κοινού), οργανικές δημοσιεύσεις και διαγωνισμοί, κρατούν το κοινό «θερμό» καθημερινά, από το τέλος μιας εκπομπής μέχρι την αρχή της επόμενης.

Το αποτέλεσμα μας ανταμείβει καθημερινά, ωστόσο τα περιθώρια βελτίωσης και εξέλιξης είναι μεγάλα και αποτελούν τους επόμενους στόχους μας!

Δείτε το νέο επεισόδιο «Οδηγίες Χρήσης»

analysis ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ stoiximatikes ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ kouponi ΚΟΥΠΟΝΙ programma ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV
fav ΕΠΙΛΕΓΜ.
livescore betslip
  • Livescore
  • Betslip