Kingbet Robot icon
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad

18.03.19|12:13

Νίκος Κοτσαρίνης Νίκος Κοτσαρίνης

Μουντομπάσκετ: Οι όμιλοι και το πρόγραμμα

μουντομπάσκετ-οι-όμιλοι-και-το-πρόγρα-172324

Το μεσημέρι του Σαββάτου (16/3) διεξήχθη η κλήρωση των ομίλων του Μουντομπάσκετ, που θα διεξαχθεί σε οκτώ πόλεις της Κίνας από τις 31 Αυγούστου μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου. Οι 32 ομάδες της διοργάνωσης θα χωριστούν σε οκτώ ομίλους των τεσσάρων, με τις δύο πρώτες να προκρίνονται στην επόμενη φάση. Στην πορεία θα υπάρξουν άλλοι τέσσερις όμιλοι με την παρουσία τεσσάρων ομάδων, πριν αρχίσουν τα νοκ άουτ στα προημιτελικά.

Οσον αφορά στην ελληνική Eθνική ομάδα, η κλήρωση έβγαλε αντιπάλους τις Βραζιλία, Μαυροβούνιο και Νέα Ζηλανδία ώστε να βρεθεί στη φάση των επόμενων ομίλων. Στο ντεμπούτο των ομίλων την Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου θα αντιμετωπίσει τους Βαλκάνιους του Ζβέζνταν Μίτροβιτς. Δύο ημέρες αργότερα θα αγωνιστεί κόντρα στη «σελεσάο», ενώ στο κλείσιμο των ομίλων παίζει απέναντι στη Νέα Ζηλανδία.

Οι μεγάλες διοργανώσεις είναι στη Novibet

Οσον αφορά στους υπόλοιπους ομίλους, Τουρκία Τσεχία και Ιαπωνία θα προσπαθήσουν να ακολουθήσουν την Αμερική στην επόμενη φάση.

Οι δύο ομάδες που θα προκριθούν από τον όμιλο αυτό μάλιστα, θα διασταυρωθούν με εκείνες που θα πάρουν το εισιτήριο από το γκρουπ της ομάδας του Θανάση Σκουρτόπουλου. Μόνο μακρινό δεν είναι λοιπόν το σενάριο θα δούμε μία σύγκρουση Ελλάδας και ΗΠΑ στη φάση των «16».

 

Οι οκτώ όμιλοι του Μουντομπάσκετ

1ος ΟΜΙΛΟΣ

ΚΙΝΑ 

ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ

ΠΟΛΩΝΙΑ

ΑΚΤΗ ΕΛΕΦΑΝΤΟΣΤΟΥ

2ος  ΟΜΙΛΟΣ

ΡΩΣΙΑ

ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ

ΚΟΡΕΑ

ΝΙΓΗΡΙΑ

3ος ΟΜΙΛΟΣ

ΙΣΠΑΝΙΑ

ΙΡΑΝ

ΠΟΥΕΡΤΟ ΡΙΚΟ

ΤΥΝΗΣΙΑ

4ος ΟΜΙΛΟΣ

ΣΕΡΒΙΑ

ΙΤΑΛΙΑ

ΦΙΛΙΠΠΙΝΕΣ

ΑΓΚΟΛΑ

5ος ΟΜΙΛΟΣ

ΗΠΑ

ΤΟΥΡΚΙΑ

ΤΣΕΧΙΑ

ΙΑΠΩΝΙΑ

6ος ΟΜΙΛΟΣ

ΕΛΛΑΔΑ

ΒΡΑΖΙΛΙΑ

ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ

ΝΕΑ ΖΗΛΑΝΔΙΑ

7ος ΟΜΙΛΟΣ

ΓΑΛΛΙΑ

ΓΕΡΜΑΝΙΑ

ΔΟΜΙΝΙΚΑΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΙΟΡΔΑΝΙΑ

8ος ΟΜΙΛΟΣ

ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ

ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ

ΚΑΝΑΔΑΣ 

ΣΕΝΕΓΑΛΗ

Μουντομπάσκετ - Στοίχημα

Στοίχημα στο Μουντομπάσκετ

Στην πρώτη σπουδαία διοργάνωση με τον Γκρεγκ Πόποβιτς στον πάγκο, οι ΗΠΑ προφανώς και είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί με την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου να προσφέρεται σε απόδοση 1.18 στη Novibet. Τόσο η παρουσία τους στα τελευταία Παγκόσμια Πρωταθλήματα (αήττητοι από τον ημιτελικό με την Ελλάδα το 2006), όσο και η προεπιλογή που… τρομάζει, δικαιολογούν απολύτως τον τόσο μεγάλο φαβοριτισμό. Σαν δεύτερο φαβορί εμφανίζεται η Ισπανία σε απόδοση 9.50, ενώ την πεντάδα κλείνουν Σερβία (11.00), Γαλλία (11.00) και Ελλάδα (14.00).

Ασφάλεια και αξιοπιστία στις συναλλαγές, άμεσες αναλήψεις!

 

Νικητής χωρίς ΗΠΑ

Ενδιαφέρον πάντως παρουσιάζουν και οι αποδόσεις του νικητή χωρίς να συμπεριλαμβάνονται οι ΗΠΑ. Πρώτο φαβορί σε τιμές τριπλασιασμού οι Ισπανοί, με Γάλλους (3.50), Σέρβους (3.50) και Ελληνες (4.50) να ακολουθούν. Σε απόδοση 8.00 οι πολύ ενισχυμένοι τα τελευταία χρόνια, Καναδοί. Τη δεδομένη χρονική στιγμή πάντως, κάθε πρόβλεψη είναι επικίνδυνη μην γνωρίζοντας τις τελικές αποστολές των ομάδων.

 

 

analysis ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ stoiximatikes ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ kouponi ΚΟΥΠΟΝΙ programma ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV
fav ΕΠΙΛΕΓΜ.
livescore betslip
  • Livescore
  • Betslip