Kingbet Robot icon
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad

25.11.20|09:36

Άγγελος Αναστασόπουλος Άγγελος Αναστασόπουλος

Ολυμπιακός - Μάντσεστερ Σίτι: Στο 12.50 ανέβηκε η απόδοση των Πειραιωτών

ολυμπιακός-μάντσεστερ-σίτι-στο-12-50-ανέβ-161977

Μετά απο τρεις αγωνιστικές στη φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, η Μάντσεστερ Σίτι δείχνει να είναι ένα σκαλί πάνω από Ολυμπιακό, Πόρτο και Μαρσέιγ. Οι Πρωταθλητές Ελλάδας έχουν την ατυχία να αντιμετωπίζουν τους «Πολίτες» του Πεπ Γκουαρδιόλα που ακόμα δεν έχουν εξασφαλίσει την πρόκριση και άρα θα έρθουν στην Αθήνα πλήρεις και διψασμένοι, όμως αν ο Ολυμπιακός θυμηθει το καλό του πρόσωπο, μπορεί να ελπίζει σε κάποιο θετικό αποτέλεσμα. Οι στοιχηματικές, όπως είναι φυσικό, παρουσιάζουν τη Σίτι ως το ακλόνητο φαβορί για το ματς της 25ης Νοεμβρίου στο Φάληρο, δύο βδομάδες μετά το 3-0 επί των «Ερυθρόλευκων» στη Βορειοδυτική Αγγλία.

 

 

 

Μάντσεστερ Σίτι-Ολυμπιακός στοίχημα

Η Μάντσεστερ Σίτι δεν είναι στο καλύτερο φεγγάρι της. Το Σάββατο ηττήθηκε 2-0 από την Τότεναμ στο Λονδίνο και μετά από οκτώ αγωνιστικές στο πρωτάθλημα έχει μόλις 12 βαθμούς. Η ευφορία από την ανανέωση του συμβολαίου του Πεπ Γκουαρδιόλα καταλάγιασε γρήγορα και πλέον οι «Πολίτες» οφείλουν να τρέξουν. Αυτά στο Νησί, γιατί στο Τσάμπιονς Λιγκ μετρούν τρεις νίκες σε ισάριθμα ματς, παραδίδοντας μάλιστα μαθήματα επιθετικού ποδοσφαίρου. Οταν ο Ολυμπιακός ήταν πλήρης, τον νίκησε 3-0 με χαρακτηριστική ευκολία. Τώρα που οι «Ερυθρόλευκοι» μετρούν ένα σωρό προβλήματα, οι  στοιχηματικές προσφέρουν το διπλό των Αγγλων σε πολύ χαμηλές τιμές, ακόμα και κάτω από 1.35. Η ισοπαλία (η οποία δεν θα ήταν κακό αποτέλεσμα για τον Ολυμπιακό), τοποθετείται στο 6.00, ενώ η νίκη των γηπεδούχων πληρώνει ακόμα και 12.50, ένα σημείο που είχε ξεκινήσει από το 4.75.

H Σίτι ξεκίνησε το φετινό Τσάμπιονς Λιγκ σκοράροντας τρία κόντρα στην Πόρτο, άλλα τόσα απέναντι στη Μαρσέιγ και ξανά τρία με τον Ολυμπιακό. Για αυτό και το over θεωρείται φαβορί (1.66 αντί 2.25). Το δε ενδεχόμενο να σκοράρει ξανά η Σίτι τρία ή περισσότερα γκολ, προκαλώντας από μόνη της το over, πληρώνει ακόμα και 2.40. Ενα ακόμα ενδιαφέρον στατιστικό της φετινής χρονιάς είναι ότι από τα 17 γκολ του Ολυμπιακού, ούτε ένα δεν έχει σημειωθεί στο πρώτο ημίχρονο. Αν καταφέρει να βρει δίχτυα στο πρώτο 45λεπτο η ομάδα του Πειραιά, τότε όσοι πίστεψαν και πόνταραν σε αυτό θα πληρωθούν σε απόδοση 3.10.

Η προϊστορία του Ολυμπιακού με Αγγλους

Ο Ολυμπιακός έχει θετική παράδοση όταν υποδέχεται αγγλικές ομάδες στην έδρα του. Από το 1965, όταν αντιμετώπισε πρώτη φορά Αγγλους (τη μεγάλη Γουεστ Χαμ του Μπόμπι Μουρ και του Τζεφ Χερστ) μέχρι σήμερα, μετράει επτά νίκες, έξι ισοπαλίες και πέντε ήττες όταν κοντράρεται με Αγγλους επί ελληνικού εδάφους.

 

analysis ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ stoiximatikes ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ kouponi ΚΟΥΠΟΝΙ programma ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV
fav ΕΠΙΛΕΓΜ.
livescore betslip
  • Livescore
  • Betslip