Kingbet Robot icon
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad

01.12.20|10:19

Μάκης Μηνδρινός Μάκης Μηνδρινός

Τα «όργια» σε Απόλλων - Βόλος και Γουέστ Χαμ - Αστον Βίλα: Ετσι ονειρευόμαστε τις Δευτέρες! (Video)

τα-όργια-σε-απόλλων-βόλος-και-γουέστ-161576

Για τους περισσότερους η στοιχηματική εβδομάδα ολοκληρώνεται την Κυριακή. Δεν ασχολούνται με τη Δευτέρα, δεν ξέρουν καν τι παιχνίδια έχει το πρόγραμμα.

Ισως αλλάξει αυτό με την καραντίνα και σίγουρα η χθεσινή Δευτέρα, η τελευταία ημέρα του Νοεμβρίου, βοηθήσει προς αυτή την κατεύθυνση! Μπορεί να χωθήκαμε στον… κουβά (όχι όλοι, μην τα παραλέμε), αλλά χορτάσαμε μπαλίτσα. 

 

 

Απόλλων – Βόλος

Ποιος να το έλεγε, ότι ένα Απόλλων – Βόλος θα ήταν από τα καλύτερα παιχνίδια της φετινής Σούπερ Λιγκ. Στο 55′ 3-0 μπροστά ο Απόλλων, στις καθυστερήσεις 3-3 ο Βόλος. Αν είχε 5 λεπτά ακόμα, ίσως βλέπαμε και καθολική ανατροπή. Είμαστε σίγουροι ότι (για… κάποιο λόγο) ορισμένοι τη σκεφτήκατε ή την ποντάρατε όταν ο Απόλλων ήταν μπροστά στο σκορ.

Γουέστ Χαμ – Αστον Βίλα 

Το γλέντι της Πρέμιερ Λιγκ στον Γιώργο Πετρίδη συνεχίζεται!

Ο άνθρωπος που πρότεινε goal/goal το Εβερτον – Λιντς, το οποίο μετά από 38 τελικές, τρία ακυρωθέντα γκολ και δοκάρι έληξε 0-1 (…), είχε προτείνει χθες ισοπαλία στο Γουέστ Χαμ – Αστον Βίλα (2-1).

Οσοι δεν είδατε τι έγινε, χάσατε ματσάρα. Παρακάτω τα highlights. Τσεκάρετε κυρίως από το 2-1 και μετά, από το 1:43. Η Αστον Βίλα χάνει «σίγουρο» από το ένα μέτρο, λίγο μετά αστοχεί σε πέναλτι και στις καθυστερήσεις σκοράρει αλλά για κάτι χιλιοστά ο VAR το ακυρώνει! 

Και ο Πετρίδης το έπαιζε Χ. Οπως έπαιζε goal/goal το Εβερτον – Λιντς…

fb

Τουλάχιστον «οργίασε» την Κυριακή, με Τσέλσι – Τότεναμ Χ, Αρσεναλ – Γουλβς διπλό και Σαουθάμπτον – Γιουνάιτεντ διπλό (εδώ ήταν καλή η Πρέμιερ Λιγκ Γιώργο, ε;)

analysis ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ stoiximatikes ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ kouponi ΚΟΥΠΟΝΙ programma ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV
fav ΕΠΙΛΕΓΜ.
livescore betslip
  • Livescore
  • Betslip