Kingbet Robot icon
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad

16.06.21|10:31

Μάκης Μηνδρινός Μάκης Μηνδρινός

Κάθε μέρα και μία special προσφορά και Euro Game με €100.000 εγγυημένο έπαθλο!

κάθε-μέρα-και-μία-special-προσφορά-και-euro-game-με-e100-000-172859

Μπορείς να φανταστείς ένα Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που κάθε μέρα θα μπορείς να βρεις και μια καινούρια προσφορά για όλους τους αγώνες; 

 

Pamestoixima

 

Τo Euro Game είναι εδώ με €100.000 εγγυημένο έπαθλο!

Γαλλία – Γερμανία με 0%, Money Back στο VAR, 2-0 & έληξε και 500+ αγορές!

Αυτό το Ευρωπαϊκό περνάει από το Pamestoixima.gr. Το Euro Game*** είναι εδώ με εγγυημένο έπαθλο €100.000! Συγκεντρώνεις βαθμούς απαντώντας σε απλές ερωτήσεις σχετικές με το Ευρωπαϊκό! Κάθε ημέρα και μία ερώτηση μέχρι το τέλος της διοργάνωσης… κάθε απάντηση σε φέρνει πιο κοντά στο μεγάλο έπαθλο των €100.000! Μπες κι εσύ στο Euro Game και ζήσε την απόλυτη εμπειρία του Ευρωπαϊκού! Το Euro Game δεν απαιτεί συμμετοχή στα παίγνια και είναι εντελώς δωρεάν για όλους!

Απολαμβάνεις τα τρία σημερινά παιχνίδια, Φινλανδία – Ρωσία, Τουρκία – Ουαλία και Ιταλία – Ελβετία με: 

0% γκανιότα**

MONEY BACK

2-0 & ΕΛΗΞΕ

ΣΚΟΡ 3

BOOST ΝΙΚΗΣ

Ακόμα στο «ημερολόγιο προσφορών» του Euro Zone θα βρεις καθημερινά από μία special προσφορά*! 

 

Ημερολόγιο προσφορών

Σήμερα, Tετάρτη 16 Ιουνίου, σε περίπτωση που υποδειχθεί κόκκινη κάρτα και το στοίχημά σου στο «ακριβές σκορ» είναι χαμένο, το ποντάρισμά σου επιστρέφεται.

 

Ημερολόγιο Euro

 

Σταθερές προσφορές

0% γκανιότα*: Στη συγκεκριμένη κατηγορία προσφορών, μπορείς να βρεις 0% γκανιότα σε 51 αγώνες*, όλους δηλαδή τους αγώνες του Ευρωπαϊκού. 

 

Επιστροφή Χρημάτων – Χρήση VAR*: Το ποντάρισμά σου επιστρέφεται σε περίπτωση που ο παίκτης που έχεις επιλέξεις να σκοράρει το πρώτο γκολ ή οποιαδήποτε στιγμή στον αγώνα, πετύχει γκολ και με χρήση του VAR το γκολ αυτό τελικά ακυρωθεί. 

 

2-0 & Εληξε*: Εχεις την ευκαιρία να κερδίσεις το στοίχημά σου εάν σε οποιαδήποτε στιγμή του αγώνα το σκορ είναι 2-0 υπέρ της ομάδας που πόνταρες, ακόμα κι αν το σκορ διαφοροποιηθεί στη συνέχεια.

 

Σκορ 3*: Με την προσφορά «Σκορ 3», διπλασιάζονται τα κέρδη σου εάν προβλέψεις σωστά το ακριβές σκορ σε 3 επιλεγμένους αγώνες του Euro 2020. Αν μία από τις τρεις προβλέψεις σου δεν είναι σωστή, σου επιστρέφουμε το ποντάρισμά σου με ένα freebet ίσης αξίας. 

 

Ενισχυμένες αποδόσεις σε τριάδες*: Εχεις την ευκαιρία να ποντάρεις καθημερινά με ενισχυμένες αποδόσεις σε τριάδα με αγώνες του Euro 2020. 

Σκορ3

 

Euro Game με εγγυημένο έπαθλο

Γράψου στο Euro Game του Pamestoixima.gr και απάντα καθημερινά σε ερωτήσεις γύρω από το Euro. Μάζεψε βαθμούς και διεκδίκησε το εγγυημένο έπαθλο των 100.000 ευρώ!

Eurogame

 

Euro Stats

Ψαγμένα στατιστικά για όλα τα παιχνίδια του Ευρωπαϊκού, με ένα κλικ! 

 

Στατιστικά

 

* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις | 21+

 

analysis ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ stoiximatikes ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ kouponi ΚΟΥΠΟΝΙ programma ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV
fav ΕΠΙΛΕΓΜ.
livescore betslip
  • Livescore
  • Betslip