Kingbet Robot icon
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad

13.07.20|09:00

Δημήτρης Φραγγάκης Δημήτρης Φραγγάκης

Γιουρόπα Λιγκ κλήρωση: Με Σεβίλλη ή Ρόμα ο Ολυμπιακός αν περάσει τη Γουλβς

γιουρόπα-λιγκ-κλήρωση-με-σεβίλλη-ή-ρόμ-168763

Εφόσον προκριθεί ο Ολυμπιακός στο «Μολινό» απέναντι στη Γουλβς, μετά το 1-1 του «Γ. Καραϊσκάκης», θα κληθεί να αντιμετωπίσει τον νικητή του Σεβίλλη – Ρόμα στην προημιτελική φάση του Γιουρόπα Λιγκ. Θυμίζουμε πως δεν υπήρξε πρώτο παιχνίδι ανάμεσα στο τελευταίο ζευγάρι και θα δώσουν μονό παιχνίδι στα γήπεδα της Γερμανίας. 

Η κλήρωση προημιτελικών και ημιτελικών του Γιουρόπα Λιγκ

Προημιτελικοί:

1) ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ / ΣΑΧΤΑΡ (1-2) – ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡ. / ΒΑΣΙΛΕΙΑ (0-3)

2) ΛΙΝΤΣΕΡ / ΜΑΝ. ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ (0-5) – ΜΠΑΣΑΚΣΕΧΙΡ / ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ (1-0)

3) ΙΝΤΕΡ / ΧΕΤΑΦΕ – ΡΕΪΝΤΖΕΡΣ / ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ (1-3)

4) ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ / ΓΟΥΛΒΣ (1-1) – ΣΕΒΙΛΛΗ / ΡΟΜΑ

Ημιτελικοί:

Α) Νικητής προημιτελικού 4 – Νικητής προημιτελικού 2

Β) Νικητής προημιτελικού 3 – Νικητής προημιτελικού 1

Τελικός

Νικητής ημιτελικού Α – Νικητής ημιτελικού Β

 

 

Στο 51,00 για κατάκτηση ο Ολυμπιακός!

Πρώτο φαβορί για να κατακτήσει το Γιουρόπα Λιγκ είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με απόδοση 4,00. Ακολουθεί η Ιντερ (6,00), ενώ αμέσως μετά βρίσκουμε την προσεχή αντίπαλο του Ολυμπιακού, Γουλβς. Οι «ερυθρόλευκοι» δίνουν 51,00 για κατάκτηση και είναι 10ο φαβορί.

Τα ζευγάρια των «16» του Γιουρόπα Λιγκ

Οι πρώτοι αγώνες των «16» του Γιουρόπα Λιγκ διεξήχθησαν στις 12 Μαρτίου (πλην των Ιντερ – Χετάφε και Σεβίλλη – Ρόμα), ενώ οι ρεβάνς είναι προγραμματισμένες για την Τετάρτη 5 Αυγούστου. 

ΜΠΑΣΑΚΣΕΧΙΡ – ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ 1-0

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΓΟΥΛΒΣ 1-1

ΡΕΪΝΤΖΕΡΣ – ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ 1-3

ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ – ΣΑΧΤΑΡ 1-2

ΙΝΤΕΡ – ΧΕΤΑΦΕ 05/08 (νοκ άουτ ματς σε ουδέτερο έδαφος)

ΣΕΒΙΛΛΗ – ΡΟΜΑ 05/08 (νοκ άουτ ματς σε ουδέτερο έδαφος)

ΑΪΝΤΡΑΧΤ – ΒΑΣΙΛΕΙΑ 0-3

ΛΙΝΤΣΕΡ – ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ 0-5

 

 

UEFA Europa League 2019-2020

Το UEFA Europa League θα είναι η 49η σεζόν του ευρωπαϊκού ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου της Ευρώπης που διοργανώνεται από την UEFA και η 11η σεζόν από τότε που μετονομάστηκε από Κύπελλο UEFA σε UEFA Europa League.

Ο τελικός θα διεξαχθεί στην Κολωνία και ο νικητής του ΟΥΕΦΑ Γιουρόπα Λιγκ 2019 20 θα παίξει εναντίον του νικητή του Τσάμπιονς Λιγκ 2019-20 για το UEFA Super Cup.

Ο νικητής του Γιουρόπα Λιγκ 2020 θα κερδίσει αυτομάτως την πρόκριση στους ομίλους για το UEFA Champions League 2020-21. Αν έχει ήδη προκριθεί μέσω του πρωταθλήματος, η θέση θα δοθεί στην επόμενη ομάδα της βαθμολογίας.

Συνολικά 215 ομάδες από τις 55 χώρες των μελών της UEFA αναμένεται να συμμετάσχουν στο UEFA Europa League 2019-20. Η κατάταξη των χωρών προκύπτει με βάση τους συντελεστές της UEFA και χρησιμοποιείται για τον προσδιορισμό του αριθμού των συμμετεχουσών ομάδων για κάθε χώρα. Από τις 55 χώρες-μέλη της UEFA, οι 50 βγάζουν από 3 ομάδες, οι 3 βγάζουν από 2 ομάδες και το Κόσσοβο με το Λιχτενστάιν βγάζουν από μία ομάδα.

UEFA Europa League

Η κλήρωση Γιουρόπα Λιγκ που γίνεται στις αρχές Ιουνίου κάθε έτους, ορίζει και την έναρξη της διοργάνωσης που ξεκινά στα τέλη Ιουνίου με την προ-προκριματική φάση και συνεχίζεται με τη διεξαγωγή 3 γύρων προκριματικά Γιουρόπα Λιγκ. Στον δεύτερο προκριματικό γύρο στο Γιουρόπα Λιγκ 2019-20 από ελληνικής πλευράς συμμετείχαν ο Αρης (θα αντιμετωπίσει την ΑΕ Λεμεσού και έχει το προβάδισμα στα προγνωστικά Γιουρόπα Λιγκ) και ο Ατρόμητος, ενώ η ΑΕΚ μπήκε στον τρίτο προκριματικό. Ακολουθούν τα πλέι οφ και στη συνέχεια η φάση των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ που αποτελείται από 12 ομίλους των 4 ομάδων. Εκεί οι δύο πρώτες ομάδες της βαθμολογίας συνεχίζουν στη φάση των 32, στην οποία μπαίνουν και οι 8 σύλλογοι που τερμάτισαν στην τρίτη θέση των ομίλων του Champions League. Ακολουθεί η φάση των 16, τα προημιτελικά, τα ημιτελικά και ο μεγάλος τελικός του Ευρώπα Λιγκ που θα διεξαχθεί στο Γκντανσκ της Πολωνίας (στο στάδιο Ενέρτζα).

Στο Kingbet μπορείτε να βρείτε αναλύσεις για κάθε αγώνα του UEFA Europa League 2019-20, από την προ-προκριματική φάση μέχρι και τον τελικό. Προγνωστικά στοιχήματος Europa League από τους κορυφαίους tipsters του στοιχηματικού χώρου, τη βαθμολογία και τη φόρμα για κάθε όμιλο του Γιουρόπα Λιγκ σήμερα, την προϊστορία των αγώνων, το πρόγραμμα του Europa League 2020, τα αποτελέσματα Europa League, εξειδικευμένα στατιστικά για πάρα πολλές κατηγορίες ειδικών στοιχημάτων και όλα όσα πρέπει να ξέρετε για στοίχημα Europa League. Ακόμη θα βρείτε τις αποδόσεις στοιχήματος από τις Νόμιμες στοιχηματικές πλατφόρμες, για όλα τα ματς του Europa League, τους τζίρους στοιχήματος αλλά και προγνωστικά στοιχήματος για όλους τους αγώνες από το κουπόνι ΟΠΑΠ και πάμε στοίχημα.

 

analysis ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ stoiximatikes ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ kouponi ΚΟΥΠΟΝΙ programma ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV
fav ΕΠΙΛΕΓΜ.
livescore betslip
  • Livescore
  • Betslip