Kingbet Robot icon
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad

12.09.19|07:50

Kingbet Kingbet

Εθνική Μπάσκετ: Από τον Μπαρτζώκα μέχρι τον… Πιτίνο για επόμενος προπονητής

εθνική-μπάσκετ-από-τον-μπαρτζώκα-μέχρ-164099

Λίγες ώρες μετά τον αποκλεισμό της Εθνικής ομάδας μπάσκετ από το Παγκόσμιο Κύπελλο και ήδη πολλοί είναι αυτοί που κοιτάζουν την επόμενη ημέρα. Μάλιστα ο προπονητής της ομάδας, Θανάσης Σκουρτόπουλος, ανέλαβε την ευθύνη του αποκλεισμού αμέσως μετά το τελευταίο παιχνίδι της ομάδας κόντρα στην Τσεχία, παραδεχόμενος ότι ουσιαστικά η Ελλάδα απέτυχε να κυνηγήσει τους στόχους της στην Κίνα.

Η Εθνική ομάδα μπορεί να κέρδισε τους Τσέχους με 84-77 στη δεύτερη φάση των ομίλων όμως δεν μπόρεσε να καλύψει τη διαφορά των 12 πόντων που ήθελε για να πάρει την πρόκριση. Υπενθυμίζουμε ότι η Ελλάδα πριν από την έναρξη του Μουντομπάσκετ ήταν το τρίτο φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου μετά τις ΗΠΑ και τη Σερβία.

Επόμενος προπονητής Ελλάδας

Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος δέχθηκε έντονη κριτική τόσο κατά τη διάρκεια του τουρνουά όσο και μετά τη λήξη του και είναι πολύ πιθανό να αποτελέσει παρελθόν. Ηδη οι στοιχηματικές πηγαίνουν ένα βήμα παραπέρα, βγάζοντας αποδόσεις για τον επόμενο προπονητή της Εθνικής ομάδας μπάσκετ.

 

Οι υποψήφιοι για τον πάγκο της Εθνικής Μπάσκετ

 

Ελλάδα Μπάσκετ - Επόμενος προπονητής - Αποδόσεις

Στην κορυφή της λίστας φιγουράρει το όνομα του Γιώργου Μπαρτζώκα που αυτή τη στιγμή είναι ελεύθερος, ενώ τα επόμενα φαβορί είναι ο Δημήτρης Ιτούδης της ΤΣΣΚΑ και ο Γιάννης Σφαιρόπουλος της Μακάμπι Τελ Αβίβ. Υπάρχουν, όμως, και αρκετές ξεχωριστές περιπτώσεις που βρίσκονται στη λίστα: ένας από αυτούς είναι ο πρώην προπονητής του Παναθηναϊκού Ρικ Πιτίνο, ο νυν κόουτς του Ολυμπιακού Ντέιβιντ Μπλατ, αλλά και ο… ξεχασμένος Πίνι Γκέρσον!

 

21+ ετών /ΚΕΘΕΑ: 2109215776/Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC/ Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τους συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας

 

analysis ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ stoiximatikes ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ kouponi ΚΟΥΠΟΝΙ programma ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV
fav ΕΠΙΛΕΓΜ.
livescore betslip
  • Livescore
  • Betslip