Kingbet Robot icon
native-img-ad
native-img-ad

24.07.20|09:23

Μάκης Μηνδρινός Μάκης Μηνδρινός

Προγνωστικά Εsports: Με το μυαλό στα Playoffs

προγνωστικά-εsports-με-το-μυαλό-στα-playoffs-168620

Δεν ήταν καλός ο απολογισμός της προηγούμενης στήλης, αλλιώς είχαμε υπολογίσει κάποια πράγματα και αλλιώς βγήκαν. Προχωράμε παρακάτω, πάμε στα του διημέρου που μας έρχεται.

Παρασκευή

Το τριήμερο θα το ανοίξει ο αγώνας της LPL, Royal Never Give Up (2.00) εναντίον LGD (1.72), ο οποίος θα διεξαχθεί περίπου στις 14:00 ώρα Ελλάδος. Με πέντε αγώνες να απομένουν για να ολοκληρωθεί η κανονική σεζόν και με την RNG να μην έχει «κλειδώσει» την θέση για τα playoffs, ο αγώνας με την LGD δεν κρίνεται μεν καθοριστικός αλλά είναι σημαντικός. Πιστεύω ότι έστω και δύσκολα η RNG θα κερδίσει και θα αγοράσω τη νίκη της στο 2,00.

Στις 23:00 θα ξεκινήσει ο αγώνας της LEC, Fnatic (2.20) εναντίον MAD Lions (1.61). Αδιαμφισβήτητα καλύτερη ομάδα είναι η MAD Lions τη δεδομένη χρονική στιγμή και αυτό που δεν περίμενε κανείς σε αυτή την σεζόν ήταν η αποτελεσματικότητα των MAD. Πάντως οι αποδόσεις δεν νομίζω ότι αντικατοπτρίζουν την πραγματική δυναμική των ομάδων. Θα διαλέξω την νίκη της Fnatic όχι μόνο γιατί είναι λάθος η απόδοση κατά τη γνώμη μου αλλά γιατί πιστεύω ότι η Fnatic έχει την οξυδέρκεια να τιμωρήσει τα λάθη και να παίξει στον χάρτη λίγο καλύτερα.

 

 

Σάββατο

Το Σάββατο στις 14:00 περίπου θα ξεκινήσει ο αγώνας DRX (1.72) εναντίον Gen.G (2.00). Πλην του γοήτρου  και της ικανοποίησης για τη νικήτρια ομάδα, δεν κρίνεται τίποτα το συγκλονιστικό από αυτόν τον αγώνα. Η DRX έχει δείξει σε αυτό το Split ότι είναι πολύ δύσκολος αντίπαλος για να νικηθεί και η Gen.G έχει σοβαρευτεί και θέλει να της πάρει την 1η θέση. Με νίκη κάνει ένα μεγάλο βήμα προς αυτή την κατεύθυνση ειδικά δε αν την νικήσει με 2-0 χάρτες πράγμα πολύ δύσκολο. Υπό αυτό το πρίσμα το over 2.5 χάρτες στο 2,00 της Bet365 αποκτά μεγάλη αξία και το αγοράζω.

Στις 20:00 ξεκινάει ο αγώνας G2 (1.66) εναντίον Rogue (2.00). Λοιπόν, σε αυτή την summer season στην LEC η Rogue βάση αποτελεσμάτων είναι καλύτερη. Βάσει ρόστερ ενδεχομένως τη δεδομένη χρονική στιγμή να είναι πιο φορμαρισμένη και πιο συγκεντρωμένη σαν ομάδα. Είναι πάρα πολύ καλό να βλέπουμε το νέο αίμα της λίγκας να κοντράρεται με σθένος απέναντι στους αναγνωρισμένους. Θα διαλέξω τη νίκη των Rogue γιατί εως τώρα είναι καλύτερη ομάδα και για εμένα είναι η απόδοση λάθος.

Αυτά για το διήμερο. Θα έχουμε νέα στήλη τη Δευτέρα καθώς πλέον οδεύουμε προς τα playoffs των λιγκών και σε αυτούς τους αγώνες κρίνονται οι top και bottom θέσεις. Εύχομαι να είστε καλά και να περνάτε καλά.

Αν θέλετε, τα λέμε και στο twitter.

Tank

 

analysis ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ stoiximatikes ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ kouponi ΚΟΥΠΟΝΙ programma ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV
fav ΕΠΙΛΕΓΜ.
livescore betslip
  • Livescore
  • Betslip