Kingbet Robot icon
native-img-ad
native-img-ad

15.03.20|18:17

Μάκης Μηνδρινός Μάκης Μηνδρινός

Προγνωστικά e-Sports: MSI στην σκιά του κορωνοϊού

προγνωστικά-e-sports-msi-στην-σκιά-του-κορωνοϊο-172261

Στις 10 Μαρτίου 2020 ο Global Head of Esports της Riot, John Needham, εξέδωσε ανακοίνωση αναφορικά με το μέλλον του MSI 2020. Ανακοινώθηκε η ημερομηνία έναρξης του event  την Παρασκευή 3 Ιουλίου 2020, με τον τελικό και ουσιαστικά τη λήξη του event να τοποθετείται στην Κυριακή 19 Ιουλίου 2020

Το event μεταφέρθηκε δύο (2) μήνες πίσω, βασιζόμενο στη λογική ότι μέχρι τότε θα είναι επιτρεπτή η μετακίνηση των ομάδων που θα συμμετάσχουν στο event, κάτι το οποίο τώρα δεν είναι εφικτό λόγω του ξεσπάσματος του COVID-19 παγκοσμίως. Αυτή η απόφαση συμπαρασύρει και την έναρξη των Πρωταθλημάτων για το Summer Split και ενδεχομένως και την έναρξη του Worlds 2020. Αλλά παράλληλα και την ακύρωση ενός άλλου event, αυτό του Rift Rivals, το οποίο ούτως ή άλλως κάποια στιγμή θα το αντικαθιστούσε από κάποιο άλλο event. Αλλά όχι φέτος. Όλη η ανακοίνωση εδώ

 

 

Αναστολή λόγω COVID-19

Την αναστολή της υπόλοιπης Spring Season ανακοίνωσε ξαφνικά μόλις μία ώρα πριν την έναρξη των αγώνων της η LEC και λίγες ώρες αργότερα ακολούθησε η LCS λόγω του κορωνοιού μέχρι νεοτέρας. 

Έχοντας ως προηγούμενη εμπειρία από την LCK και την LPL οδηγούμαστε ενδεχομένως για το υπόλοιπο πρωτάθλημα σε αγώνες μέσω της online πλατφόρμας του lol esports, όπου οι ομάδες θα αγωνίζονται από ασφαλές περιβάλλον στα γραφεία των ομάδων τους, με τη Riot να αποστέλλει διαιτητές προκειμένου να διασφαλίζεται η αντικειμενικότητα του κάθε αγώνα. Το ίδιο συμβαίνει τώρα στην LPL, καθότι αυτή τη στιγμή η ομάδα της Origen, η οποία αγωνίζεται στην LEC και εδράζεται στην Ολλανδία, δεν μπορεί να μεταβεί στο Βερολίνο για τους αγώνες λόγω του κορωνοϊού αλλά και του «μερικού» lockdown που έχει επιβληθεί.

Δράση στις υπόλοιπες λίγκες

Εξαιτίας των προαναφερθεισών εξελίξεων τέσσερις (4) από τις πέντε (5) εκτιμήσεις που δώσαμε για προηγούμενο Σ/Κ πήραν μονάδα και μία εκτίμηση πέρασε. Και μιλάω για αυτή της EDward Gaming, η οποία μας έδειξε τον παλιό καλό της εαυτό και κέρδισε την eStar. Με τα νέα δεδομένα να διαμορφώνουν το τοπίο, θα ακολουθήσουμε τις υπόλοιπες λίγκες μιας που εκεί η δράση συνεχίζεται για τον αγώνα προς το MSI.

Ξεκινάμε με την LPL, η οποία αυτό τον καιρό έχει την μεγαλύτερη κίνηση και δράση λόγω της πρότερης αναστολής της λίγκας. Τη Δευτέρα στις 10:00 περίπου ώρα Ελλάδος έχουμε τον αγώνα της Bilibili Gaming εναντίον της Oh My God.

H Bilibili Gaming τρέχει τη season με 45% Win Rate έως τώρα, ενώ η Oh My God me 50%. Οι ομάδες κρίνονται ισοδύναμες στα μάτια μου και ως εκ τούτου δεν βρίσκω λογικό να δίνεται ως φαβορί στο 1,66 (Bet365) η Bilibili Gaming βάσει του ρόστερ της και των δυνατοτήτων του. Βέβαια από την άλλη, η Oh My God δεν έχει ακόμα CEO! Τουλάχιστον δεν έχει γίνει γνωστό ακόμα αν υπάρχει, καθώς ο Lu «HunTer» Wen-Jun έφυγε στις 7 Ιανουαρίου 2020! Το 2,10 στην Bet365 αξίζει και μου αρέσει οπότε το κρατάω.

 

 

Τρίτη 

Την Τρίτη 17 Μαρτίου και ώρα 12:00, για την LPL, η Team WE αντιμετωπίζει την πολύ καλή ομάδα της FunPlus Phoenix. Θα είμαι ειλικρινής, το σετ κατά την άποψή μου είναι εντελώς λάθος. Ναι μεν είναι πολύ καλή η FunPlus Phoenix, αλλά στο 1,10 που είναι η απόδοσή της, είναι σαν να μας λένε ότι έχει κλειδώσει την πρόκρισή της για τα playoffs! Όχι, η Team WE είναι δύσκολη ομάδα και δεν πέφτει εύκολα. Πιστεύω ότι δεν θα λήξει στους δύο χάρτες η αναμέτρηση, οπότε θα επιλέξω το over 2.5 της Bet365 στο 3,00. Και επειδή όπως προείπα θεωρώ λάθος το σετ θα κρατήσω την πολύ καλή εμφάνιση της Team WE το Σαββατοκύριακο και θα την ποντάρω να κερδίσει τον αγώνα στο 6,50.

 

Tank

 

Υ.Γ. Θα ήθελα από την μεριά μου να σας παρακαλέσω να ακολουθήσετε τις οδηγίες των ειδικών και των γιατρών αναφορικά με την επιδημία που έχει έρθει και στην χώρα μας. Τα παραδείγματα είναι πάρα πολλά και όσοι επέλεξαν να κάνουν του κεφαλιού τους τώρα βλέπουμε τα αποτελέσματα τα οποία δεν είναι και πολύ καλά! Μένουμε σπίτι και κάνοντας αυτό το απλό πράγμα προστατεύουμε τους αγαπημένους μας και τους εαυτούς μας. Καλή σας συνέχεια.

analysis ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ stoiximatikes ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ kouponi ΚΟΥΠΟΝΙ programma ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV
fav ΕΠΙΛΕΓΜ.
livescore betslip
  • Livescore
  • Betslip