Kingbet Robot icon
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad

27.06.19|06:58

Δημήτρης Φραγγάκης Δημήτρης Φραγγάκης

To Κόπα Αμέρικα έως τώρα: Οι αποδόσεις, οι εκπλήξεις, τα μακροχρόνια

to-κόπα-αμέρικα-έως-τώρα-οι-αποδόσεις-οι-166024

Το πρώτο… ημίχρονο του φετινού Κόπα Αμέρικα πέρασε στην ιστορία, με το τέλος της φάσης των ομίλων. Και αν πρέπει οπωσδήποτε να εξάγουμε ένα συμπέρασμα, είναι ότι παρακολουθήσαμε ωραία ματς, με πολλές συγκινήσεις. Αγώνες που κρίθηκαν στις λεπτομέρειες, αρκετά γκολ στο φινάλε, ποδοσφαιριστές που αναδείχθηκαν μέσα από τα πρώτα παιχνίδια και άλλοι που απογοήτευσαν.

Στοιχηματικά, αυτό που οφείλουμε να τονίσουμε είναι ότι πέρασαν πολλά λογικά σημεία, ειδικά τα «βαριά» ονόματα της διοργάνωσης πλήρωσαν, με εξαίρεση βέβαια την Αργεντινή που έκανε δύο γκέλες στο ξεκίνημα. Στο τρίτο ματς πάντως, νίκησε το Κατάρ και σκόρπισε χαμόγελα σε όσους παίζουν τα μεγάλα φαβορί.

Ο μέσος όρος απόδοσης

Δεκαοκτώ παιχνίδια περιελάμβανε η φάση των ομίλων και ο μέσος όρος απόδοσης των σημείων που πέρασαν έφτασε το 2.79. Η μεγαλύτερη απόδοση εμφανίστηκε στο Βραζιλία – Βενεζουέλα 0-0, όπου το Χ πλήρωνε 7.80, ενώ η μικρότερη ήταν το 1.05 της πρεμιέρας, στο Βραζιλία – Βολιβία 3-0. Δυνατές αποδόσεις «πρόσφερε» η Ουρουγουάη. Από το 1.83 στο ματς με τον Ισημερινό (4-0), μέχρι το 6.02 στο ματς με την Ιαπωνία (2-2) και το 2.21 στο ματς με τη Χιλή (1-0).

Οποιος πήγε κόντρα την Αργεντινή, πληρώθηκε πολύ καλά. Στο 3.91 έφτασε η ήττα της από την Κολομβία, στο 4.28 η ισοπαλία με την Παραγουάη, ενώ την τελευταία αγωνιστική η νίκη της επί του Κατάρ έδινε μόλις 1.19.

1-Χ-2

Εντονη η υπεροχή του διπλού στην εμφάνιση σημείων. Από τα 18 παιχνίδια, μόνο στα 4 νίκησε ο τυπικά γηπεδούχος, σε 8 ο τυπικά φιλοξενούμενος, ενώ εμφανίστηκαν και 6 ισοπαλίες. Πάντως, αξίζει να αναφέρουμε ότι και οι 4 άσοι συνοδεύτηκαν με no goal. Ας μάθουμε τώρα και τι έγινε στα πρώτα ημίχρονα των 18 αγώνων. Μόνο σε τρεις αναμετρήσεις εμφανίστηκε άσος στο πρώτο 45λεπτο, 10 ημίχρονα δεν ανέδειξαν νικητή, ενώ 5 φορές νίκησε η τυπικά φιλοξενούμενη ομάδα.

Under – Over

Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει η στατιστική απεικόνιση των under/over. Σε 18 ματς είχαμε ισορροπία στα under/over 2,5 καθώς εμφανίστηκαν από 9 φορές. Οσο για τα under/over 3,5 που προτιμήθηκαν από πολύ κόσμο, είχαμε 11 under 3,5 και 7 over 3,5.

Ημίχρονα – Τελικά

Χαρακτηριστικό της φάσης των ομίλων ότι δεν βγήκε ανατροπή σε ημίχρονο/τελικό. Ούτε 1/2 ούτε 2/1. Να τονίσουμε επίσης ότι 10 φορές το τελικό αποτέλεσμα ήταν ίδιο με το αποτέλεσμα ημιχρόνου: δύο φορές 1/1, τέσσερις φορές Χ/Χ, τέσσερις φορές 2/2. Εξαιρετικά πλήρωσε το 1 ημίχρονο – Χ τελικό στο Παραγουάη – Κατάρ (σχεδόν 20.00 απόδοση), όπως και το 2 ημίχρονο – Χ τελικό στο Αργεντινή – Παραγουάη (περίπου 17.00).

 

Bwin: Με υψηλές αποδόσεις και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα! (21+)

 

Goal – No Goal

Τα 11 No Goal «πλήγωσαν» τους παίκτες του στοιχήματος, καθώς μιλάμε για μια διοργάνωση όπου οι περισσότεροι κυνηγάνε τα Goal. Μάλιστα, στα 7 από τα 9 πρώτα ματς εμφανίστηκε No Goal, κάτι που υποχρέωσε το παικτικό κοινό να παίξει πιο συντηρητικά στη συνέχεια, βλέποντας ότι αρκετές ομάδες αδυνατούν να… συνδεθούν με τα δίχτυα. Οι μοναδικές ομάδες με μόνο No Goal στον όμιλο ήταν η Βραζιλία και η Κολομβία. Για τη «σελεσάο», λίγο πολύ το περιμέναμε…

Τα γκολ

Σαράντα έξι φορές μπήκε η μπάλα στο πλεχτό σε αυτούς τους 18 αγώνες, μέσος όρος δηλαδή 2,55 γκολ ανά ματς. Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι τα 4-6 γκολ είχαν τις περισσότερες εμφανίσεις με 7, ενώ τα 2-3 γκολ είχαν 6 εμφανίσεις και το 0-1 γκολ μόλις 5 εμφανίσεις. Στα πρώτα ημίχρονα μπήκαν 20 τέρματα, έξι περισσότερα στα δεύτερα ημίχρονα (26). Οσο για το πιο παραγωγικό 15λεπτο, ήταν το τελευταίο (76’-90’), όπου σημειώθηκαν 13 γκολ.

Οι σκόρερ

Εννέα παίκτες μοιράζονται την πρώτη θέση στον πίνακα των σκόρερ. Δύο Ουρουγουανοί (Καβάνι – Σουάρες), δύο Βραζιλιάνοι (Κοουτίνιο – Εβερτον), δύο Χιλιανοί (Βάργκας – Σάντσες), ένας Κολομβιανός (Ζαπάτα) και ένας Ιάπωνας (Μιγιόσι).

Ρίχνοντας μια ματιά στις αποδόσεις, διαπιστώνουμε ότι οι δύο επιθετικοί της Ουρουγουάης πληρώνουν 6.00 για να αναδειχθούν πρώτοι σκόρερ της διοργάνωσης και ακολουθεί ο Κοουτίνιο με 7.00, ενώ στο 8.00 βρίσκουμε τον Μέσι, παρότι έχει ένα γκολ ως τώρα και η εικόνα της Αργεντινής είναι αποκαρδιωτική. Στο 8.00 και ο Ζαπάτα, στο 10.00 ο Βάργκας, στο 15.00 οι Αγουέρο και Σάντσες, στο 20.00 ο Βραζιλιάνος Φιρμίνο.

Κατάκτηση τροπαίου

Η Βραζιλία ήταν πρώτο φαβορί πριν από την έναρξη του τουρνουά, εξακολουθεί να είναι και τώρα. Στο 2.00 τη βρίσκουμε για να σηκώσει το τρόπαιο στον τελικό της 7ης Ιουλίου. Ακολουθούν η Ουρουγουάη με 5.50, η Κολομβία με 6.00, η Αργεντινή με 6.50 (αν περάσει τη Βενεζουέλα, πέφτει πάνω στη Βραζιλία), η Χιλή με 10.00, το Περού με 35.00, η Βενεζουέλα με 40.00 και η Παραγουάη με 100.00. Να έχετε υπόψη σας ότι στα ημιτελικά ενδέχεται να βρεθούν Βραζιλία – Αργεντινή και Κολομβία (ή Χιλή) – Ουρουγουάη. Εφόσον συμβεί αυτό, μιλάμε για την απόλυτη τετράδα!

 

analysis ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ stoiximatikes ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ kouponi ΚΟΥΠΟΝΙ programma ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV
fav ΕΠΙΛΕΓΜ.
livescore betslip
  • Livescore
  • Betslip