Kingbet Robot icon
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad

06.09.19|07:30

Νίκος Κοτσαρίνης Νίκος Κοτσαρίνης

Betshop.gr: Πάνω από 10.000 ζωντανές μεταδόσεις προστέθηκαν στην υπηρεσία του Livestreaming

betshop-gr-πάνω-από-10-000-ζωντανές-μεταδόσεις-προσ-164359

Η νέα αγωνιστική σεζόν παίρνει… φωτιά με όλα τα σπουδαία πρωταθλήματα να βρίσκονται σε εξέλιξη, ενώ με αγωνία αναμένουμε και την έναρξη των ομίλων στις κορυφαίες διασυλλογικές διοργανώσεις. Αυτές του Τσάμπιονς Λιγκ και του Γιουρόπα Λιγκ.

Betshop: Live Streaming* σε μεγάλα ματς  (21+) *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Ετσι, η Betshop.gr προχώρησε στη σημαντική αναβάθμιση που αφορά το πακέτο του Live Streaming. Συγκεκριμένα, μέσω της πλατφόρμας της μεταδίδονται περισσότερα από 10.000 αθλητικά γεγονότα σε συνεργασία με τους κορυφαίους παρόχους Betradar και Perform Group. Η λειτουργία του Live Streaming μάλιστα είναι συμβατή σε όλες τις συσκευές.

Μέσω της πλατφόρμας της Betshop.gr, μπορεί κάποιος να παρακολουθήσει τις αναμετρήσεις του Champions League, του Γιουρόπα Λιγκ και του Κόπα Λιμπερταδόρες, όπως επίσης και τις μάχες σε μερικά από τα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης.

Betshop: Υψηλές αποδόσεις σε όλα τα αθλήματα, ασφαλή κατάθεση και γρήγορη ανάληψη (21+)

Συγκεκριμένα, είναι διαθέσιμες οι αναμετρήσεις σε Α’ και Β Ισπανίας, Α’ και Β’ Γαλλίας, αλλά και αυτές από τη γερμανική Μπουντεσλίγκα και το πρωτάθλημα Πορτογαλίας. Για τους φίλους του τένις υπάρχουν τα ITF Tournaments, ενώ μεταδίδονται και οι αναμετρήσεις του ΝΒΑ και του FIBA Champions League για όσους έχουν… αδυναμία στην μπάλα του μπάσκετ.

analysis ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ stoiximatikes ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ kouponi ΚΟΥΠΟΝΙ programma ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV
fav ΕΠΙΛΕΓΜ.
livescore betslip
  • Livescore
  • Betslip