Kingbet Robot icon
native-img-ad
native-img-ad

13.04.21|10:11

Μάκης Μηνδρινός Μάκης Μηνδρινός

Παρί Σ.Ζ. - Μπάγερν: Στατιστικά, προτάσεις, Bet Builder

παρί-σ-ζ-μπάγερν-στατιστικά-προτάσει-166515

Η Παρί Σεν Ζερμέν νίκησε 3-2 την Μπάγερν στον πρώτο προημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ και πήρε σημαντικό προβάδισμα πρόκρισης ενόψει της αποψινής ρεβάνς. Παρακάτω θα δούμε μια στατιστική ανάλυση του ζευγαριού, αλλά και προτάσεις που προκύπτουν από την έως τώρα πορεία τους.

 

 

Τσέλσι - Πόρτο

Πρώτοι σκόρερ

Λεβαντόφσκι και Εμπαμπέ είναι τα πρώτα… κανόνια σε Μπάγερν και Παρί αντίστοιχα, όμως ο τραυματισμός του Πολωνού (θα μείνει εκτός για το επόμενο διάστημα) αφήνει τεράστιο κενό στους Βαυαρούς, κάτι άλλωστε που επιβεβαιώθηκε και στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι. Δεύτερος σκόρερ είναι ο Μίλερ με 10 γκολ στο πρωτάθλημα και οι Τσούπο Μότινγκ, Κομάν και Σανέ με 3 γκολ στο Τσάμπιονς Λιγκ. 

Σκόρερ

 

Πότε μπαίνουν τα γκολ

Φουλ επιθετικές οι δύο ομάδες, όχι μόνο σκοράρουν πολύ, αλλά το κάνουν συχνά από το πρώτο ημίχρονο. Αρκετά πιθανό μοιάζει το goal/goal ημιχρόνου.

Γκολ

 

Ακριβή σκορ

Αγαπημένο σκορ της Μπάγερν είναι το 2-1, το οποίο έχει φέρει φέτος 7 φορές, μετρώντας 6 νίκες. Από την άλλη, το 2-1 το είδαμε σε 4 ματς της Παρί και μάλιστα είχε τρεις ήττες με το συγκεκριμένο σκορ.

Σκορ

 

Κόρνερ

Πολλά κόρνερ σημειώνονται στα ματς των δύο ομάδων, είτε στο πρωτάθλημά τους είτε στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ο μέσος όρος τους είναι πάνω από 10 κόρνερ ανά ματς.

Κόρνερ

 

Bet Builder

Λογικά θα γίνει ένα ματς παρόμοιο με το πρώτο. Ανοιχτό σε φάσεις, ρυθμό και γκολ. Πιθανότατα θα έχουμε και πολλά κόρνερ, ό,τι έγινε δηλαδή και στην πρώτη αναμέτρηση των δύο ομάδων. 

Bet Builder

 

Στατιστικά, ακριβή σκορ, κόρνερ, σκόρερ, bet builder για το ΤΣΕΛΣΙ – ΠΟΡΤΟ

Τσέλσι-Πόρτο

 

analysis ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ stoiximatikes ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ kouponi ΚΟΥΠΟΝΙ programma ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV
fav ΕΠΙΛΕΓΜ.
livescore betslip
  • Livescore
  • Betslip