Kingbet Robot icon
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad

30.09.20|09:54

Νίκος Κοτσαρίνης Νίκος Κοτσαρίνης

Basketball Champions League: Πρώτο φαβορί για την κατάκτηση η ΑΕΚ

basketball-champions-league-πρώτο-φαβορί-για-την-κατάκτηση-η-165508

Η πανδημία του κορωνοϊού βρήκε το Basketball Champions League εν μέσω της πρώτης φάσης των πλέι οφ, βάζοντας πρόωρα… λουκέτο. Δεν θα μπει παύλα ωστόσο στο όνομα του νικητή της σεζόν 2019-2020, αφού η FIBA έδρασε άμεσα και ανακοίνωσε τη διεξαγωγή Final 8 από τις 30 Σεπτεμβρίου έως τις 4 Οκτωβρίου ώστε να βρεθεί ο διάδοχος της Βίρτους Μπολόνια που κατέκτησε την κούπα τον Μάιο του 2019.

Final 8 Τσάμπιονς Λιγκ Μπάσκετ

 

 

Σχετικά τώρα με τις ομάδες που θα ριχτούν στη μάχη στα τέλη Σεπτεμβρίου, οι Σαραγόσα, Νίμπουρκ, ΑΕΚ, Τουρκ Τέλεκομ, Χάποελ Ιερουσαλήμ και Σαν Πάμπλο Μπούργος, Tενερίφη και Ντιζόν είναι αυτές που θα δοκιμαστούν στο κλειστό του ΟΑΚΑ, στο οποίο ωστόσο δεν θα υπάρξουν φίλαθλοι λόγω της πανδημία του COVID-19.

 

Για να κατακτήσει το τρόπαιο, η ΑΕΚ θα κληθεί να επαναλάβει τον θρίαμβο του 2018 αποκλείοντας την τσέχικη Νίμπουρκ στα προημιτελικά, ενώ στα ημιτελικά θα βρει στον δρόμο της μία εκ των Σαραγόσα και Τενερίφης. 

To πλήρες πρόγραμμα του Final 8

ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΑ

1. Σαραγόσα – Τενερίφη / Οστανδη

2. Νίμπουρκ – ΑΕΚ

3. Τουρκ Τέλεκομ – Ντιζόν / Νίζνι

4. Χάποελ Ιερουσαλήμ – Σαν Πάμπλο Μπούργος

ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ

5. Νικητής 1 – Νικητής 2

6. Νικητής 3- Νικητής 4

ΜΙΚΡΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ

7. Ηττημένος 5- Ηττημένος 6

ΤΕΛΙΚΟΣ

8. Νικητής 5 – Νικητής 6

 

Προγνωστικά Τσάμπιονς Λιγκ Μπάσκετ

Στο καθαρά στοιχηματικό κομμάτι, μια ματιά στις αποδόσεις κατάκτησης του τίτλου αρκεί για να αντιληφθεί κανείς πως πρόκειται για μία πολύ αμφίρροπη διοργάνωση. Η ΑΕΚ έχει ενισχυθεί σημαντικά, κράτησε το μεγαλύτερο μέρος του περσινού κορμού και πλέον φαντάζει ως το πρώτο φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου, σε απόδοση 3.00, την ώρα που η απόδοσή της είχε ανοίξει στο 8.00.

Την ακολουθεί η πολύ ανεβασμένη ισπανική Μπούργος, σε τιμές πενταπλασιασμού. Στο 6.00 βρίσκουμε μια ακόμη ισπανική ομάδα, την Τενερίφη, ενώ τις δικές τους πιθανότητες έχουν και οι Χάποελ (7.00), Τουρκ Τέλεκομ (8.00) και Σαραγόσα (9.00)

Τη λίστα ολοκληρώνουν οι Νίμπουρκ (20.00) και Νίζνι (25.00).

analysis ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ stoiximatikes ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ kouponi ΚΟΥΠΟΝΙ programma ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV
fav ΕΠΙΛΕΓΜ.
livescore betslip
  • Livescore
  • Betslip