Kingbet Robot icon
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad

17.09.20|13:17

Άγγελος Αναστασόπουλος Άγγελος Αναστασόπουλος

Στον «αέρα» το Μπάκα-Στεάουα λόγω κορωνοϊού

στον-αέρα-το-μπάκα-στεάουα-λόγω-κορω-166267

Λίγες μόνο ώρες πριν την προγραμματισμένη σέντρα στο ματς της Μπάκα Τόπολα με τη Στεάουα, για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ, και η διεξαγωγή του είναι αβέβαιη. Εννέα ποδοσφαιριστές και εννέα μέλη του τεχνικου τιμ, μεταξύ των οποίων και o προπονητής Αντον Πετρέα, βρέθηκαν θετικοί στον Covid-19 και βρίσκονται σε καραντίνα στο ξενοδοχείο της αποστολής, στη Βοϊβοντίνα της Σερβίας. Η UEFA έδωσε το «πράσινο φως» για να διεξαχθεί ο αγώνας, όμως τα πάντα μπορεί να αλλάξουν ακόμα και στο τελευταίο λεπτό.

 

 

Συγκεκριμένα, η ανεπίσημη επικοινωνία της UEFA προς τις δύο ομάδες έλεγε ότι δεν έχει δικαίωμα να ματαιώσει ή να αναβάλει το ματς εφόσον η Στεάουα μπορεί να συμπληρώσει αποστολή. Οντως, οι Ρουμάνοι πληρούν τις προϋποθέσεις έστω και οριακά. Ο κανονισμός αναφέρει ότι πρέπει να δηλωθούν τουλάχιστον 13 παίκτες, εκ των οποίων έστω ο ένας να είναι τερματοφύλακας. Στην παρούσα φάση, η Στεάουα έχει στο Τόπολα 14 υγιείς ποδοσφαιριστές, μεταξύ των οποίων ο τρίτος τερματοφύλακας του συλλόγου, ο 19χρονος Ράζβαν Ντούκαν.

Ωστόσο τίποτα δεν είναι ακόμα οριστικό, αφού υπάρχουν δύο τρόποι να αναβληθεί το παιχνίδι. Πρώτον, αν δύο παίκτες της Στεάουα (ή ο μοναδικός τερματοφύλακας) δηλώσουν αδιαθεσία ή βρεθούν εμπύρετοι στη θερμομέτρηση μία ώρα πριν τη σέντρα, τότε ο η Μπάκα θα πάρει αυτομάτως τη νίκη με 3-0. Αντίθετα, αν οι υγειονομικές Αρχές της Σερβίας απαιτήσουν να μείνουν σε καραντίνα οι Ρουμάνοι ποδοσφαιριστές, τότε είναι μεγάλη η πιθανότητα να χρεωθεί υπαιτιότητα στην Μπάκα.

analysis ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ stoiximatikes ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ kouponi ΚΟΥΠΟΝΙ programma ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV
fav ΕΠΙΛΕΓΜ.
livescore betslip
  • Livescore
  • Betslip