Kingbet Robot icon
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad

02.03.21|17:10

Δημήτρης Λιαργκόβας Δημήτρης Λιαργκόβας

Δεν αναβάλλεται το Λάτσιο – Τορίνο, αποφάσισε η Λίγκα!

δεν-αναβάλλεται-το-λάτσιο-τορίνο-απ-171424

Και ξαφνικά μπάχαλο με την αναμέτρηση Λάτσιο – Τορίνο, η οποία ήταν προγραμματισμένη να διεξαχθεί σήμερα στις 19:30, στο πλαίσιο της 25ης εμβόλιμης αγωνιστικής της Serie A.

Και λέμε ήταν διότι μέχρι πριν από λίγη ώρα όλα έδειχναν αναβολή. Τα οκτώ κρούσματα σε παίκτες της «γκρανάτα» (δέκα συνολικά στις τάξεις της), τα οποία εντοπίστηκαν την προηγούμενη εβδομάδα, δεν άφηναν περιθώριο για κάτι άλλο. Μετά τα τελευταία τεστ που έγιναν σήμερα το πρωί, όλα αρνητικά, ο αριθμός έμεινε ίδιος, ωστόσο σύμφωνα με το πρωτόκολλο προστασίας που εφαρμόζεται, όλη η ομάδα πρέπει να μείνει σε περιορισμό μέχρι απόψε στις 23:59. Ούτως ή άλλως, η αποστολή της δεν ταξίδεψε καν στη Ρώμη. Από αύριο μάλιστα, αφού δεν προέκυψαν επιπλέον κρούσματα, θα ξεκινούσαν ξανά οι ομαδικές προπονήσεις εν όψει του εκτός έδρας ματς με την Κροτόνε την Κυριακή 7 Μαρτίου.

Ωστόσο λίγο μετά το μεσημέρι, το Συμβούλιο της Λίγκας συνεδρίασε με τη διαδικασία του κατεπείγοντος, προκειμένου να απαντήσει στα ερωτήματα των πρωτοκόλλων Covid. Η συνεδρίαση διήρκησε μόλις λίγα λεπτά και αμέσως βγήκε η είδηση πως αποφασίστηκε να μην υπάρξει αναβολή στο παιχνίδι ανάμεσα στη Λάτσιο και την Τορίνο.

Η ομάδα του Σιμόνε Ιντζάγκι όλες αυτές τις ημέρες προετοιμάζει τον αγώνα κανονικά και μετά το πρωινό χαλάρωμα στο Φορμέλο, έβγαλε αποστολή και αναχώρησε κανονικά για το «Ολίμπικο». Ολα δείχνουν πως θα έχουμε μία ακόμα περίπτωση Γιουβέντους – Νάπολι, με την τύχη του αγώνα να αποφασίζεται στις δικαστικές αίθουσες.

 

analysis ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ stoiximatikes ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ kouponi ΚΟΥΠΟΝΙ programma ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV
fav ΕΠΙΛΕΓΜ.
livescore betslip
  • Livescore
  • Betslip