Kingbet Robot icon
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad

02.12.19|09:05

Δημήτρης Φραγγάκης Δημήτρης Φραγγάκης

Τα φαβορί να αντικαταστήσουν τον Κωστένογλου στην ΑΕΚ

τα-φαβορί-να-αντικαταστήσουν-τον-κωστ-160168

Εντονη φημολογία υπάρχει το τελευταίο διάστημα ότι ο Νίκος Κωστένογλου δεν θα συνεχίσει στον πάγκο της ΑΕΚ. Ο 49χρονος προπονητής ανέλαβε τα ηνία το καλοκαίρι, μετά τα αρνητικά αποτελέσματα του Μιγκέλ Καρντόσο στην πρεμιέρα με την Ξάνθη (1-2) αλλά και στο πρώτο ματς με την Τραμπζονσπόρ στο Γιουρόπα Λιγκ (1-3).

Η θέση του Ελληνα προπονητή μονιμοποιήθηκε μετά τις νίκες επί της τουρκικής ομάδας (0-2) και του Αστέρα Τρίπολης (2-3). Ωστόσο η γκρίνια δεν άργησε να έρθει. Οι ήττες από Ολυμπιακό (2-0), Παναθηναϊκό (3-2) και πιο πρόσφατα από τον ΟΦΗ (1-0), αλλά και οι ισοπαλίες με ΠΑΟΚ (2-2), Αρη (1-1) και ΑΕΛ (0-0) δεν έχουν αφήσει καθόλου ευχαριστημένο τον κόσμο και τη διοίκηση της ΑΕΚ, με τον Ιλια Ιβιτς να ψάχνεται στην αγορά.

Οι στοιχηματικές έχουν ανοίξει σχετική αγορά και αρκετά ονόματα ακούγονται στο προσκήνιο.

 

 

 

Φαβορί Μιλόγιεβιτς και Νίκολιτς για ΑΕΚ

Δύο Σέρβοι είναι τα ονόματα που «φιγουράρουν» στην κορυφή της λίστας των υποψηφίων. Ο πρώτος είναι ο νυν τεχνικός του Ερυθρού Αστέρα, Βλάνταν Μιλόγιεβιτς. Αρκετά γνωστός λόγω του περάσματος από τους ελληνικούς πάγκους, συγκεκριμένα στον Πανιώνιο τη σεζόν 2016-17. Φυσικά έχει παίξει και ως ποδοσφαιριστής σε αρκετές ελληνικές ομάδες και γνωρίζει καλά το δικό μας κλίμα.

Εκείνος που ακολουθεί είναι ο Μάρκο Νίκολιτς, που μέχρι πριν από λίγο καιρό ήταν στον πάγκο της ουγγρικής Βίντι. Ο 40χρονος στο παρελθόν έχει περάσει και από τις Παρτίζαν, Ολίμπια Λουμπλιάνα, Βοϊβοντίνα και Ραντ.

 

Αποδόσεις για τον επόμενο προπονητή της ΑΕΚ

 

Αποδόσεις για επόμενο προπονητή ΑΕΚ

 

Από Κάναντι μέχρι… Μάρκο Σίλβα

Αρκετά γνωστά από το ελληνικό τους πέρασμα συναντάμε στη λίστα. Ο Νταμίρ Κάναντι άφησε για τα καλά το «στίγμα» του στα γήπεδά μας, με τη διετία που βρέθηκε στον Ατρόμητο (2017-19). Οι πολύ καλές εμφανίσεις του τον οδήγησαν στη Νυρεμβέργη, εκεί όμως δεν κατάφερε να «στεριώσει».

Εγχώρια, τα ονόματα που κάνουν αίσθηση είναι του Τραϊανού Δέλλα, του Γιάννη Πετράκη αλλά και του Σάββα Παντελίδη.

 

21+ ετών /ΚΕΘΕΑ: 2109215776/Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC/ Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τους συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας

 

analysis ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ stoiximatikes ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ kouponi ΚΟΥΠΟΝΙ programma ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV
fav ΕΠΙΛΕΓΜ.
livescore betslip
  • Livescore
  • Betslip