Ανατροπή με Μπιέλ στον Ολυμπιακό (vid)
Ο Ολυμπιακός κινείται, εδώ και πολύ καιρό, στον αστερισμό ενός πλήθους υποψήφιων ονομάτων, που προορίζονται για μεταγραφή στον Πειραιά. Μαζί με αυτά, προκειμένου να αποφευχθούν σκηνικά… «μποτιλιαρίσματος» στο Ρέντη όπως πέρυσι, κάποιοι παίκτες αναμένεται να αποτελέσουν παρελθόν. Κάτι ανάλογο έχει ακουστεί και για τον Πεπ Μπιέλ, με τα δεδομένα, όμως, να είναι λιγάκι διαφορετικά.
Ο Κάρλος Καρβαλιάλ έχει πολλή δουλειά μπροστά του, με το πέρας των εορτών, αρχής γενομένης με τη Λαμία εκτός έδρας στις 3/1 17:00. Προκειμένου να αφήσει η ομάδα πίσω της κάποια σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή της, στη διοίκηση εργάζονται με αμείωτους ρυθμούς, για την ενίσχυση του ρόστερ, εξετάζοντας παράλληλα και κάποιους παίκτες, προς αποχώρηση.
Ένα από αυτά, ήταν κάποια στιγμή και του Πεπ Μπιέλ, κάτι που, εν τέλει, δε συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες. O Ισπανός, ο οποίος έχει συμβόλαιο μέχρι το 2027, δεν έχει καταφέρει να βρει πρωταγωνιστικό ρόλο στο «ερυθρόλευκο» ρόστερ, ούτε τη φετινή σεζόν. Ωστόσο, ο ίδιος δεν επιθυμεί να φύγει από την ομάδα, καθώς θέλει να εκμεταλλευτεί την κάθε ευκαιρία που θα του παρουσιαστεί από τον Πορτογάλο τεχνικό.
Ο 27χρονος μεσοεπιθετικός έχει αγωνιστεί σε 19 παιχνίδια, με 2 γκολ και 4 ασίστ, χωρίς να αποτελούσε την πρώτη επιλογή του Ντιέγκο Μαρτίνεθ. Η επανεκκίνηση των υποχρεώσεων των Πειραιωτών και η νέα τεχνική ηγεσία, ίσως του δώσουν το απαιτούμενο κίνητρο, να βρει τον εαυτό του και να αποδείξει την ποδοσφαιρική του αξία. Άλλωστε, μιλάμε για έναν παίκτη, του οποίου η χρηματιστηριακή αξία βρίσκεται στα 6 εκατομμύρια ευρώ και τη σεζόν 2021-22 (προτού μετακομίσει στην Ελλάδα από την Κοπεγχάγη) είχε 18 γκολ και 15 ασίστ σε 47 εμφανίσεις στο πρωτάθλημα Δανίας.
Εξάλλου, υπάρχουν και ορισμένα πρόσωπα στην ομάδα, που ήδη έχει δρομολογηθεί η αποχώρησή τους και ο Μπιέλ δεν είναι ένα από αυτά. Ας περιμένουμε να δείξει η πορεία, εάν ο Καρβαλιάλ αξιοποιήσει τον ίδιο και το ταλέντο του με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, ενόψει της δύσκολης συνέχειας σε Ελλάδα και Ευρώπη.