Kingbet Robot icon
native-img-ad
native-img-ad

07.05.21|11:19

Δημήτρης Λιαργκόβας Δημήτρης Λιαργκόβας

Τοκογλυφία, μαρκιτζάνι και ίντριγκα

τοκογλυφία-μαρκιτζάνι-και-ίντριγκα-10977

Καλημέρα. Αυτό ήταν! Μία και σήμερα έμειναν στα προγνωστικά στοιχήματος για να ολοκληρωθεί η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος στη Serie B! Σέντρα στις 15:00 σε δέκα γήπεδα για την 37η αγωνιστική και την αυλαία να πέφτει τη Δευτέρα με έναρξη την ίδια ώρα. Η προηγούμενη «στροφή» παίχτηκε το μεσημέρι της Τρίτης, οι αποδόσεις βγήκαν μεσημέρι Τετάρτης και μέχρι το βράδυ, όποιος πρόλαβε τον Κύριο είδε!

 

Προγνωστικά στοιχήματος

Ξεκάθαρα φαβορί, ομάδες που «καίγονται», άλλες που ελπίζουν σε «θαύματα» (με ή χωρίς εισαγωγικά), αδιάφορες, απ’ όλα έχει ο μπαχτσές στα προγνωστικά στοιχήματος. Ενα ωραιότατο παρολί βάσει λογικής ας πούμε θα μπορούσε να είναι το διπλό της Μόντσα στην Καλαβρία απέναντι στην Κοζέντσα, το διπλό της Κιέβο στο Κιάβαρι κόντρα στην Εντέλα και ο άσος της Μπρέσια εναντίον της Πίζα. Πόσο δίνει καθένα από αυτά; 1.80, 1.50 και 1.60 αντίστοιχα, στη σούμα 4.30 απόδοση. Μια χαρά. Από τις φορές που η «τοκογλυφία» επιτρέπεται! Ασφαλώς και δεν υπάρχει «στάνταρ» στο στοίχημα ή «σημείο μπετό», οποιοδήποτε όμως από αυτά «σπάσει», θα πρόκειται για τεράστια έκπληξη.

Η Μόντσα προέρχεται από τρεις σερί νίκες, οι δύο πιο πρόσφατες με Σαλερνιτάνα και Λέτσε. Θέλει νίκη και περιμένει «δώρο» από την Εμπολι για να βρεθεί σε θέση ισχύος για την απευθείας άνοδο. Οκ, δεν παίζει ο Μπόατεγκ, στην παρούσα φάση όμως δεν θεωρώ πως έχει τόσο μεγάλο ρόλο. Η Κιέβο έχει καταφέρει να είναι στα πλέι οφ επειδή στην τριπλή ισοβαθμία με Μπρέσια και ΣΠΑΛ μένει έξω το κλαμπ της Φεράρα. Οσο χάλια και αν είναι, την υποβιβασμένη Βίρτους μπορεί να την πάρει. Σε εξαιρετική κατάσταση η Μπρέσια που μοιράζει τριάρες. Επιασε πλέι οφ και θέλει να κρατηθεί. Στα δικά μου μάτια τουλάχιστον βλέπω να περνάει σαν οδοστρωτήρας πάνω από την ελλιπέστατη Πίζα.  

 

Μπρέσια

Αργησαν, το πήραν χαμπάρι αλλά ακόμα αξίζει

Να πούμε πως η Μόντσα ξεκίνησε περίπου στο 2.00, η Μπρέσια 1.95 και η Κιέβο 1.85. Λίγες ώρες στάθηκαν αξιοπρεπώς οι τιμές πριν κατρακυλήσουν. Αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν που οι εταιρείες άργησαν να πάρουν χαμπάρι τί παίζει με το Ασκολι – Τσιταντέλα. Δεν εννοώ κάτι πονηρό. Απλά οι μαρκιτζάνι είναι η πλέον φορμαρισμένη ομάδα της κατηγορίας τον τελευταίο μήνα (4-1-0) και με νίκη (βάσει λογικής) εξασφαλίζουν την παραμονή και η Τσιταντέλα «έδεσε» τα πλέι οφ και αν δεν τερματίσει 6η, άντε να παλέψει να είναι 5η, που σιγά τη διαφορά! Το σετ ξεκίνησε με τον άσο στο 2.80 και το διπλό φαβορί (!) στο 2.60. Πλέον (ο μέσος όρος) είναι 2.60 ο άσος και 2.65 το διπλό. Καλά κρατιέται ακόμα στα προγνωστικά στοιχήματος, τον επιλέγω χωρίς δεύτερη σκέψη στο 2.80 στη winmasters.

 

Ολα μπορεί να γίνουν

Ο τίτλος ταιριάζει ταμάμ στα παιχνίδια Ρετζιάνα – ΣΠΑΛ, Βενέτσια – Πορντενόνε και Φροζινόνε – Βιτσέντσα. Σε όλα υπάρχει φαβορί βάσει ποιότητας και εμπειρίας, η ΣΠΑΛ όμως είναι σε κακά χάλια, προέρχεται από τρεις σερί ήττες και η Ρετζιάνα παίζει για τη ζωή της, η Βενέτσια μπορεί να παρουσιαστεί χαλαρή μετά την εξασφάλιση των πλέι οφ και η Πορντενόνε «καίγεται», ενώ η Φροζινόνε δείχνει να είναι καλά, δεν την εμπιστεύεσαι όμως, σε καμία περίπτωση! Ισως σε κάποια από αυτά (μπορεί και σε όλα) να δούμε αρκετά γκολ και τα Over καλοπληρώνουν και με το παραπάνω στα προγνωστικά στοιχήματος.

 

Φαβορί μεν, αλλά!

Εμειναν τα ματς Κρεμονέζε – Πεσκάρα, Λέτσε -Ρετζίνα και Σαλερνιτάνα – Εμπολι. Στο πρώτο οι γηπεδούχοι είναι αδιάφοροι. Χαλαροί, παίζουν όμως ωραία μπαλίτσα. Τα «δελφίνια» οδεύουν προς Serie C. Μαθηματικά έχουν ελπίδες, κόντρα στη Ρετζιάνα έδειξαν σφυγμό (νίκη 1-0), δυσκολεύομαι να δω τόσο έντονο φαβορί τους «γκριτζορόσι»… Θεωρητικά η Λέτσε υπερέχει σε κάθε τομέα της Ρετζίνα, με κομμένα τα φτερά όμως δεν πετάς πολύ ψηλά! Δύο σερί «χαστούκια» από Τσιταντέλα και Μόντσα γκρέμισαν του «τζαλορόσι» από τη δεύτερη θέση εκεί που έμοιαζαν κραταιοί τώρα εξαρτώνται από άλλους. Οι «αμαράντι» πάνω απ’ όλα είναι ομάδα. Και μάλιστα εξαιρετικά συμπαγής, που ξέρει να χτυπάει στην κόντρα. Οχι και 5.00 το διπλό στα προγνωστικά στοιχήματος ρε παιδιά!

Δύο παρουσίες μετράει στη Serie A στα 100 (και κάτι) χρόνια ιστορίας της η Σαλερνιτάνα. Η τελευταία τη σεζόν 1998-99. Ετοιμάζεται για την τρίτη! Βασικά κρατάει το πεπρωμένο στα χέρια της. Τί πρέπει να κάνει; Να κερδίσει την αδιάφορη Εμπολι στο «Αρέκι» (ό,τι και να γίνει οι «γαλάζιοι» είναι πρώτοι) και την Πεσκάρα στο «Αντριάτικο» (που μπορεί τότε να έχει πέσει και μαθηματικά). Οι εταιρείες το πάνε βάσει λογικής και κινήτρου δίνοντας 1.60 στον άσο και 5.20 στο διπλό. Προσωπικά τον άσο δεν θα τον άγγιζα στα προγνωστικά στοιχήματος. Γι’ αυτό και δεν τον συμπεριέλαβα στην τριάδα στην αρχή του κειμένου.

Εμπολι

Η Εμπολι θα παραταχθεί με πολλές αλλαγές στη σύνθεσή της, όπως λέμε «με τα δεύτερα». Μάλιστα.. Στην επίθεση δηλαδή δεν θα παίξει ο Μανκούζο με τον Λα Μάντια αλλά ο Μορέο με τον Ολιβιέρι και τον Μπαϊράμι πιο πίσω αλλά και οι Νταμιάνι, Μπαντινέλι και Ρίτσι στα χαφ! Θα μου πείτε, ποιοι είναι «τούτοι»; Με «δαύτους», έχασε στο Κύπελλο στις λεπτομέρειες από τη Νάπολι στο «Σαν Πάολο» 3-2. Σε γενικές γραμμές, αν θέλει, μια χαρά κερδίζει και με αυτούς! Επιπλέον! Οταν η ομάδα που περιμένει το «δώρο» είναι η Μόντσα του Σίλβιο Μπερλουσκόνι, οι πιθανότητες να συμβεί είναι περισσότερες από αν το περιμένει οποιαδήποτε άλλη ομάδα.

Πιο ενδιαφέρον από ποτέ το live των αγώνων της Β Ιταλίας σήμερα. Εκεί θα παιχτεί η μεγάλη μπάλα στα προγνωστικά στοιχήματος. Πριν από τη σέντρα παίζεται η «τοκογλυφική» τριάδα που είπαμε στην αρχή, δεν μπαίνει στο πινακάκι για να μην γίνει σιδηρόδρομος. Εκανα και μία δυάδα με τον άσο της Ασκολι και αυτόν της Μπρέσια, τον οποίο όμως ενίσχυσα συνδυάζοντάς τον με Over για να πάρω την απόδοση που ήθελα. Εσείς ασφαλώς μπορείτε να κρατήσετε ό,τι σας έκανε «κλικ», προχωρώντας στα δικά σας ταιριάσματα.

Καλή τύχη στις επιλογές σας. Τα λέμε αύριο με 37η αγωνιστική στη Β Γαλλίας.

 

analysis ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ stoiximatikes ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ kouponi ΚΟΥΠΟΝΙ programma ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV
fav ΕΠΙΛΕΓΜ.
livescore betslip
  • Livescore
  • Betslip