ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ
Τι είναι τα μακροχρόνια στοιχήματα - Kingbet

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ

19.07.2022

Τι είναι τα μακροχρόνια στοιχήματα

Μοιράσου το σε:
Kingbet

Έχετε υπομονή στο στοίχημα; Σας αρέσει να παίζετε με στρατηγική και με μακροχρόνια ορίζοντα; Τότε μπορεί να σας αρέσουν τα αποκαλούμενα μακροχρόνια στοιχήματα ή αλλιώς antepost bets. Τι είναι τα μακροχρόνια στοιχήματα λοιπόν; Ιδού το ερώτημα στο οποίο καλούμαστε να απαντήσουμε σε αυτόν τον οδηγό. Θα δώσουμε έναν ορισμό, θα αναφερθούμε στις κυριότερες, αλλά και τις δευτερεύουσες αγορές, ενώ συνάμα θα σταθούμε και στην τακτική-στρατηγική μέσα από την οποία μπορείτε να παίξετε μακροχρόνια bets. Φυσικά και θα γίνει αναφορά και στα πλεονεκτήματα, αλλά και στα μειονεκτήματα που έχει ο παίκτης όταν παίζει με antepost ορίζοντα.

Μακροχρόνια στοιχήματα: Τι είναι;

Είναι το ποντάρισμα το οποίο δεν τελειώνει σε ένα ματς. Ούτε καν σε περισσότερα, όπως συμβαίνει με ένα παρολί. Στα μακροχρόνια στοιχήματα καλείστε να επιλέξετε και να ποντάρετε, εφόσον το αποφασίσετε φυσικά, σε στοιχήματα που αφορούν νικητή διοργάνωσης, πρωταθλήματος, κυπέλλου, ομίλου. Αφορά τόσο συλλογικές, όσο και διοργανώσεις σε εθνικό επίπεδο. Μπορείτε να βρείτε επίσης μακροχρόνια bets και στην Πολιτική (Εκλογές) ή στον Χώρο της Διασκέδασης-Θεάματος (Βραβεία Όσκαρ). Τέλος, σας δίνεται η δυνατότητα να ποντάρετε και σε ατομικό επίπεδο ακόμη και στα ομαδικά αθλήματα, με την πιο δημοφιλή αγορά σε αυτήν την περίπτωση να είναι ο πρώτος σκόρερ μίας λίγκας ή διοργάνωσης.

Αμέτρητα ειδικά στοιχήματα σε όλα τα αθλήματα

+21 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πότε μπορώ να παίξω μακροχρόνια στοιχήματα;

Ο παίκτης μπορεί να ποντάρει σε ένα μακροχρόνιο στοίχημα, όπως είναι η κατάκτηση ενός πρωταθλήματος, πριν ξεκινήσει η χρονιά, αλλά και στη διάρκειά της. Αυτά που προφανώς αλλάζουν ανάμεσα στις δύο συνθήκες είναι ο χρόνος αναμονής για να διευθετηθεί το στοίχημα, αλλά και οι αποδόσεις, αφού οι εξελίξεις σίγουρα επηρεάζουν και προκαλούν αυξομείωση στις αποδόσεις.

Πού και πώς να ποντάρω μακροχρόνια;

Οι τζίροι που παίρνουν πάνω τους οι μπουκ υποδηλώνουν ότι οι μεγάλες διοργανώσεις έχουν την τιμητική τους στα μακροχρόνια στοιχήματα. Από εκεί και πέρα εμείς έχουμε να σας δώσουμε κάποια tips αναφορικά με τη μέθοδο προσέγγισης πάνω στα μακροχρόνια στοιχήματα.

Επιλέξτε μεγάλες διοργανώσεις

Όπως ισχύει γενικά στο στοίχημα, καλό θα είναι να επιλέγετε διοργανώσεις τις οποίες γνωρίζετε καλά. Πρέμιερ Λιγκ, Σούπερ Λιγκ, Λα Λίγκα, Μπουντεσλίγκα, Σέριε Α είναι μονοπάτια γνωστά στους περισσότερους. Μείνετε σε ότι ξέρετε και μην κυνηγάτε – δεξιά κι αριστερά- λαχεία.

Επίσης, καλό θα είναι να αποφύγετε τα μακροχρόνια στοιχήματα σε πρωταθλήματα και να παίξετε σε μεγάλες διοργανώσεις. Ο λόγος έχει να κάνει με τον χρόνο. Είναι άλλο να περιμένετε εννέα μήνες για να διευθετηθεί το στοίχημά σας κι άλλο να τελειώνει σε 10 μέρες ή ακόμη και σε έναν μήνα. Η διαφορά είναι τεράστια.

Δώστε έμφαση στον χρόνο

Σε συνέχεια του προηγούμενου λοιπόν, όταν παίζετε μακροχρόνια στοιχήματα πρέπει να δίνετε έμφαση στον χρόνο. Ο τρόπος και ο χρόνος με τον οποίο θα έχετε χρήματα στον στοιχηματικό σας λογαριασμό, μπορεί να αποδειχτεί καθοριστικός παράγοντας, όσον αφορά το πρόσημο που θα έχει στο τέλος της χρονιάς το ταμείο σας. Σταθμίστε τα οικονομικά σας δεδομένα, σε συνάρτηση με τον τρόπο που ποντάρετε και κινηθείτε αναλόγως.

Επενδύστε σε υψηλές αποδόσεις

Στο στοίχημα πρέπει πάντα το ρίσκο που παίρνουμε να έχει αξία. Να είναι δηλαδή value bet και όχι… παίζουμε για να παίζουμε. Η κοντόφθαλμη τακτική δεν ωφέλησε ποτέ και κανέναν στο στοίχημα. Ως εκ τούτου, αφού παίρνετε, δεδομένα, ένα μεγαλύτερο ρίσκο με τα μακροχρόνια στοιχήματα κι αφού η δέσμευση είναι πολύ μεγαλύτερη και δεν κρατάει για παράδειγμα δύο ώρες, οφείλετε να βρίσκετε μακροχρόνια στοιχήματα μόνο με υψηλές αποδόσεις. Βρείτε αυτές τις τιμές πάνω στις οποίες μπορείτε να πείτε ότι… το ρίσκο μου άξιζε.

Matchcombo: Συνδυάζεις διαφορετικές αγορές σε ένα στοίχημα

+21 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αποφύγετε το ποντάρισμα σε παίκτη

Τα antepost bets σε παίκτες είναι από τις αγαπημένες αγορές των παικτών του στοιχήματος. Κι όμως το ρίσκο που παίρνει εδώ όποιος ποντάρει είναι από τεράστιο ως ανώφελο. Δεν θέλουμε να είμαστε απόλυτοι, αλλά επιθυμούμε να είμαστε πάντα ειλικρινείς. Γιατί το λέμε αυτό λοιπόν;

Ποντάροντας σε έναν παίκτη υπάρχουν τρεις σημαντικοί παράμετροι οι οποίοι μπορεί να τινάξουν στον αέρα ανά πάσα στιγμή, ένα μακροχρόνιο bet. Ποιοι είναι αυτοί;

  • Ο παίκτης μπορεί να πάρει μεταγραφή. Συνέβη πριν λίγα χρόνια με τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς στον ΠΑΟΚ. Πρώτος σκόρερ στον πρώτο γύρο με μεγάλη διαφορά από τον δεύτερο, ήρθε η μεταγραφή στα Εμιράτα, δεν βγήκε ποτέ πρώτος σκόρερ της λίγκας κι ενώ εκείνη τη στιγμή έμοιαζε να τρέχει σε αυτήν την κούρσα μόνος του.
  • Διαφωνία με προπονητή-διοίκηση. Πόσες και πόσες φορές δεν έχουμε δει έναν παίκτη να μπαίνει στον πάγο; Πολλές. Ο λόγος μπορεί να είναι ότι τσακώθηκε με τον προπονητή του, ή ακόμη και με τη διοίκηση επειδή δεν δέχτηκε να ανανεώσει πρόωρα το συμβόλαιό του, ή για οποιονδήποτε άλλο πειθαρχικό λόγο.
  • Τραυματισμός. Μπαίνει κι αυτό σοβαρά στην εξίσωση. Αν ο παίκτης πάνω στον οποίο έχετε ποντάρει, τραυματιστεί, τότε μπορεί να μείνει κι εκτός για το υπόλοιπο της χρονιάς. Το μακροχρόνιο Bet όμως θα τρέχει και είναι σχεδόν δεδομένο ότι κάποιοι άλλοι θα τον ξεπεράσουν κι εσείς θα χάσετε το στοίχημα.

Έχετε στο μυαλό σας το cash out

Είναι δυνατό όπλο στα μακροχρόνια στοιχήματα. Χρησιμοποιείστε το cash out αν δείτε ότι σας συμφέρει. Μην σας πιάσει η απληστία. Δεν κάνει καλό πουθενά, ιδιαίτερα όχι στο στοίχημα.

Σε περίπτωση που το μακροχρόνιο στο οποίο ποντάρατε πάει καλά, τότε εξασφαλίστε λιγότερα αλλά σίγουρα κέρδη.

Αν δείτε από την άλλη ότι τα πράγματα στραβώνουν, τότε μειώστε την απώλεια.

Μην βλέπετε τα μακροχρόνια στοιχήματα ως fun bet (πλην ελαχίστων εξαιρέσεων)

ΜακροχρόνιαΌταν παίζετε στοίχημα ξοδεύετε χρήματα. Και σίγουρα η διασκέδαση είναι το πρώτο ζητούμενο, αλλά αυτό δεν σημαίνει από την άλλη ότι πρέπει να ξοδεύονται αλόγιστα χρήματα. Ως εκ τούτου δείτε τα μακροχρόνια στοιχήματα σοβαρά και όχι ως fun bet. Ελάχιστες είναι οι εξαιρέσεις κι ας κλείσουμε με αυτό που είναι πραγματικά μοναδικό. Ο Λέι Χέρμπερτ από την Αγγλία πόνταρε τον Αύγουστο του 2015 ότι η αγαπημένη του ομάδα, η Λέστερ, θα πάρει το πρωτάθλημα. Η απόδοση ήταν στο ασύλληπτο 5.000. Η συνέχεια γνωστή. Οι αλεπούδες πήραν τον τίτλο, ο Χέρμπερτ δεν έκανε ποτέ cash out και εισέπραξε 25.000 λίρες.

Μακροχρόνια στοιχήματα: Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα

Όπως όλες οι επιλογές και οι κατηγορίες στο στοίχημα (αλλά και στην ίδια τη ζωή) τα μακροχρόνια στοιχήματα έχουν πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα. Το νόμισμα των antepost bets λοιπόν έχει δύο όψεις. Ως επίλογο αυτού του οδηγού καλό θα είναι να σταθούμε σε αυτά, ώστε να αποκτήσετε και εσείς την καλύτερη και σφαιρικότερη δυνατή άποψη, για να κάνετε την καλύτερη επιλογή.

«Μακροχρόνια» πλεονεκτήματα

  • Μπορείτε να «επενδύσετε» μεγάλα ποσά σε πιο σταθερές επιλογές. Μία από αυτές για παράδειγμα είναι η Μπάγερν στη Γερμανία, ή ήταν για χρόνια η Λυών στη Γαλλία. Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε ένα τύπου Sure Bet με Ρεάλ και Μπάρτσα στην Ισπανία, εφόσον στην αρχή αμφότερες προσφέρονται πάνω από το 2.00.
  • Υπάρχει έλεγχος στο παιχνίδι σας. Όταν έχετε δεσμεύσει ένα ποσό σε μακροχρόνιο στοίχημα, αυτό δεσμεύει φυσικά και το κεφάλαιό σας. Κάπως έτσι λοιπόν σας δίνεται η δυνατότητα να αποφύγετε πειρασμούς που μπορεί να μην είναι και τόσο ελκυστικοί όσο φαίνονται.
  • Μεγάλες αποδόσεις. Αν δεν πάτε με τα φαβορί, όπως αναφέραμε ανωτέρω και επιλέξετε, για τους δικούς σας λόγους ένα αουτσάιντερ, τότε να είστε σίγουροι ότι οι αποδόσεις εκτοξεύονται. Δεν εννοούμε φυσικά να παίζετε στοιχήματα «τύπου τζόκερ», αν όμως έχετε τεκμηριώσει (στον εαυτό σας πρώτα απ’ όλα) την επιλογή σας, τότε δεν έχετε παρά να πάρετε το ρίσκο.

Ειδικά στοιχήματα όπως τα ονειρευόσουν

+21 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

«Μακροχρόνια» μειονεκτήματα

  • Δυσκολία επαλήθευσης. Στο στοίχημα τα δεδομένα αλλάζουν από τη μία στιγμή στην άλλη. Μία μεταγραφή, ένας σοβαρός τραυματισμός, μία απόλυση προπονητή. Το ρίσκο που παίρνετε στα μακροχρόνια στοιχήματα, ιδιαίτερα στα εθνικά πρωταθλήματα, είναι πολύ μεγάλο. Κι αυτό διότι με άλλα κριτήρια μπορεί να έχετε κρίνει μία κατάσταση τον Σεπτέμβρη και άλλα δεδομένα να υπάρχουν ακόμη και πριν αλλάξει ημερολογιακά η χρονιά, τον Δεκέμβριο
  • Μεγάλη δέσμευση. Η λέξη «δέσμευση» μπήκε και στα πλεονεκτήματα. Κι όχι δεν κάνουμε λάθος, χωρά και στα μειονεκτήματα. Όταν δεσμεύετε ένα ποσό για μεγάλο χρονικό διάστημα, τότε ενδέχεται να μην έχετε χρήματα διαθέσιμα αν προκύψει κάποια μεγάλη, στοιχηματικά, ευκαιρία. Αυτό λοιπόν είναι κάτι που πρέπει να λάβετε σοβαρά υπόψη σας, πριν εμπλακείτε με κάποιο ποντάρισμα σε μακροχρόνια στοιχήματα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ

Τώρα αρχίζει το ματς!

Αξιολόγηση

Κορυφαίο Live Στοίχημα!

Αξιολόγηση

Το παιχνίδι ορίζεται από την αρχή! | 21+

Αξιολόγηση

Betting is our Sport!

Αξιολόγηση

fonbet Logo

Τώρα το Live Αλλάζει

Αξιολόγηση

Κορυφαίο live betting!

Αξιολόγηση

Bwin Logo

Το παιχνίδι σε άλλο επίπεδο

Αξιολόγηση

Online Casino

Αξιολόγηση

Το παιχνίδι όλων των παιχνιδιών

Αξιολόγηση

Sportingbet Logo

Το παιχνίδι… ζωντανεύει!

Αξιολόγηση

Vistabet Logo

Το παιχνίδι σε άλλη διάσταση

Αξιολόγηση

ΤΟ ΚΟΥΠΟΝΙ ΜΟΥ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

13.08.2022 | 14:00

Προγνωστικά και Live Betting για όλα τα ματς της ημέρας

Ισάκ Μπελφοντίλ

13.08.2022 | 11:28

Θα έρθει ο Μπελφοντίλ τελικά στην Ελλάδα και σε ποια ομάδα;

13.08.2022 | 00:01

Νέα προσφορά* χωρίς κατάθεση από τη Novibet

Ολυμπιακός

12.08.2022 | 15:01

Φαβορί για την πρόκριση ο Ολυμπιακός

Μεταγραφές Euroleague 2022

12.08.2022 | 13:40

Μεταγραφές Euroleague 2022-23

US Open 2022

12.08.2022 | 11:36

US Open 2022 Στοίχημα – Αποδόσεις – Φαβορί 🎾

Δες όλες τις Ειδήσεις

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

ΤΟ ΚΟΥΠΟΝΙ ΜΟΥ