25.09.23

Kingbet Kingbet

Τι είναι το Cash Out στο στοίχημα

τι-είναι-το-cash-out-στο-στοίχημα-166564

Για τους έμπειρους παίκτες του στοιχήματος το Cash Out ήρθε για να αλλάξει τα δεδομένα. Η εποχή που δεν υπήρχε στον χάρτη, σε σύγκριση με τη σημερινή που υφίσταται παντού, σηματοδοτεί πολλές αλλαγές. Ο καλός παίκτης το έχει πάντοτε στη φαρέτρα του και πολλές φορές λειτουργεί με βάση το Cash Out. Ωστόσο, υπάρχει ακόμη κόσμος που δεν ξέρει να το εκμεταλλευτεί. Δεν ξέρει να το χρησιμοποιήσει την κατάλληλη στιγμή. Στην ουσία πάντως δεν είναι κάτι δύσκολο. Το μόνο που χρειάζεται είναι γρήγορη αντίδραση. Και καθαρό μυαλό πριν κλικάρεις πάνω στην επιλογή Cash Out. Ας μην ξεχνάμε ότι δεν προσφέρεται μόνο για να εξυπηρετεί τους παίκτες. Δίνει τη δυνατότητα και στις εταιρίες ώστε να έχουν λιγότερες απώλειες.

Είναι μια ακόμη επιλογή που μπορεί να προσφέρει ασφαλές κέρδος. Και σε άλλες περιπτώσεις να μειώσει τη ζημιά στο μπάτζετ. Εξακολουθεί να έχει φανατικούς φίλους και εχθρούς, όμως η αλήθεια είναι κάπου στη μέση.

Τι σημαίνει Cash Out;

cash out στοίχημαΣε απλά ελληνικά πρόκειται για το κλείσιμο του στοιχήματος πριν ολοκληρωθεί το γεγονός στο οποίο έχεις ποντάρει. Η στοιχηματική πλατφόρμα σου δίνει ένα ποσό από τα πιθανά κέρδη, όταν το σκορ επιβεβαιώνει την πρόβλεψή σου. Την ώρα που όλα δείχνουν ότι θα πας στο ταμείο. Μπορεί να μην πάρεις αυτά που είχε αρχικά υπολογίσει, ωστόσο θα είσαι σίγουρα κερδισμένος. Με θετικό πρόσημο πριν από τη λήξη.

Χαρακτηριστικό το παρακάτω παράδειγμα: Στο παιχνίδι Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Τσέλσι έχεις επιλέξει το διπλό σε απόδοση 2.26 ποντάροντας 10 ευρώ. Αν νικήσει η Τσέλσι θα πάρεις 26 ευρώ. Στο ημίχρονο το σκορ είναι 0-1 και η στοιχηματική δίνει επιλογή cash out με 18,50 ευρώ. Τι σημαίνει αυτό; Πατάς cash out και κλείνεις το στοίχημά σου με μικρότερο κέρδος από το αρχικό. Χωρίς να νοιάζεσαι τι θα συμβεί στη συνέχεια. Εδώ που τα λέμε, δεν είναι απίθανο να ισοφαρίσει η Γιουνάιτεντ.

Μικρότερες απώλειες

Στο παραπάνω παράδειγμα μπορούμε να δώσουμε μεγαλύτερη προέκταση. Ας υποθέσουμε ότι μετά το 0-1 του ημιχρόνου αφήνεις το παιχνίδι να κυλήσει χωρίς την επιλογή Cash Out. Όσο παραμένει το σκορ στο 0-1, η στοιχηματική αυξάνει το ποσό για το κλείσιμο. Και αν τυχόν γίνει το 0-2, το ποσό πλησιάζει κοντά στο αρχικό που είναι τα 26 ευρώ.

Τι θα συμβεί όμως σε περίπτωση που η Γιουνάιτεντ ισοφαρίσει σε 1-1; Το Cash Out θα πέσει περίπου στα 7,50 ευρώ. Εδώ υπάρχει η επιλογή να μειώσεις την απώλεια. Αν τελειώσει το ματς 1-1 θα χάσεις 10 ευρώ, ενώ αν πατήσεις έγκαιρα στο Cash Out θα η απώλεια θα είναι 2,50 ευρώ. Υπάρχει διαφορά. Μπορείς βέβαια να περιμένεις την Τσέλσι να προηγηθεί ξανά. Ανάλογα την εξέλιξη και την εικόνα του παιχνιδιού παίρνεις την απόφασή σου. Άλλοτε ρισκάρεις βλέποντας ότι είναι εφικτό να επιβεβαιωθεί η αρχική πρόβλεψη και άλλοτε κλείνεις το στοίχημα και ξεμπερδεύεις.

Cash Out πριν και μετά την έναρξη

Είναι ξεκάθαρο λοιπόν ότι η επιλογή του Cash Out χρησιμοποιείται συνήθως στο live betting. Κάνεις την εκτίμησή σου και περιμένεις. Η δεν περιμένεις και προχωράς παρακάτω, είτε με μικρότερο κέρδος είτε με μικρότερη χασούρα. Και τα δύο είναι προς τη θετική κατεύθυνση. Γι’ αυτό κι εμείς στις περισσότερες περιπτώσεις είμαστε υπέρ του Cash Out.

Σε πολλές εταιρίες υπάρχει δυνατότητα Cash Out πριν ακόμη ξεκινήσει το ματς. Μπορεί να έχεις μετανιώσει έχοντας πληροφορηθεί μια σημαντική απουσία της ομάδας στην οποία έχεις ποντάρει. Η να έχεις μάθει ότι θα υπάρχει κακοκαιρία την ώρα της αναμέτρησης και ο αγωνιστικός χώρος δεν θα είναι σε καλή κατάσταση. Ολα έχουν τη σημασία τους.

Πώς υπολογίζεται το Cash Out;

Δεν υπάρχουν διαφορές στον υπολογισμό του Cash Out στις στοιχηματικές πλατφόρμες. Είναι ίδιο πάνω κάτω με πολύ μικρές διαφορές κάποιες φορές. Η διαφορά έχει να κάνει μόνο με τις αποδόσεις. Ο υπολογισμός στηρίζεται πάνω σε τρία δεδομένα: Την απόδοση που πόνταρες αρχικά, την τρέχουσα απόδοση στο live και τον χρόνο που απομένει μέχρι τη λήξη.

Η επιλογή του Cash Out εμφανίζεται αυτόματα, σε όποια εταιρία και να είσαι μέλος, μόλις ποντάρει σε ένα παιχνίδι. Και τις περισσότερες φορές πριν από την έναρξη, σου δίνεται πίσω ολόκληρο το ποσό. Εκτός αν έχει αλλάξει η απόδοση του σημείου.

Κλασικό Cash Out

Είναι η περίπτωση που περιγράψαμε προηγουμένως στο παράδειγμα του αγώνα Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Τσέλσι. Με άμεση παρέμβαση για να κλείσει το στοίχημα άλλοτε με κέρδος και άλλοτε με ζημιά.

Αυτόματο Cash Out

Σε αυτή την επιλογή ο παίκτης ορίζει το ποσό που θα ενεργοποιηθεί το Cash Out. Αν ποντάρεις 10 ευρώ σε απόδοση 26.00, στοχεύεις σε κέρδος 26 ευρώ. Μπορείς όμως να θέσεις ως όριο αυτόματου Cash Out τα 20 ευρώ. Αν η ομάδα που πόνταρες κερδίζει 2-0, το όριο των 20 ευρώ σίγουρα θα ξεπεραστεί και θα γίνει αυτόματα Cash Out.

Μερικό Cash Out

Σε αυτή την περίπτωση υπάρχει μεγαλύτερη ευελιξία. Μπορείς για παράδειγμα να κλείσεις με Cash Out το μισό ποσό που έχεις ποντάρει. Και να αφήσεις το άλλο μισό να τρέξει μέχρι τη λήξη. Αυτό γίνεται σε περιπτώσεις που μπορείς να εξασφαλίσεις ότι θα πάρεις τουλάχιστον πίσω το ποντάρισμά σου. Και περιμένεις να πληρωθείς από το υπόλοιπο ποντάρισμα, εφόσον επιβεβαιωθεί η πρόβλεψή σου.

Αγορές Cash Out

Θα το βρεις σίγουρα στις βασικές αγορές. Αποτέλεσμα αγώνα, over ή under, goal ή no goal, κόρνερ, ασιατικό χάντικαπ και πολλές άλλες. Στα ειδικά στοιχήματα δεν υπάρχει ως επιλογή σε όλες τις εταιρίες. Π.χ. στους σκόρερ, στα σημεία με draw no bet, στο εύρος των γκολ (0-1, 2-3 κ.λ.π.). Ή σε ακριβές σκορ, σε πέναλτι, ακόμη και σε κάρτες. Διάβασε προσεκτικά τους όρους και τις προϋποθέσεις* στην εταιρία που είσαι μέλος.

Στρατηγική

cash outΣτο Cash Out ισχύει απόλυτα η άποψη «καλύτερα μικρό κέρδος, παρά ένα χαμένο στοίχημα». Αυτή είναι η βασική αρχή της στρατηγικής. Δεν είναι αλήθεια ότι εξυπηρετεί μόνο τους συντηρητικούς παίκτες. Αν ρισκάρεις συνέχεια και προσπαθείς να πλουτίσεις από το στοίχημα, θα αποδειχθεί σύντομα ότι κάνεις λάθος.

Στα μονά παιχνίδια είναι πιο εύκολη η διαχείριση. Αρκεί να παρακολουθείς την εξέλιξη της αναμέτρησης. Στα παρολί χρειάζεται μεγαλύτερη προσοχή. Αν για παράδειγμα έχεις παίξει τέσσερα παιχνίδια και έχουν περάσει όλα, εκτός από το τελευταίο χρονικά, μην το σκέφτεσαι. Κάνε κλικ στο cash out. Μικρότερο κέρδος αλλά σίγουρο κέρδος. Αυτός άλλωστε είναι ο σκοπός στο στοίχημα. Να τελειώνεις με θετικό πρόσημο. Ταμείο θα κάνεις αργότερα.

ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΚΟΥΠΟΝΙ ΠΡΟΓΡ. TV
BETSLIP
betslip