Kingbet Robot icon
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad

16.04.19|00:15

Νίκος Κοτσαρίνης Νίκος Κοτσαρίνης

Stoiximan: Ειδικά στοιχήματα* στις ρεβάνς του Τσάμπιονς Λιγκ (16-04-2019)

stoiximan-ειδικά-στοιχήματα-στις-ρεβάνς-του-τ-179069

Το βράδυ της Τρίτης (16/04) εξαργυρώνονται τα δύο πρώτα εισιτήρια των ημιτελικών του Τσάμπιονς Λιγκ, με την Μπαρτσελόνα να φιλοξενεί τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (22:00) και τη Γιουβέντους τον Αγιαξ (22:00). Οι δύο μεγάλες αναμετρήσεις του Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά και όλα τα παιχνίδια του κουπονιού σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ προσφέρονται στον Stoiximan με πλήθος αγορών* και ειδικών στοιχημάτων*.

Μπορεί στο Γιουβέντους – Αγιαξ να παραμένει ανοιχτή η πρόκριση, όμως το ματς που «κλέβει» την παράσταση είναι το Μπαρτσελόνα – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, λόγω «αίγλης» ονομάτων, με τους «μπλαουγκράνα» να κάνουν το πρώτο βήμα πρόκρισης στο «Ολντ Τράφορντ» και τη νίκη με 1-0.

Πολλές αλλαγές, αρκετοί βασικοί παίκτες δεν αγωνίστηκαν καν (όπως οι Μέσι, Σουάρες, Ράκιτιτς, Μπουσκέτς, Πικέ, Αλμπα), η Μπαρτσελόνα πήρε βαθμό στην έδρα της Ουέσκα (0-0) για το πρωτάθλημα. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αγχώθηκε στο πρωτάθλημα, μπορούσε κάλλιστα να ηττηθεί από τη Γουέστ Χαμ, όπως επικράτησε 2-1 χάρη σε δεύτερο εύστοχο πέναλτι στον αγώνα από τον Πογκμπά.

Stoiximan.gr, το παιχνίδι σου καλύτερο!

Το Γιουβέντους – Αγιαξ αποτελεί το δεύτερο παιχνίδι της ημέρας για τους «8» του Τσάμπιονς Λιγκ, 1-1 έληξε το ματς της Ολλανδίας, με το πάνω χέρι στο ζευγάρι σαφώς να το έχει η «Μεγάλη Κυρία». Αρκετοί παίκτες προφυλάχθηκαν από τον Αλέγκρι στο παιχνίδι πρωταθλήματος με την ΣΠΑΛ εκτός έδρας, όπου παρότι προηγήθηκε η Γιουβέντους με τον Κεάν, δέχθηκε την ανατροπή και την ήττα 2-1.

Την ίδια ώρα ο Αγιαξ συνεχίζει την ανοδική πορεία του στο βαθμολογικό πίνακα, ο «Αίαντας» επικράτησε 6-2 της Εξέλσιορ για την 4η σερί νίκη του, την 8η στα 9 πιο πρόσφατα.

Στον Stoiximan δεν θα βρούμε μόνο νικητή αγώνα στα ζευγάρια του Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά και over ή under, σύνολο τερμάτων, αποτέλεσμα ημιχρόνου, combo επιλογές, ειδικά παικτών, σκόρερ, κόρνερ, κάρτες και αλλά πολλά ακόμη ειδικά πονταρίσματα*.

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις

analysis ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ stoiximatikes ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ kouponi ΚΟΥΠΟΝΙ programma ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV
fav ΕΠΙΛΕΓΜ.
livescore betslip
  • Livescore
  • Betslip