Kingbet Robot icon
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad

18.04.19|00:15

Νίκος Κοτσαρίνης Νίκος Κοτσαρίνης

Stoiximan: Ειδικά στοιχήματα* στις ρεβάνς του Γιουρόπα Λιγκ (18-04-2019)

stoiximan-ειδικά-στοιχήματα-στις-ρεβάνς-του-γ-178799

 

Ρεβάνς στον προημιτελικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ, τσεκάρονται και τα 4 εισιτήρια, με τις Τσέλσι και Βαλένθια να έχουν το πάνω χέρι κόντρα σε Βιγιαρεάλ και Σλάβια Πράγας. Ανοιχτά παραμένουν τα Αϊντραχτ Φρανκφούρτης – Μπενφίκα και Νάπολι – Αρσεναλ. Οι μεγάλες αναμετρήσεις του Γιουρόπα Λιγκ, αλλά και όλα τα παιχνίδια του κουπονιού σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ προσφέρονται στον Stoiximan με πλήθος αγορών* και ειδικών στοιχημάτων*.

Το μεγάλο παιχνίδι της ημέρας είναι το Νάπολι – Αρσεναλ, με τους «κανονιέρηδες» να επικρατούν στο Λονδίνο με 2-0 και να πηγαίνουν με προβάδισμα πρόκρισης στην Ιταλία. Στο πρωτάθλημα, η Αρσεναλ επικράτησε 1-0 της Γουότφορντ στο πρωτάθλημα τη Δευτέρα εκτός έδρας, με νίκη συνέχισε και η Νάπολι τις υποχρεώσεις της εντός συνόρων και το 3-1 στην έδρα της ουραγού Κιέβο.

Ανοιχτή παραμένει η πρόκριση και στο Αϊντραχτ Φρανκφούρτης – Μπενφίκα, στο πρώτο ματς οι Πορτογάλοι επικράτησαν 4-2, όμως η πολύ καλή Αϊντραχτ φέτος είναι ικανοί για τα πάντα. Την Κυριακή στην Μπουντεσλίγκα η Αϊντραχτ ξεκούρασε παίκτες, είχε το μυαλό της στη ρεβάνς και ηττήθηκε 1-3 από την Αουγκσμπουργκ. Στη μάχη τίτλου, η Μπενφίκα επικράτησε 4-2 της Σετούμπαλ.

Stoiximan.gr, το παιχνίδι σου καλύτερο!

Τα άλλα δύο ματς της ημέρας έχουν το πάνω χέρι Βαλένθια και Τσέλσι κόντρα σε Βιγιαρεάλ και Σλάβια Πράγας αντίστοιχα. Νικήτριες οι «νυχτερίδες» στον ισπανικό εμφύλιο με 3-1 εκτός έδρας, ενώ η Τσέλσι πήρε «σβηστά» το διπλό (1-0) στην Τσεχία. Η Βαλένθια ψάχνει παράλληλα την έξοδο στο επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ, επικράτησε 3-1 της Λεβάντε στο πρωτάθλημα, ενώ ακολουθεί εκτός έδρας η Μπέτις. Η Βιγιαρεάλ δίνει τη δική της μάχη για την παραμονή στην La Liga.

Όλα για όλα η Σλάβια Πράγας στην Αγγλία, μετά την ήττα 1-0 από την Τσέλσι εντός έδρας, την ίδια ώρα όπου στο πρωτάθλημα είναι στο +5 από τη δεύτερη Βικτόρια Πλζεν, όμως με δύο αγωνιστικές για το φινάλε του τσεχικού πρωταθλήματος. Η Τσέλσι ηττήθηκε 2-0 από τη Λίβερπουλ την Κυριακή και μετά τη νίκη της Αρσεναλ τη Δευτέρα έπεσε στην 5η θέση.

Στον Stoiximan δεν θα βρούμε μόνο νικητή αγώνα στα ζευγάρια του Γιουρόπα Λιγκ, αλλά και over ή under, σύνολο τερμάτων, αποτέλεσμα ημιχρόνου, combo επιλογές, ειδικά παικτών, σκόρερ, κόρνερ, κάρτες και αλλά πολλά ακόμη ειδικά πονταρίσματα*.

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις

analysis ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ stoiximatikes ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ kouponi ΚΟΥΠΟΝΙ programma ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV
fav ΕΠΙΛΕΓΜ.
livescore betslip
  • Livescore
  • Betslip