Kingbet Robot icon
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad

08.03.19|00:13

Νίκος Κοτσαρίνης Νίκος Κοτσαρίνης

Πλούσιες αγορές* στην Ευρωλίγκα (08-03-2019)

πλούσιες-αγορές-στην-ευρωλίγκα-08-03-2019-183608

Stoiximan: Πλούσιες αγορές* στην Ευρωλίγκα (08-03-2019)

Μετά το τέλος μία ευρωπαϊκής εβδομάδας στις ποδοσφαιρικές διοργανώσεις (Τσάμπιονς Λιγκ και Γιουρόπα Λιγκ), στο στοιχηματικό κουπόνι της Παρασκευής δεσπόζουν τα εγχώρια πρωταθλήματα, ενώ από το μπασκετικό το δεύτερο κομμάτι της 25ης αγωνιστικής στην Ευρωλίγκα. Ολα τα παιχνίδια από το κουπόνι της ημέρας προσφέρονται στον Stoiximan με πλήθος αγορών* και ειδικών στοιχημάτων*.

Η 25η αγωνιστική της Ευρωλίγκας ολοκληρώνεται το βράδυ της Παρασκευής (08/03) με τέσσερις αναμετρήσεις και το ελληνικό ενδιαφέρον να εστιάζεται στο Μαυροβούνιο. Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Μπούντουτσνοστ με μοναδικό στόχο τη νίκη που θα τον κρατήσει εντός 8άδας. Αναμέτρηση που θα κρίνει την 4η θέση και το πλεονέκτημα έδρας στο Top-8 ανάμεσα σε Αναντολού Εφές και Μπαρτσελόνα στην Τουρκία. ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Μιλάνο (19:00) και Μπασκόνια – Χίμκι (21:30) συμπληρώνουν το καρέ.

Stoiximan.gr, το παιχνίδι σου καλύτερο!

Μπουντεσλίγκα, Πριμέρα Ντιβισιόν και Α’ Ιταλίας είναι οι κατηγορίες που «τραβάνε» όλα τα βλέμματα στο ποδοσφαιρικό πρόγραμμα. Βέρντερ Βρέμης – Σάλκε, Αθλέτικ Μπιλμπάο – Εσπανιόλ και Γιουβέντους – Ουντινέζε οι τρεις πιο εμπορικές αναμετρήσεις. Βέβαια, όπως κάθε Παρασκευή έτσι και σήμερα, η Β’ Γαλλίας και η Β’ Ολλανδίας γεμίζουν το ποδοσφαιρικό κουπόνι. Μεγάλος όγκος αναμετρήσεων με οκτώ και εννέα αναμετρήσεις αντίστοιχα. Τσάμπιονσιπ, Α’ Αγγλίας και Β’ Αγγλίας ανοίγουν την αυλαία της αγωνιστικής δράσης στο Νησί.

Στον Stoiximan δεν λείπει κανένα παιχνίδι της Ευρωλίγκας. Αρκετές επιλογές στα ζευγάρια, πολλά ακόμη ειδικά* πονταρίσματα.

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις

analysis ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ stoiximatikes ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ kouponi ΚΟΥΠΟΝΙ programma ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV
fav ΕΠΙΛΕΓΜ.
livescore betslip
  • Livescore
  • Betslip