Kingbet Robot icon
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad

27.11.19|09:22

Νίκος Κοτσαρίνης Νίκος Κοτσαρίνης

Sportingbet: Μπαρτσελόνα - Ντόρτμουντ με ακόμα καλύτερες αποδόσεις (27-11-2019)

sportingbet-μπαρτσελόνα-ντόρτμουντ-με-ακόμα-κα-179401

To παιχνίδι… ζωντανεύει με αμέτρητα ειδικά Μπαρτσελόνα – Ντόρτμουντ.

Ένα από τα πιο κρίσιμα παιχνίδια της 5ης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League, διεξάγεται στο «Camp Nou». Η Μπαρτσελόνα φιλοξενεί τη Ντόρτμουντ, με τις δύο ομάδες να θέλουν τη νίκη, προκειμένου να εξασφαλίσουν την πρόκριση για τους «16» της διοργάνωσης. Οι γηπεδούχοι θα στερηθούν των υπηρεσιών του Ζεράρ Πικέ, ο οποίος είναι τιμωρημένος. Οι Βεστφαλοί δεν έχουν καλή παράδοση στην Ισπανία, καθώς σε έντεκα ματς ηττήθηκαν τις επτά, ενώ τις άλλες τέσσερις πήραν την ισοπαλία. Οι «μπλαουγκράνα» έχουν μία νίκη και δύο ισοπαλίες με αντίπαλο το γερμανικό σύλλογο.

 

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

 

Στον άλλο αγώνα του 6ου ομίλου η Σλάβια αντιμετωπίζει στην Πράγα την Ίντερ. Η ομάδα από την Τσεχία έκανε την έκπληξη στο ματς του πρώτου γύρου παίρνοντας ισοπαλία στην Ιταλία. Μεγάλη απώλεια για τους «νερατζούρι», καθώς στο ματς με τη Τορίνο τραυματίστηκε ο Νικολό Μπαρέλα. Ο Ιταλός μέσος χτύπησε στο γόνατο, υπήρξαν φόβοι ότι πειράχτηκε ο χιαστός του, ωστόσο όπως φαίνεται τη γλίτωσε και θα επιστρέψει στην δράση σε λίγο παραπάνω από έναν μήνα. Μοναδική ήττα για την Ίντερ στα πέντε τελευταία ήταν από την Ντόρτμουντ για το Champions League. Τέλος οι φιλοξενούμενοι στα πέντε δικά τους, έχουν δύο νίκες, δύο ισοπαλίες και μία ήττα.

 

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

 

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις

Η συχνή συμμετοχή σε παίγνια εκθέτει σε κίνδυνο εθισμού και απώλεια περιουσίας. Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777. Απαγορεύεται να παίζουν τυχερά παίγνια άτομα κάτω των 21 ετών. Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC.

analysis ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ stoiximatikes ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ kouponi ΚΟΥΠΟΝΙ programma ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV
fav ΕΠΙΛΕΓΜ.
livescore betslip
  • Livescore
  • Betslip