Kingbet Robot icon
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad

16.04.19|00:12

Νίκος Κοτσαρίνης Νίκος Κοτσαρίνης

Pamestoixima.gr: Σούπερ Αποδόσεις σε Ευρωλίγκα και Τσάμπιονς Λιγκ (16-04-2019)

pamestoixima-gr-σούπερ-αποδόσεις-σε-ευρωλίγκα-και-179092

Η εβδομάδα που διανύουμε είναι «φωτιά» σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ! Οι επαναληπτικοί του Τσάμπιονς και Γιουρόπα Λιγκ αναμένεται να καθηλώσουν το στοιχηματικό κοινό, τη στιγμή που οι οκτώ καλύτερες ομάδες της Ευρωλίγκα ξεκινούν τις μάχες με στόχο την πρόκριση στο Final 4. Το Pamestoixima.grσε βάζει στα ευρωπαϊκά γήπεδα με 2 σούπερ προσφορές.

Ξεκίνημα με Τσάμπιονς Λιγκ. Γιουβέντους και Μάντσεστερ Σίτι δεν κατάφεραν να πάρουν νίκες σε Άμστερνταμ και Λονδίνο αντίστοιχα. Τώρα καλούνται μπροστά στο κοινό τους να πάρουν την πρόκριση απέναντι σε Άγιαξ και Τότεναμ ώστε να βρεθούν στα ημιτελικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.Θα τα καταφέρουν; Το Pamestoixima.gr σου προσφέρει την πρόκριση Γιουβέντους και Μάντσεστερ Σίτι σε ενισχυμένη απόδοση*!

Η στοιχηματική δράση δεν σταματά εδώ. Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠρίχνεται στη μάχη των πλέι οφ της Ευρωλίγκα, με στόχο να βρεθεί στο Final 4 της Βιτόρια. Θα μπορέσουν οι «πράσινοι» να πάρουν εκδίκηση από την Ρεάλ Μαδρίτης και τον περυσινό αποκλεισμό; Δες στα μακροχρόνια του Pamestoixima.gr τις εκπληκτικές αποδόσεις* στην πρόκριση του «τριφυλλιού» στο Final 4.

ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ. Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ. Η συμμετοχή σε τυχερά παίγνια επιτρέπεται μόνο σε άτομα άνω των 21 ετών. Η συχνή συμμετοχή ενέχει κινδύνους εθισμού και απώλειας περιουσίας. Γραμμή στήριξης: 1114

*Όροι και προϋποθέσεις.

analysis ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ stoiximatikes ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ kouponi ΚΟΥΠΟΝΙ programma ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV
fav ΕΠΙΛΕΓΜ.
livescore betslip
  • Livescore
  • Betslip