Kingbet Robot icon
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad

02.04.19|00:15

Νίκος Κοτσαρίνης Νίκος Κοτσαρίνης

Pamestoixima.gr: Γουλβς - Μάντσεστερ Γ. με ενισχυμένες αποδόσεις* (02-04-2019)

pamestoixima-gr-γουλβς-μάντσεστερ-γ-με-ενισχυμένε-180795

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επισκέπτεται το «Μολινό»για δεύτερη φορά σε διάστημα 15 ημερών. Η αναμέτρηση για τα προημιτελικά δεν πήγε καθόλου καλά για την ομάδα του Σόλσκιερ, με αποτέλεσμα να γνωρίσει την ήττα με 2-1 και τον αποκλεισμό από τη συνέχεια του Κυπέλλου Αγγλίας. Οι «κόκκινοι διάβολοι» ταξιδεύουν εκ νέου στο Γουλβερχάμπτον για την Πρέμιερ Λιγκ και μόνο αδιάφοροι δεν είναι. Η μάχη για τις δύο θέσεις που απομένουν για το Τσάμπιονς Λιγκ (οι πρώτες δύο θέσεις είναι καπαρωμένες από Σίτι και Λίβερπουλ) έχει φουντώσει και η Γιουνάιτεντ θέλει να είναι στις ομάδες που θα τερματίσουν στην πρώτη τετράδα. Η Γουλβς μπορεί να έχει το νου της περισσότερο στα του Κυπέλλου, όμως τελευταία είναι πολύ αποτελεσματική εντός έδρας με 10 βαθμούς στα 4 πρόσφατα για την Πρέμιερ Λιγκ.

Στο νέο Pamestoixima.gr θα βρεις το Γουλβς – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε σούπερ αποδόσεις και μαζί μία ξεχωριστή προσφορά: Ενισχυμένες αποδόσεις* στο πρώτο γκολ της αναμέτρησης ανάμεσα στα λεπτά 1’ – 10’.

ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ. Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ. Η συμμετοχή σε τυχερά παίγνια επιτρέπεται μόνο σε άτομα άνω των 21 ετών. Η συχνή συμμετοχή ενέχει κινδύνους εθισμού και απώλειας περιουσίας. Γραμμή στήριξης: 1114

*Όροι και προϋποθέσεις.

analysis ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ stoiximatikes ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ kouponi ΚΟΥΠΟΝΙ programma ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV
fav ΕΠΙΛΕΓΜ.
livescore betslip
  • Livescore
  • Betslip