Kingbet Robot icon
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad

12.03.19|00:15

Νίκος Κοτσαρίνης Νίκος Κοτσαρίνης

Ο Ρονάλντο σκοράρει πρώτος για την ανατροπή (12-03-2019)

ο-ρονάλντο-σκοράρει-πρώτος-για-την-ανα-183149

Γιουβέντους – Ατλέτικο Μαδρίτης με πολλά ειδικά και εξαιρετικές αποδόσεις στο Pamestoixima.gr

Αγιαξ, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Τότεναμ και Πόρτο είναι οι πρώτες τέσσερις ομάδες που εξασφάλισαν ήδη το εισιτήριό τους για τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ και το προσεχές διήμερο θα βρουν κάτοχο τα υπόλοιπα τέσσερα. Οσον αφορά στο αποψινό πρόγραμμα της διοργάνωσης, ασφαλώς δεσπόζει το Γιουβέντους – Ατλέτικο.

Μπες στο νέο Pamestoixima.grκαι βρες τον Κριστιάνο Ρονάλντο σε ενισχυμένες αποδόσεις* για να σκοράρει πρώτος στο Γιουβέντους – Ατλέτικο Μαδρίτης.

Μετά την ήττα 2-0 στη Μαδρίτη, οι Ιταλοί απόψε καλούνται να δείξουν τα απαιτούμενα αντανακλαστικά και ανατρέψουν την κατάσταση. Προφανώς ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα επιχειρήσει να αποτελεί τον απόλυτο πρωταγωνιστή της αποψινής σύγκρουσης. Ο Πορτογάλος σταρ της Γιούβε είναι αναμφίβολα ο απόλυτος ηγέτης της ομάδας και θα κληθεί να δώσει συνέχεια στην εξαιρετική παράδοση που έχει χτίσει απέναντι στους «ροχιμπλάνκος» με 22 γκολ και 32 παιχνίδια.

ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ. Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ. Η συμμετοχή σε τυχερά παίγνια επιτρέπεται μόνο σε άτομα άνω των 21 ετών. Η συχνή συμμετοχή ενέχει κινδύνους εθισμού και απώλειας περιουσίας. Γραμμή στήριξης: 1114

*Όροι και προϋποθέσεις.

analysis ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ stoiximatikes ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ kouponi ΚΟΥΠΟΝΙ programma ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV
fav ΕΠΙΛΕΓΜ.
livescore betslip
  • Livescore
  • Betslip