Kingbet Robot icon
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad

04.03.19|12:38

Σταύρος Πραβής Σταύρος Πραβής

Πλήθος στοιχημάτων* στο Ολυμπιακός - Αρης (04-03-2019)

πλήθος-στοιχημάτων-στο-ολυμπιακός-αρ-183986

Interwetten: Ολυμπιακός – Αρης με πλήθος στοιχημάτων*

Το απόγευμα της Δευτέρας (17:00), στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Α’1 Μπάσκετ, ο Ολυμπιακός φιλοξενεί τον Αρη έπειτα από τη νέα απογοητευτική ήττα του στην Ευρωλίγκα, αυτή τη φορά από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στο «ΣΕΦ» με 81-99. Ακόμα μία ήττα, έχοντας να γευτεί τη χαρά της νίκης στην Ευρώπη από τις 17 Ιανουαρίου και το παιχνίδι με τη Χίμκι.

Την Παρασκευή έχει ματς… τελικό στο Μαυροβούνιο επί της Μπούντουτσνοστ, καθώς με νέα ήττα πέφτει από την πρώτη 8άδα του βαθμολογικού πίνακα στην Ευρωλίγκα. Την παρούσα φάση εκείνο το παιχνίδι περνάει σε δεύτερη μοίρα, με τον Αρη να αποτελεί το επόμενο εμπόδιό του. Εκτός παραμένει ο Στρέλνιεκς, ενώ παράλληλα θα ντεμπουτάρει απόψε ο Αμερικανός, Ουέμπερ στο πρωτάθλημα.

Ο Αρης γνωρίζει πως το έργο του στο ΣΕΦ είναι δύσκολο, αρκετά δύσκολο, ταξιδεύοντας στην Αθήνα για την καλύτερη δυνατή εμφάνιση. Εκτός 8άδας, με τη συνέχεια να είναι δύσκολη και απαιτητική. Ο πλέι μέικερ Βεργίνης αποτέλεσε απώλεια  της τελευταίας στιγμής και δεν ακολούθησε την αποστολή που προπονήθηκε χθες στο «ΣΕΦ».

Στον Interwetten δεν θα βρούμε μόνο νικητή αγώνα στο ζευγάρι, αλλά και over ή under, χάντικαπ, σημείο ημιχρόνου, ειδικά στοιχήματα σε κάθε περίοδο, line πόντων των δύο ομάδων και αλλά πολλά ακόμη ειδικά πονταρίσματα.

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις

21+ | ΚΕΘΕΑ: 210-9237777 | Ρυθμιστής: MGA | Συχνή συμμετοχή: κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας

analysis ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ stoiximatikes ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ kouponi ΚΟΥΠΟΝΙ programma ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV
fav ΕΠΙΛΕΓΜ.
livescore betslip
  • Livescore
  • Betslip