Kingbet Robot icon
native-img-ad
native-img-ad

22.02.19|11:59

Σταύρος Πραβής Σταύρος Πραβής

Μίλαν – Εμπολι με πλήθος στοιχημάτων* (22-02-2019)

μίλαν-εμπολι-με-πλήθος-στοιχημάτων-22-184489

Interwetten: Μίλαν – Εμπολι με πλήθος στοιχημάτων*

Η ασταμάτητη Μίλαν φιλοξενεί την Εμπολι στο άνοιγμα της 25ης αγωνιστικής στην Α’ Ιταλίας το βράδυ της Παρασκευής (21:30) στο «Σαν Σίρο», με στόχο να ξεπεράσει ακόμη ένα εμπόδιο στη μάχη που κάνει να διατηρηθεί στην πρώτη 4άδα του βαθμολογικού πίνακα.

Με τον Πιόντεκ να… πετάει φωτιές, βρέθηκε να χάνει από την Αταλάντα με 1-0 εκτός έδρας όμως σημείωσε τρία γκολ σε διάστημα 16 λεπτών (45’ με 60’) και έφυγε με τεράστιο διπλό και την 4η νίκη στην τελευταία 6άδα αγώνων στο πρωτάθλημα (και δύο ισοπαλίες στα υπόλοιπα). Το νέο απόκτημα Πιόντεκ σημείωσε τα 5 από τα 8 τελευταία γκολ της Μίλαν σε πρωτάθλημα και Κύπελλο (μεσολάβησε μία νίκη 2-0 επί της Νάπολι στο Κύπελλο με δικά του γκολ). Μοναδικό μελανό στοιχείο η απουσία του εξτρέμ Σούσο.

Interwetten: Η επιτυχία είναι το σύνθημά μας  (21+)

Η Εμπολι ταξίδεψε στο Μιλάνο ψυχολογικά ανεβασμένη μετά τη νίκη επί της Σασσουόλο με 3-0, βάζοντας τέλος σε ένα σερί 8 αγωνιστικών δίχως τρίποντο και της έδωσαν τη δυνατότητα να βρίσκεται στο +3 από τη ζώνη του υποβιβασμού. Στο τελευταίο καρέ αγώνων στο «Σαν Σίρο» έφευγε δύο φορές με το διπλό, ένα ματς έληξε ισόπαλο, ενώ ηττήθηκε μόνο μία φορά από τη Μίλαν.

Στον Interwetten δεν θα βρούμε μόνο νικητή αγώνα στο ζευγάρι, αλλά και over ή under, χάντικαπ, σημείο ημιχρόνου, ειδικά στοιχήματα σε κάθε περίοδο, line πόντων των δύο ομάδων και αλλά πολλά ακόμη ειδικά πονταρίσματα.

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις

21+ | ΚΕΘΕΑ: 210-9237777 | Ρυθμιστής: MGA | Συχνή συμμετοχή: κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας

 

analysis ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ stoiximatikes ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ kouponi ΚΟΥΠΟΝΙ programma ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV
fav ΕΠΙΛΕΓΜ.
livescore betslip
  • Livescore
  • Betslip