Kingbet Robot icon
native-img-ad
native-img-ad

06.12.19|08:55

Νίκος Κοτσαρίνης Νίκος Κοτσαρίνης

Το Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός παίζει στην Bet365 (06-12-2019)

το-παναθηναϊκός-ολυμπιακός-παίζει-στ-179096

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός, κοντράρονται στην έδρα του πρώτου, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Euroleague, για πρώτη φορά μετά από όσα έγιναν πέρσι.

Θα σημειωθούν περισσότεροι από 161.5 πόντοι στη συγκεκριμένη αναμέτρηση; Το over προσφέρεται σε απόδοση 1.95.

Ο Παναθηναϊκός έχει αλλάξει το μομέντουμ του, μετά από εκείνη την εντός έδρας ήττα από την Άλμπα Βερολίνου. Η αλλαγή στον πάγκο του, έχει φέρει άλλη ψυχολογία, η επιστροφή του Ρικ Πιτίνο, συνδυάστηκε με άνετη νίκη (100-68) επί της Μπασκόνια και άπαντες στην ομάδα, περιμένουν πως και πως την αποψινή αναμέτρηση. Στο 1.90 βρίσκεται η νίκη του με διαφορά μεγαλύτερη των 7.5 πόντων.

 

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

 

Στο ΟΑΚΑ αναμένεται να μην… πέφτει καρφίτσα με τους «Πράσινους» να θέλουν δώσουν τις δικές τους απαντήσεις, μετά από όσα έγιναν πέρσι σε εκείνον τον ημιτελικό Κυπέλλου και οδήγησαν στην αποχώρηση του Ολυμπιακού από το πρωτάθλημα. Η νίκη του Παναθηναϊκού, από το ημίχρονο, προσφέρεται στο 1.66.

Θα σημειωθούν περισσότεροι από 79.5 πόντοι στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα; Το σχετικό over βρίσκεται σε απόδοση 1.83.

Ο Ολυμπιακός από την πλευρά του, μπορεί να μην έχει ρεκόρ 7-4, όπως ο σημερινός του αντίπαλος, αλλά είναι κι αυτός σε καλό μομέντουμ μέσα στη σεζόν. Το κίνητρο του, ειδικά μετά από όσα έγιναν πέρσι, είναι ακόμα μεγαλύτερο και η επικράτησή του, προσφέρεται στο 3.70.

 

Δείτε κορυφαία αθλητική δράση ζωντανά στη συσκευή σας! (21+)

 

Οι «Ερυθρόλευκοι», έδειξαν πολύ καλό πρόσωπο στις δύο τελευταίες νίκες με Άλμπα στο Βερολίνο (80-99) και Αρμάνι Μιλάνο στο Σ.Ε.Φ. (91-70), ανέβηκαν στο 5-6 και θέλουν να δείξουν ανάλογο πρόσωπο και απόψε, στην έδρα του αιώνιου αντιπάλου τους. Στο 1.80 βρίσκεται το ενδεχόμενο να σκοράρει περισσότερους από 76.5 πόντους απόψε.

analysis ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ stoiximatikes ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ kouponi ΚΟΥΠΟΝΙ programma ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV
fav ΕΠΙΛΕΓΜ.
livescore betslip
  • Livescore
  • Betslip