Kingbet Robot icon
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad

16.10.19|10:25

Νίκος Κοτσαρίνης Νίκος Κοτσαρίνης

To AEK - Ορτέζ παίζει στην Bet365 (16-10-2019)

to-aek-ορτέζ-παίζει-στην-bet365-16-10-2019-181174

Η ΑΕΚ υποδέχεται τη γαλλική Ορτέζ, στην πρεμιέρα της στους ομίλους του φετινού Basketball Champions League και στην Bet365 βρίσκεις ό,τι θέλεις.

Θα σημειωθούν περισσότεροι από 156 πόντοι στη συγκεκριμένη αναμέτρηση; Το over προσφέρεται σε απόδοση 1.83.

Η ΑΕΚ έκανε αρκετές αλλαγές σε σχέση με πέρσι, με τον Ηλία Παπαθεοδώρου να διαδέχεται στον πάγκο της τον Λούκα Μπάνκι, ενώ από τις προσθήκες, αυτή που ξεχώρισε περισσότερο, είναι του Κιθ Λάνγκφορντ. Απόψε, θέλει να ξεκινήσει με νίκη στο BCL, με την επικράτησή της με διαφορά μεγαλύτερη των 7.5 πόντων, βρίσκεται στο 1.83.

Η ήττα στη Λήμνο από τον Ήφαιστο, το περασμένο Σάββατο (72-68) έχει φέρει ένα επιπλέον βάρος στον Παπαθεοδώρου και τους παίκτες του, ωστόσο τη δεδομένη χρονική στιγμή, μια καινούργια ομάδα όπως η ΑΕΚ, είναι φυσιολογικό να ψάχνει τη χημεία της. Στο 6.00 προσφέρεται το ενδεχόμενο να χάνει στο ημίχρονο απόψε, αλλά να πάρει τη νίκη τελικά.

 

Δείτε κορυφαία αθλητική δράση ζωντανά στη συσκευή σας! (21+)

 

Θα σημειωθούν περισσότεροι από 77 πόντοι στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα; Το σχετικό over βρίσκεται σε απόδοση 1.83.

Η Ορτέζ από την πλευρά της, ταξίδεψε στην Ελλάδα, γνωρίζοντας ότι έχει μια δύσκολη αποστολή, κόντρα σε ένα από τα φαβορί για την πρωτιά του δεύτερου ομίλου του BCL. Οι Γάλλοι θα προσπαθήσουν να επιβάλλουν το δικό τους ρυθμό, με την έκπληξη, με νίκη τους, να προσφέρεται στο 3.65.

Το Σάββατο επικράτησαν της Λε Πορτέλ (64-57) στην έδρα τους, παίρνοντας τη δεύτερη νίκη τους στο πρωτάθλημα της Γαλλίας σε τέσσερα παιχνίδια και θα αντιμετωπίσουν την ΑΕΚ, με καλή ψυχολογία χωρίς ιδιαίτερο άγχος. Στο 2.75 βρίσκεται το προβάδισμά τους στο ημίχρονο.

analysis ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ stoiximatikes ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ kouponi ΚΟΥΠΟΝΙ programma ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV
fav ΕΠΙΛΕΓΜ.
livescore betslip
  • Livescore
  • Betslip