Ανάλυση Αγώνα
-
Εκτίμηση
-
Αποδόσεις
-
Ανάλυση
-
Στατιστικά
ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ
ΧΕΡΕΝΦΕΝ - ΧΕΡΑΚΛΕΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
Σκοράρει αλλά και δέχεται γκολ με χαρακτηριστική άνεση η Χέρενφεν, που θέλει τη νίκη για να παραμείνει σε τροχιά πλέι οφ. Υποχρεωμένη να ρισκάρει η ουραγός Χεράκλες, καθώς στη φάση που βρίσκεται η ισοπαλία δεν της προσφέρει καμία ουσιαστική βοήθεια. Ανοιχτό παιχνίδι αναμένεται, ποντάρισμα στο combo G/G+Over 2,5 (1.85, Novibet).
Ειδικά στοιχήματα
Να σκοράρει πρώτη η Χεράκλες
Χέρενφεν Over 6,5 κόρνερ
ΑΝΑΛΥΣΗ ΧΕΡΕΝΦΕΝ - ΧΕΡΑΚΛΕΣ
Facts Αγώνα
- 2-3 γκολ έληξαν τα 8 από τα 10 τελευταία παιχνίδια ανάμεσα στις δύο ομάδες.
- 6-5-8 η συνολική παράδοση με γηπεδούχο τη Χέρενφεν.
- Α’ Γύρος: Χεράκλες – Χέρενφεν 0-3.
Δείτε τα προγνωστικά Ερεντιβιζιε
Στάθηκε όρθια στην έδρα της Ναϊμέγκεν (2-2), πιστοποιώντας την καλή κατάσταση στην οποία βρίσκεται το τελευταία διάστημα. Κολακευτικό το 2-1 με το οποίο κέρδιζε στην ανάπαυλα, απείλησε και με τρίτο γκολ στις αρχές του δευτέρου μέρους, αλλά μετά το 2-2 (57’) δέχθηκε πίεση και θα μπορούσε να είχε ηττηθεί.
Τρέχοντας ρεκόρ 5-1-1 στις επτά τελευταίες αγωνιστικές βρίσκεται στο πρώτο μισό της βαθμολογίας και τη δεδομένη στιγμή θεωρείται φαβορί για να πάρει μέρος στα πλέι οφ με έπαθλο το τελευταίο ευρωπαϊκό εισιτήριο.
G/G τα 20 από τα 28 φετινά παιχνίδια της Χέρενφεν στο πρωτάθλημα. Σημειώνει τα περισσότερα γκολ στο τελευταίο τέταρτο των ημιχρόνων (23 από τα 49).
Εξέτισαν ο δεξιός μπακ Μπράουντε (26/0) και ο εξτρέμ Ριβερά (27/3, 5 ασίστ), επιστρέφει και ο εξτρέμ Φαν Ντόνχεν (7/1). Δύσκολα ο φορ Φέντε (25/6), καθώς εκκρεμεί η υπόθεση με το διαβατήριό του.
Ισοπαλία σαν… ήττα το 1-1 που παραχώρησε στην Εξέλσιορ, είδε τις ελπίδες της για αποφυγή του υποβιβασμού να μειώνονται δραματικά. Αφησε υποσχέσεις με την εικόνα της στο πρώτο ημίχρονο και δίκαια πήρε κεφάλι στο σκορ (23’), ωστόσο δεν υπήρξε συνέχεια στο δεύτερο μέρος με αποτέλεσμα να δεχθεί την ισοφάριση στο 57’ και να περιοριστεί στο βαθμό.
Μόνο με πορεία πρωταθλητισμού από εδώ και στο εξής θα αποφύγει τον υποβιβασμό, καθώς έξι αγωνιστικές πριν από το φινάλε παραμένει καθηλωμένη στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, σε απόσταση έξι βαθμών από την 16η θέση η οποία οδηγεί στα μπαράζ.
Over 2,5 έληξαν τα 20 από τα 28 παιχνίδια της Χεράκλες στο πρωτάθλημα. Διαθέτει τη χειρότερη άμυνα στην κατηγορία (70 γκολ).
Παραμένουν εκτός ο στόπερ Τε Βίερικ (20/1), ο χαφ Αντελαΐντ (1/0) και ο κίπερ Ντε Κέιζερ (8/0), αμφίβολοι ο στόπερ/μπακ Μέσικ (27/2) και ο μεσοεπιθετικός Χρούστιτς (26/1). Αποθεραπεύτηκαν και λογικά θα συμπεριληφθούν στην αποστολή ο φορ Κουλένοβιτς (24/5) και ο εξτρέμ Ουλντ-Τσικ (19/1)