Σύντομο αποδείχθηκε το πέρασμά της από τη δεύτερη κατηγορία, καθώς έναν χρόνο αργότερα επέστρεψε στην Eredivisie. Το πέτυχε μάλιστα με εμφατικό τρόπο, κατακτώντας άνετα το πρωτάθλημα (+8 από τη 2η Εξέλσιορ) και ενώ ξεκίνησε τη σεζόν με τρεις ήττες στις ισάριθμες πρώτες αγωνιστικές!
Όλα τα λεφτά η τριάδα Φέιρμαν-Ουλντ Τσικ-Μούρεν, έπαιξαν καθοριστικότατο ρόλο στην περσινή πορεία της Φόλενταμ. Οι Μούρεν και Φέιρμαν θα ηγηθούν και φέτος των προσπαθειών, ωστόσο δεν ισχύει κάτι ανάλογο για τον Ουλντ-Τσικ (20 ασίστ πέρυσι, συνεχίζει στο Μαρόκο).
Παραμένει στον πάγκο ο Κράους, ο οποίος τα πήγε περίφημα στην πρώτη του σεζόν, περιορισμένες οι κινήσεις της στο μεταγραφικό παζάρι, ελέω χαμηλού μπάτζετ.
Λιγοστά τα δυνατά φιλικά που έδωσε στη διάρκεια της προετοιμασίας, στα πιο σημαντικά έφερε 1-1 με τη Νόριτς και ηττήθηκε με το βαρύ 6-1 από την Μπρέντα.