- Αγώνας ρεβάνς για τον 3ο προκριματικό γύρο του Κόνφερενς Λιγκ.
- Η Σέριφ από τη Μολδαβία υποδέχεται την Άντερλεχτ από το Βέλγιο στο κουπόνι ΟΠΑΠ.
- Στο πρώτο ματς η Άντερλεχτ επικράτησε 3-0 της Σέριφ. Σε περίπτωση που το συνολικό σκορ είναι ισόπαλο μετά τα δύο 90λεπτα, το ματς θα οδηγηθεί στην παράταση και, εφόσον χρειαστεί, στα πέναλτι.
- Το ματς για λόγους ασφαλείας δεν θα διεξαχθεί στη φυσική έδρα της Σέριφ (η Τιρασπόλ συνορεύει με τα ουκρανικά σύνορα), αλλά στο Κισινάου (77 χλμ. απόσταση).
- Ο νικητής της σειράς συνεχίζει στα πλέι οφ, όπου θα αντιμετωπίσει το νικητή του Αρη Λεμεσού – ΑΕΚ, ενώ ο χαμένος μένει εκτός Ευρώπης.
- Αποδόσεις
- Ανάλυση
- Εκτίμηση
- Στατιστικά
ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ
Εταιρία | 1 | X | 2 | U 2.5 | O 2.5 | GG | NG |
---|
ΑΝΑΛΥΣΗ ΣΕΡΙΦ - ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ
Facts Αγώνα

ΣΕΡΙΦ
Ρεπορτάζ
Την Κυριακή ξεπέρασε εύκολα το εμπόδιο της προτελευταίας Πολιτέχνικα (3-0 εντός). Προηγήθηκε πολύ νωρίς 2-0, ενώ το 3-0 με τη σέντρα του δευτέρου ημιχρόνου έδωσε τυπικό χαρακτήρα στο υπόλοιπο της αναμέτρησης. Την Κυριακή η Σέριφ θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την ουραγό Σπαρτάνι.
Συνεχίζει έτσι να απολαμβάνει τη μοναξιά της κορυφής στον βαθμολογικό πίνακα, έχοντας απολογισμό 6-1-1 στις οκτώ πρώτες αγωνιστικές.
Στο Κόνφερενς Λιγκ αποδείχθηκε κατώτερη των προσδοκιών στο παιχνίδι των Βρυξελλών και πλέον χρειάζεται ένα θαύμα στην αποψινή ρεβάνς για να συνεχίσει το ευρωπαϊκό της ταξίδι.
Ενδεικτικό της κακής εμφάνισης που πραγματοποίησε η Σέριφ είναι το γεγονός ότι το τελικό 3-0 την κολακεύει σε μεγάλο βαθμό, με τους Βέλγους, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, να κάνουν ό,τι θέλουν στον αγωνιστικό χώρο.
Αγωνιστικά νέα
Παραμένει εκτός ο εξτρέμ Φελίπε.

ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ
Ρεπορτάζ
Έπειτα από δύο σερί νίκες στο πρωτάθλημα προσγειώθηκε απότομα την περασμένη Κυριακή, χάνοντας 2-3 στις Βρυξέλλες από τη Ζούλτε Βάρεγκεμ. Βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ (30’, 69’), απάντησε ισάριθμες (50’, 74’), αλλά πάνω που πίεζε για την ανατροπή, δέχθηκε στο 90+3’ το 2-3.
Γκρεμίστηκε έτσι από την κορυφή της βαθμολογίας α βελγίου η Άντερλεχτ και υποχώρησε στην 5η θέση. Ακολουθεί την Κυριακή το εκτός έδρας παιχνίδι κόντρα στην Ντέντερ.
Στο Κόνφερενς Λιγκ η Άντερλεχτ βρίσκεται με το ενάμισι πόδι στα πλέι οφ της διοργάνωσης μετά το άνετο 3-0 στις Βρυξέλλες επί της Σέριφ. Φτωχό, βάσει ευκαιριών, το 1-0 με το οποίο προηγήθηκε στο ημίχρονο, πιο ουσιαστική στο δεύτερο μέρος, σημειώνοντας ακόμη δύο γκολ (49’, 82’) αγκάλιασε ουσιαστικά την πρόκριση από το πρώτο κιόλας παιχνίδι.
Αγωνιστικά νέα
Ταξίδεψε με αρκετά προβλήματα απουσιών στη Μολδαβία. Πήραν ρεπό ο πολύτιμος εξτρέμ Αζάρ και ο μέσος Βερσχάρεν, ενώ δεν ακολούθησαν την αποστολή για διάφορους λόγους ο στόπερ Σίμιτς, οι ακραίοι μπακ Μααμάρ, Σαρντελά και ο ακραίος μπακ-χαφ Καμαρά. Θα ντεμπουτάρει ο νεοαποκτηθείς στόπερ Οζκάν (δανεικός από Άστον Βίλα).
ΣΕΡΙΦ - ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
Δεν διατηρεί ρεαλιστικές ελπίδες πρόκρισης η Σέριφ, αλλά θα προσπαθήσει να αποχαιρετήσει την Ευρώπη με ψηλά το κεφάλι. H Άντερλεχτ βρίσκει εύκολα το δρόμο προς τα δίχτυα, αλλά αμυντικά δεν εμπνέει εμπιστοσύνη, ενώ ταξίδεψε στη Μολδαβία και με αρκετές απουσίες. Ποντάρισμα στο combo 1Χ+G/G (3.10, Stoiximan).
ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ
Βαθμολογία
Θ | ΟΜΑΔΑ | Β | ΑΓ | Ν | Ι | Η | ΓΚΟΛ | +/- |
---|
Προηγούμενοι αγώνες

ΗΜ/ΝΙΑ | ΑΓΩΝΑΣ | ΗΜ. | ΣΚΟΡ | ΤΕΛ. |
---|

ΗΜ/ΝΙΑ | ΑΓΩΝΑΣ | ΗΜ. | ΣΚΟΡ | ΤΕΛ. |
---|
Επόμενοι αγώνες

ΗΜ/ΝΙΑ | ΑΓΩΝΑΣ |
---|

ΗΜ/ΝΙΑ | ΑΓΩΝΑΣ |
---|
Under / Over

GOAL | OVER | UNDER | ΑΓΩΝΕΣ |
---|

GOAL | OVER | UNDER | ΑΓΩΝΕΣ |
---|
Goal / NoGoal

GOAL | NO GOAL | ΑΓΩΝΕΣ |
---|

GOAL | NO GOAL | ΑΓΩΝΕΣ |
---|
Συνολικά Goal

0-1 | 2-3 | 4-6 | 7+ |
---|

0-1 | 2-3 | 4-6 | 7+ |
---|
Ημίχρονο/Τελικό

ΗΜ/ΤΕΛ | ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ |
---|

ΗΜ/ΤΕΛ | ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ |
---|
Ακριβές σκορ

ΣΚΟΡ | ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ |
---|

ΣΚΟΡ | ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ |
---|
Goals/15λεπτο

15ΛΕΠΤΟ | ΥΠΕΡ | ΚΑΤΑ |
---|

15ΛΕΠΤΟ | ΥΠΕΡ | ΚΑΤΑ |
---|
Παίκτες με περισσότερες κάρτες (κίτρινες / κόκκινες)

ΠΑΙΚΤΗΣ | ΚΙΤΡΙΝΕΣ | ΚΟΚΚΙΝΕΣ |
---|

ΠΑΙΚΤΗΣ | ΚΙΤΡΙΝΕΣ | ΚΟΚΚΙΝΕΣ |
---|
Παίκτες με περισσότερα goal

ΠΑΙΚΤΗΣ | GOAL |
---|

ΠΑΙΚΤΗΣ | GOAL |
---|
Top Scorers

ΠΑΙΚΤΗΣ | GOAL | ΠΕΝΑΛΤΙ | 1ος ΣΚΟΡΕΡ |
---|

ΠΑΙΚΤΗΣ | GOAL | ΠΕΝΑΛΤΙ | 1ος ΣΚΟΡΕΡ |
---|
H2H


ΗΜ/ΝΙΑ | ΑΓΩΝΑΣ | ΗΜ. | ΣΚΟΡ | ΤΕΛ. |
---|