Υπήρχαν μεγαλύτερες προσδοκίες στην εντός έδρας αναμέτρηση απέναντι στη Φαρένσε. Παρότι για ένα ολόκληρο δεύτερο ημίχρονο έπαιζε με αριθμητικό πλεονέκτημα, δεν κατάφερε να το αξιοποιήσει πέφτοντας πάνω σε έναν εκπληκτικό τερματοφύλακα. Το 0-0 έμεινε μέχρι το τέλος επαληθεύοντας την πρώτη της ισοπαλία στη σεζόν, με την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου.
Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει πως πρόκειται για την ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος μέχρι τώρα. Η νεοφώτιστη μοιάζει ήδη να έχει σιγουρέψει τον πρώτο της στόχο, που είναι η παραμονή, καθώς απέχει ήδη 16 βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη, κόντρα σε όλα τα προγνωστικά.
Επόμενο βήμα να καθιερωθεί στην πεντάδα, εκεί όπου έχει βάλει στην… πλάτη της την Γκιμαράες και μάλιστα με διαφορά 6 βαθμών, ενώ ισοβαθμεί με την 4η Μπράγκα στους 31 πόντους.
Προφανώς και δεν θα… σκάσει αν δεν βγει Ευρώπη. Πλέον ωστόσο παίζει με πολύ λιγότερο άγχος, ενώ ο βασικός στόχος από εδώ και στο εξής είναι να συνεχίσει τα θετικά αποτελέσματα στο γήπεδό της. Εκεί όπου έχει χάσει μόλις δύο φορές φέτος, από Μπράγκα και Πόρτο (6-1-2).