ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Ανάλυση Αγώνα

ΑΥΣ1
15:30
23.11

ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ – ΤΙΡΟΛ

Στη φετινή πεπατημένη τους
1
X
2
Εκτίμηση
Ρεντ Μπουλ Αρένα
  • Εκτίμηση
  • Αποδόσεις
  • Ανάλυση
  • Στατιστικά

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ

Εταιρία
1
X
2
U 2.5
O 2.5
GG
NG

ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ - ΤΙΡΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Άλκης Χριστόπουλος Άλκης Χριστόπουλος
Ώρα έναρξης: 15:30

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: 1+Over 1,5

Απόδοση: 1.67
interwetten Παίξε νόμιμα

Κακά τα ψέματα, η Τιρόλ εδώ δεν πηγαίνει με πολλές πιθανότητες. Βέβαια, στυλ δεν θα αλλάξει, πάλι επίθεση θα παίξει και η Σάλτσμπουργκ μπορεί να βρει τους απαιτούμενους χώρους. Απλά ικανοποιητικό το combo άσου και Over 1,5 στο 1.67 της Interwetten.

ΑΝΑΛΥΣΗ ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ - ΤΙΡΟΛ

Facts Αγώνα

  • Η Σάλτσμπουργκ έχει κερδίσει το 80% των αγώνων της κόντρα στην Τιρόλ σε επίπεδο Αυστριακής Μπουντεσλίγκα (12/15).
  • 4-2-0 το ρεκόρ της στα 6 τελευταία με αντίπαλο την Τιρόλ.
  • 10 γκολ έχει βρει η Σάλτσμπουργκ από τις αλλαγές της, τα περισσότερα από κάθε άλλη ομάδα φέτος.
  • Οι δύο ομάδες είναι αυτές με τον χαμηλότερο μέσο όρο ηλικίας στις ενδεκάδες τους ως τώρα στη σεζόν.
  • Α’ Γύρος: Τιρόλ – Σάλτσμπουργκ 1-2
  • Στο Κύπελλο: Σάλτσμπουργκ – Τιρόλ 3-1

Δείτε τα προγνωστικά Α’ Αυστρίας.

ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ
Ρεπορτάζ

Στο μεγάλο ντέρμπι της προηγούμενης αγωνιστικής, κατάφερε να αποσπάσει τον βαθμό της ισοπαλίας στο Γκρατς. Ο Μπαϊντού σκόραρε στο 42’, το γκολ ακυρώθηκε μετά τη χρήση VAR, ενώ στο 46’ βρέθηκε να κυνηγάει στο σκορ. Κάπου εκεί, κινδύνευσε με ένα 2-0, αυτό δεν ήρθε ποτέ και ο Φερτέσεν στο 65’ της έδωσε την ισοφάριση και τον βαθμό για το τελικό 1-1.

Σταθερά στο κόλπο του τίτλου η Σάλτσμπουργκ. Στην κορυφή της βαθμολογίας μετά από τις πρώτες 13 αγωνιστικές, αλλά η εικόνα της δεν πείθει κανέναν. Δεν έχει σταθερότητα, πληρώνει τα πολλά λάθη της στην άμυνα, η οποία με 16 τέρματα παθητικό είναι η χειρότερη της πρώτης τετράδας της βαθμολογίας, αλλά ξελασπώνεται από την επίθεσή της (29 γκολ ενεργητικό με την καλύτερη επίθεση). Μέσα σε όλα, έχει και την Ευρώπη, αφού την Πέμπτη παίζει στην Ιταλία με την Μπολόνια για την 5η αγωνιστική του Γιουρόπα Λιγκ.

Αγωνιστικά Νέα

Έτοιμος και πάλι ο Κονατέ, σταθερά απόντες οι Καβαμούρα (μέσος, 0 συμ.), Μέλμπεργκ (αμυντικός, 0 συμ.), Ονισίβο (επιθετικός, 4 συμ./1 γκολ) και Ζαβιεζίτσκι (τερματοφύλακας, 1 συμ.).

ΤΙΡΟΛ
Ρεπορτάζ

Ήταν πολύ καλή η εικόνα της απέναντι στη Ραπίντ και δικαίως πήρε το θετικό αποτέλεσμα. Ο Μπάντεν Φρέντρικσεν της έδωσε το προβάδισμα με γκολ στο 7’ και στη συνέχεια έψαχνε τις αντεπιθέσεις. Είχε φάσεις για να διπλασιάσει τα τέρματά της, δεν το έκανε και στο 73’ ισοφαρίστηκε για το 1-1, που έμεινε ως το τέλος της αναμέτρησης.

Συνεχίζει τη βελτίωσή της η Τιρόλ. Μετά το 0-0 στο ματς με τη Βόλφσμπεργκερ και τη νίκη επί της Μπλάου Βάις Λιντζ, έδειξε τα δόντια της κόντρα σε μία διεκδικήτρια του τίτλου. Έφτασε τους 14 βαθμούς, θα μπορούσε και καλύτερα αν δεν περνούσε μία φάση ντεφορμαρίσματος, αλλά το βασικό είναι πως δείχνει να επανέρχεται στα υψηλά της στάνταρ. Δύσκολες οι έξοδοι σε Σάλτσμπουργκ και Βιέννη (για το ματς με την Αούστρια), αλλά από εκεί και μετά, ως το τέλος του πρώτου γύρου, το πρόγραμμά της είναι ο ορισμός του βατού για να πάρει αέρα ενόψει πλέι-οφ ή πλέι-άουτ.

Αγωνιστικά Νέα

Λείπουν οι Σουλσμπάχερ (αμυντικός, 0 συμ.) και Μπάτλερ (μέσος, 9 συμ.), ενώ επιστρέφει μετά από τις 4 αγωνιστικές τιμωρίας ο Χιντερσέερ (επιθετικός, 8 συμ./1 γκολ).

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Casino