Ανάλυση Αγώνα
-
Εκτίμηση
-
Αποδόσεις
-
Ανάλυση
-
Στατιστικά
ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ
RAAL LA LOUVIERE - ΓΚΕΝΚ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
Αμφότερες είναι υποχρεωμένες να κυνηγήσουν μόνο τη νίκη, η μεν Λα Λουβιέρ για να εξαντλήσει τις πιθανότητες της για την απευθείας παραμονή, η δε Γκενκ μήπως και καταφέρει να «κλέψει» στο νήμα την έκτη θέση από τη Γάνδη. Αξιόλογο το 2.25 της Novibet στο combo G/G+Over 2,5.
Ειδικά στοιχήματα
Γκολ Φαλ
Καρέτσας Over 1,5 σουτ στην εστία
ΑΝΑΛΥΣΗ RAAL LA LOUVIERE - ΓΚΕΝΚ
Facts Αγώνα
- 4-4-2 η συνολική παράδοση με γηπεδούχο τη Λα Λουβιέρ.
- Α’ Γύρος: Γκενκ – Λα Λουβιέρ 1-1.
Δείτε τα προγνωστικά Βέλγιο
Πήρε νίκη «χρυσάφι» στο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Σερκλ Μπριζ (3-1) και μολονότι εξακολουθεί να μην κρατάει την τύχη στα χέρια της αύξησε τις πιθανότητές της για να αποφύγει την ψυχοφθόρα διαδικασία των πλέι άουτ.
Κορυφαίος σε απόδοση ο επιθετικός Φαλ (σκόραρε δις), κομβικό το 2-0 (59’), επετεύχθη σε χρονικό σημείο στο οποίο η Σερκλ Μπριζ είχε «κατασκηνώσει» έξω από την περιοχή της.
Πρώτη νίκη μετά από δύο περίπου μήνες (0-4-3), ανέβηκε στην 13η θέση και βρίσκεται σε απόσταση ενός βαθμούς από την 12η θέση η οποία εξασφαλίζει την απευθείας παραμονή στην κατηγορία. Μοναδικό σενάριο για να την κατακτήσει είναι να κερδίσει την Γκενκ και την ίδια στιγμή η 12η Λέουβεν να φέρει ισοπαλία ή να ηττηθεί από την Άντβερπ.
Χ ημίχρονο έληξαν τα 18 από τα 29 παιχνίδια της Λα Λουβιέρ στο πρωτάθλημα. Σκοράρει (8), αλλά και δέχεται τα περισσότερα γκολ (11) στο τελευταίο τέταρτο των αναμετρήσεων.
Μακροχρόνια απουσιάζει ο φορ Μπελκχέιρ (3/0).
Δεν κατάφερε να προκριθεί στα προημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ για δεύτερη φορά στην ιστορία της, γνωρίζοντας την Πέμπτη τη συντριβή με 5-1 στη Γερμανία από τη Φράιμπουργκ (1-0 είχε κερδίσει η Γκενκ στο Βέλγιο).
Σε ένα ισορροπημένο σε γενικές γραμμές πρώτο ημίχρονο βρέθηκε να χάνει με 2-1 στην ανάπαυλα. Καταστροφικό το δεύτερο μέρος, στο 56’ έχανε ήδη 4-1 και πετώντας λευκή πετσέτα, δέχθηκε και πέμπτο γκολ στο 79’.
Στο πρωτάθλημα διατήρησε ζωντανές τις ελπίδες της για τα πλέι οφ τίτλου (θέσεις 1-6) κερδίζοντας στο γειτονικό ντέρμπι μίσους την εξαιρετική φέτος Σιντ Τρούιντεν (1-0 εντός). Εξαιρετική ανασταλτικά, δεν απειλήθηκε σχεδόν καθόλου και σκοράροντας στο 20’ με τον δεξιό μπακ Ελ Ουαχντί πανηγύρισε μια καθαρή και δίκαιη νίκη.
Παρά το τρίποντο που πήρε δεν κρατάει την τύχη στα χέρια της όσον αφορά την εξάδα, ευρισκόμενη στο -1 από την έκτη Γάνδη. Μόνο με νίκη επί της Λα Λουβιέρ και ισοπαλία ή ήττα της Γάνδης θα βγει έκτη, καθώς δεν ευνοείται στο ενδεχόμενο ισοβαθμίας.
G/G τα 21 από τα 29 παιχνίδια της Γκενκ στο πρωτάθλημα. Δέχεται τα περισσότερα γκολ στο πρώτο και στο τελευταίο τέταρτο των αναμετρήσεων (19 από τα 42).
Κομπλέ θα αγωνιστεί.