Ανάλυση Αγώνα
-
Εκτίμηση
-
Αποδόσεις
-
Ανάλυση
-
Στατιστικά
ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ
ΠΟΡΤΟ - ΕΣΤΟΡΙΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
Πόσο να ξεφύγει αυτή τη φορά η Πόρτο; Μονάχα στο Άβες… του ‘δωσε και κατάλαβε την περασμένη Δευτέρα. Γενικότερα πηγαίνει συντηρητικά και πάντοτε προσεκτικά στα μετόπισθεν. Ενόψει και της δύσκολης εβδομάδας που έρχεται, ο Μπρούνο θα ξεκουράσει βγάζοντας από νωρίς τους βασικούς του. Αν δεν την… πατήσει όπως πέρυσι, λογικά οι «δράκοι» θα πάρουν μια άνετη, επαγγελματική νίκη. Στο 2.10 το combo 1+Under 3,5 στο Pamestoixima.gr.
Bet builder
1/1+Under 4,5+Πόρτο Over 6,5 κόρνερ
Ειδικά στοιχήματα
Να σκοράρει πρώτος: Σαμού Ομοροντιόν
ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΟΡΤΟ - ΕΣΤΟΡΙΛ
Facts Αγώνα
- Η Εστορίλ πήρε τον… αέρα της Πόρτο πέρυσι. Σε σύνολο 4 αγώνων (2 για το πρωτάθλημα, 1 για το Κύπελλο, 1 για το Λιγκ Καπ) κέρδισε τους 3 στα στατιστικά Πορτογαλίας. Επικράτησε εντός και εκτός με 1-0 στην Πριμέιρα Λίγκα, καθώς και με 3-1 για το -πιο αδιάφορο- Λιγκ Καπ.
- Πριν από τα περσινά, η Πόρτο «έτρεχε» αήττητο 12 αναμετρήσεων (10-2-0) και 6 σερί νικών στο «Ντραγκάο».
Δείτε τα προγνωστικα Πορτογαλια.
Εντελώς… σβηστά κέρδισε τη Μορεϊρένσε την Πέμπτη (2-0), στο ουδέτερο Αβέιρο, και πήρε την πρόκριση στους «4» του Λιγκ Καπ. Κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 34’ δίχως να μετρήσει τελική στον στόχο, καθώς σημειώθηκε με αυτογκόλ. Είχε πολύ περισσότερες φάσεις στο δεύτερο μέρος, μονάχα αυτή του Εουστάικιο αξιοποιήθηκε στο 61’ του livescore.
Έφτασε τις πέντε σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις και τέσσερις που κρατά παράλληλα και το ανέπαφο της εστίας. Δείχνει απόλυτα συγκεντρωμένη μετά το «μπρέικ» του Οκτωβρίου έχοντας βελτιωθεί αισθητά και στο ανασταλτικό κομμάτι.
Η κατάσταση στις βαθμολογίες εδώ και καιρό δεν αλλάζει. Σταθερά βρίσκεται πίσω από την απόλυτη Σπόρτινγκ θέλοντας να κλείσει και σήμερα τη βραδιά στο -3, ενώ πάντοτε βρίσκεται δύο βαθμούς πίσω της η Μπενφίκα.
Ακολουθεί κρίσιμη εβδομάδα πριν τα μεγάλα εκτός έδρας παιχνίδια με Λάτσιο (Γιουρόπα Λιγκ, 7/11) και Μπενφίκα (πρωτάθλημα, 10/11). Γι’ αυτό και ο Βίτορ Μπρούνο στα τελευταία ματς προσπαθεί να μοιράσει τους χρόνους έτσι ώστε άπαντες να είναι έτοιμοι για τις ερχόμενες μάχες, που θα καθορίσουν πολλά πριν τη διακοπή.
Έτοιμος και διαθέσιμος ο αριστερός μπακ Ουέντελ (1/0). Εξακολουθεί και λείπει ο μέσος Γκρούχιτς (2/0). Πάντοτε εκτός ο στόπερ Μαρκάνο.
Εκεί που βρισκόταν ο δικός της προπονητής σε δύσκολη θέση, ξαφνικά… ξαπόστειλε εκείνον της Αρούκα. Την «διέλυσε» με 4-1 παρά το γεγονός πως βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 24’. Έβγαλε αντίδραση πριν την ανάπαυλα, με τον μπακ Αμαράλ να μοιράζει ασίστ σε Μαρκές (31’) και Πίνα (42’). Στο δεύτερο μέρος ανέλαβε ο Χόλσγκροουβ καταγράφοντας τελική πάσα στον Αλβάρο (64’), ενώ με φαουλάρα διαμόρφωσε το τελικό σκορ στο 90’.
Πήρε πολύτιμη… ανάσα, κυρίως ο κόουτς Κάθρο, που είδε κάπως να ησυχάζουν τα πνεύματα. Όχι όμως πως έχει κοπάσει τελείως η γκρίνια του κόσμου, που νωρίτερα έβλεπε την ομάδα του να είχε 1 νίκη σε 8 ματς (1-3-4) στα προγνωστικα στοιχηματος. Περιμένει να δει ανάλογη συνέχεια, το ίδιο και ο Σκωτσέζος τεχνικός, έστω κι αν γνωρίζει πως οι συνθήκες είναι πολύ διαφορετικές απόψε.
Είναι το πρώτο από τα τρία πολύ δύσκολα εκτός που έχει να δώσει το επόμενο 40ήμερο (ακολουθούν Μπράγκα και Μπενφίκα τον Δεκέμβριο). Γι’ αυτό και περισσότερο το βάρος πέφτει στα εντός, αρχής γενομένης από εκείνο του ερχόμενου Σαββάτου κόντρα στην AVS. Όχι πως θα παρατήσει το ματς σήμερα, είδαμε τι κατάφερε πέρυσι (αν και με διαφορετικό προπονητή)…
Μετά τη διακοπή αναμένονται να επιστρέψουν ο Έλντερ Κόστα (εξτρέμ, 5/0) και ο Σέκα (μέσος, 3/0). Από το νέο έτος ο έμπειρος στόπερ Μανγκαλά (6/0).