Ανάλυση Αγώνα
-
Εκτίμηση
-
Αποδόσεις
-
Ανάλυση
-
Στατιστικά
ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ
ΠΟΛΩΝΙΑ U21 - ΕΣΘΟΝΙΑ U21 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
Οι γηπεδούχοι είναι ανώτεροι, θα παίξουν πιο επιθετικά από τα προηγούμενα παιχνίδια, αλλά δεν περιμένουμε και κάποιο ξέσπασμα. Από τη στιγμή που και η Εσθονία δεν έχει το εύκολο γκολ, μπορούμε να ποντάρουμε στον άσο σε συνδυασμό με το under 4,5, που προσφέρεται σε αποδεκτές τιμές στη sportingbet.
ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΟΛΩΝΙΑ U21 - ΕΣΘΟΝΙΑ U21
Facts Αγώνα
ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ
Προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος κάτω των 21 ετών, το οποίο θα διεξαχθεί στη Σλοβακία το 2025. Η διοργανώτρια έχει κερδίσει αυτόματα τη συμμετοχή της στην τελική φάση. Οι 52 ομάδες έχουν χωριστεί σε εννέα ομίλους (επτά των έξι και δύο των πέντε ομάδων). Ο 1ος κάθε ομίλου και οι τρεις καλύτεροι 2οι (χωρίς να υπολογίζονται τα αποτελέσματα με τους ουραγούς των ομίλων με έξι ομάδες) προκρίνονται απευθείας στην τελική φάση. Οι υπόλοιπες έξι ομάδες που θα τερματίσουν στη 2η θέση θα αγωνιστούν στα play off (διπλοί αγώνες) από όπου θα προκύψουν τρία ακόμα εισιτήρια.
ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΙΣΟΒΑΘΜΙΑΣ
1) Βαθμοί στα μεταξύ τους 2) Καλύτερη διαφορά τερμάτων στα μεταξύ τους 3) Καλύτερη επίθεση στα μεταξύ τους 4) Συνολική διαφορά τερμάτων 5) Καλύτερη επίθεση 6) Λιγότεροι βαθμοί ποινής 7) Κατάταξη UEFA.
Η απόλυση του Σάντος από τους άνδρες επηρέασε και την ίδια, καθώς ο Πρόμπιερζ την άφησε για να αντικαταστήσει τον Πορτογάλο. Έτσι, το χρίσμα δόθηκε στον Μαγιέβσκι, που πέρυσι έκανε εξαιρετική δουλειά στη Σταλ και του αρέσει να δουλεύει με νεαρούς παίκτες.
Έκανε το ντεμπούτο στο φιλικό 2-2 με τη Σλοβακία και τώρα ετοιμάζεται για το επίσημό του. Ξεκίνησε τον όμιλο με το απόλυτο, χωρίς να δεχθεί γκολ, και θέλει να συνεχίσει έτσι τώρα, παίζοντας λίγο επιθετικά. Σημαντική η ενίσχυση με την κλήση του Ζαλέβσκι (μέσος, Ρόμα), όπως και με του Μαρχβίσκι (μέσος, Λεχ Πόζναν), που αρχικά κλήθηκε στους άνδρες, όμως υπολογίζεται κανονικά. Το ρόστερ έχει μεγάλη ποιότητα, με πολλούς παίκτες να έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο σε ομάδες της κορυφαίας κατηγορίας. Στο προηγούμενο παιχνίδι στον όμιλο επιβλήθηκε με 1-0 εκτός έδρας της Εσθονίας.
Ψάχνει ακόμα την πρώτη νίκη στον όμιλο, έχοντας πάρει μόνο έναν βαθμό (1-1 εντός έδρας με τη Βουλγαρία). Στο τελευταίο της ματς ηττήθηκε με 1-0 εντός έδρας από την Πολωνία και θα ψάξει εκδίκηση. Τίποτα το ιδιαίτερο το ρόστερ, όμως έχει βρει κάποια σταθερότητα με τον Ποστ στον πάγκο και δείχνει πιο ανταγωνιστική.
Το μεγαλύτερο πρόβλημα εντοπίζεται στην επίθεση και είναι καθαρά θέμα ποιότητας. Το παιχνίδι με το Ισραήλ, που ήταν προγραμματισμένο για την προηγούμενη εβδομάδα, αναβλήθηκε την τελευταία στιγμή και δεν έκανε και την καλύτερη προετοιμασία, καθώς δεν βρήκε αντίπαλο για φιλικό. Απώλεια ο μέσος Βέτκαλ (Ρόμα), που κλήθηκε στους άνδρες. Άλλα προβλήματα δεν αναφέρονται.