Ανάλυση Αγώνα
-
Εκτίμηση
-
Αποδόσεις
-
Ανάλυση
-
Στατιστικά
ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ
ΠΑΛΜΕΙΡΑΣ - ΑΜΕΡΙΚΑ ΜΙΝΕΙΡΟ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
Δεν χρειάζεται να πούμε ποια ομάδα είναι το φαβορί του ζευγαριού. Θα πρόκειται για μια από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις της χρονιάς, αν δεν επικρατήσει η Παλμέιρας, κόντρα στην υποβιβασμένη Αμέρικα. Ο άσος είναι αναμενόμενα χαμηλά, αν συνδυαστεί με το εκατέρωθεν σκοράρισμα, κάτι γίνεται! Υπενθυμίζεται ότι η Αμέρικα μετράει 19 συνεχόμενα goal/goal εκτός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις!
ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΑΛΜΕΙΡΑΣ - ΑΜΕΡΙΚΑ ΜΙΝΕΙΡΟ
Facts Αγώνα
- Στις τελευταίες 17 αναμετρήσεις, η Αμέρικα κέρδισε 2 φορές, η Παλμέιρας 9, ενώ έφεραν και 6 ισοπαλίες. Η διαφορά τερμάτων είναι 27-12 υπέρ της Παλμέιρας.
- Την περασμένη σεζόν: Παλμέιρας – Αμέρικα 2-1 και Αμέρικα – Παλμέιρας 0-1.
- Στον πρώτο γύρο: Αμέρικα – Παλμέιρας 1-4
Ήρθε ισόπαλη 2-2 στην έδρα της Φορταλέζα και έπεσε από την κορυφή. Με την υποστήριξη των φιλάθλων της, η Φορταλέζα κυριάρχησε στo πρώτο ημίχρονο, με το σουτ του Κάιο Αλεξάντρε στο 12′ να χτυπάει το δοκάρι. Ωστόσο στο 19′, ο Τιάγκο Γκαλιάρντο άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους. Στη συνέχεια η Παλμέιρας είχε την κατοχή της μπάλας, αλλά δεν μπόρεσε να βρει διαδρόμους προς την αντίπαλη εστία.
Στο δεύτερο μέρος, και συγκεκριμένα στο 60′, οι φιλοξενούμενοι έμειναν με 10 παίκτες. Παρά το γεγονός ότι το παιχνίδι έδειχνε να «γέρνει» προς τους γηπεδούχους, η ομάδα του Άμπελ Φερέιρα βρήκε την ισοφάριση με ένα υπέροχο τελείωμα του Ράφαελ Βέιγκα στο 65′. Πάντως, η «Λεάο» ανέκτησε γρήγορα το προβάδισμα, στο 70′ με τον Καλέμπε, ενώ το τελικό 2-2 σημειώθηκε στο 78′ με τον Ζε Ράφαελ.
Έχει 63 βαθμούς, όσους και η Φλαμένγκο, αλλά είναι στην πρώτη θέση λόγω καλύτερης διαφοράς τερμάτων. Την επόμενη αγωνιστική υποδέχεται τη Φλουμινένσε.
Τιμωρημένος ο προπονητής Άμπελ Φερέιρα και ο βοηθός του Ζοάο Μάρτινς. Όσον αφορά τους παίκτες, θα απουσιάσουν λόγω τιμωρίας ο αμυντικός Γκουστάβο Γκόμες (30/2) και ο δεξιός μπακ Μάικε (31/1). Εκτός ο επιθετικός Ντουντού (14/3), ο οποίος έκανε επέμβαση στο γόνατο και αναμένεται να επιστρέψει το δεύτερο εξάμηνο του 2024. Δεν θα αγωνιστούν άλλο τη φετινή σεζόν ο μέσος Μενίνο (24/2) και ο μεσοεπιθετικός Ατουέστα (χωρίς συμ.).
Υποτάχθηκε στην ανωτερότητα της Φλαμένγκο και ηττήθηκε 0-3 στην έδρα της. Ξεκίνησε καλύτερα τον αγώνα και είχε τρεις μεγάλες ευκαιρίες: μία με τον Φελίπε Αζεβέδο στο 11′, μία με τον Μαρτίνες στο 13′ και άλλη μία με τον Λούκας Καλ, στο 16′. Στη συνέχεια όμως η Φλαμένγκο «ξύπνησε», πήρε τον έλεγχο του αγώνα και άνοιξε το σκορ με τον Σεμπολίνια, στο 28′, μετά από πάσα του Άιρτον Λούκας.
Στο δεύτερο ημίχρονο, η «Φλα» επέστρεψε ακόμα καλύτερα και διεύρυνε το προβάδισμά της με τον Πέδρο, στο 49′, μετά από ασίστ του Μπρούνο Ενρίκε. Ο σέντερ φορ έχασε κι άλλες ευκαιρίες, αλλά ο Έβερτον Ριμπέιρο, που αντικατέστησε τον Αρασκαέτα, διαμόρφωσε το τελικό σκορ στο 84′ μετά από πάσα του Σεμπολίνια.
Απλώς περιμένει να τελειώσει το φετινό… μαρτύριο, καθώς έχει ήδη υποβιβαστεί. Παραμένει χωρίς νίκη εδώ και 14 αγώνες, ενώ έχει τη χειρότερη άμυνα της κατηγορίας. Την επόμενη αγωνιστική υποδέχεται την Μπαΐα.
Παραμένουν εκτός ο επιθετικός Ροντρίγκο Βαράντα (12/2), ο μεσοεπιθετικός Ματεουζίνιο (7/0), ο επιθετικός Αλοΐζιο (12/3) και ο αριστερός μπακ Νίκολας (11/1).