- Δύο νίκες φέτος για την Ομόνοια 29ης Μαΐου στην κανονική περίοδο κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα με 1-0 εκτός και 2-1 εντός έδρας.
- Τρία Over 2,5 στο στοίχημα έχουν φέρει στις τέσσερις προηγούμενες συναντήσεις τους.
- Αποδόσεις
- Ανάλυση
- Εκτίμηση
- Στατιστικά
ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ
Εταιρία | 1 | X | 2 | U 2.5 | O 2.5 | GG | NG |
---|
ΑΝΑΛΥΣΗ ΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΪ́ΟΥ - ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ
Facts Αγώνα

ΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΪ́ΟΥ
Ρεπορτάζ
Ακόμα μία ήττα πρόσθεσε στο… παθητικό της, αυτή τη φορά με 2-0 από την Καρμιώτισσα. Δέχτηκε τα γκολ στο 42’ και το 74’. Είχε 1-2 καλές στιγμές να βρει τουλάχιστον ένα τέρμα, αλλά ήταν εμφανέστατο το ότι έχει ξεμείνει από στόχους. Αυτή ήταν η πέμπτη διαδοχική ήττα της.
Περιμένει καρτερικά να ολοκληρωθεί η σεζόν, έχοντας υποβιβαστεί εδώ και καιρό. Με μόλις 14 βαθμούς σε 31 αναλύσεις αγώνων δεν θα μπορούσε να ελπίζει σε τίποτα απολύτως. Μόλις τρεις νίκες έχει πετύχει στην πρώτη της παρουσία στα σαλόνια. Μάλιστα, οι δύο σημειώθηκαν κόντρα στην αποψινή της αντίπαλο. Την τελευταία αγωνιστική θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την Ομόνοια Αραδίππου.
«Παρά την κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε, έχουμε πράγματα να κερδίσουμε. Θέλουμε να παίρνουμε τα θετικά, ακόμα και από τις ήττες μας. Υπάρχουν στοιχεία που δουλεύουμε και θα μας χρησιμεύσουν στο μέλλον», τόνισε ο Πετράκης.
Αγωνιστικά νέα
Ξεκίνησε ο σχεδιασμός της επόμενης σεζόν με την ανανέωση των Ζευκή, Παττίχη και Κονομή. Δεδομένη η απουσία του επιθετικού Ρ. Φερνάντες.

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ
Ρεπορτάζ
Πήγε στο Παραλίμνι να ρίξει την τελευταία της ζαριά για την παραμονή και απέτυχε. Το τελικό 2-2 τη φέρνει οριστικά στη δεύτερη κατηγορία. Δύο φορές κατάφερε να προηγηθεί με τους Παπαγεωργίου στο 3’ και Ταμπέκου στο 36’, αλλά δεν ήταν αρκετό. Έβγαλαν πολλά νεύρα οι παίκτες της στο χορτάρι, προϊόν της τεράστιας πίεσης. Δεν είναι τυχαίο ότι ολοκλήρωσε το ματς με εννέα παίκτες. Στο 43’ αποβλήθηκε ο Ταμπέκου, έχοντας ήδη ένα γκολ και μία ασίστ στο ματς, ενώ στο 83’ ήταν η σειρά του Βέλλιου να αποχωρήσει.
Αυτή ήταν η τέταρτη ισοπαλία της στα έξι τελευταία ματς στο κουπόνι στοιχήματος, αλλά χωρίς νίκες η… δουλειά δεν θα μπορούσε να γίνει. Τυπική διαδικασία αποτελεί τόσο το αποψινό ματς, όσο και αυτό της τελευταίας αγωνιστικής κόντρα στην Ανόρθωση.
«Γνωρίζω πως υπάρχει τεράστια απογοήτευση στον κόσμο της ομάδας. Είναι κρίμα που πέσαμε κατηγορία, αλλά να είστε σίγουροι πως υπάρχει επόμενη μέρα και σε αυτή θα αφοσιωθούμε από δω και πέρα», τόνισε ο Γκονζάλες.
Αγωνιστικά νέα
Πέραν των δεδομένων τραυματιών, θα απουσιάσουν οι τιμωρημένοι επιθετικοί Ταμπέκου και Βέλλιος.